Reiservaring Oman & Qatar

23 november 2015

Begin november maakte Lieke samen met 9 andere reizigers een groepsreis op maat door Oman. Lees hier de reiservaring van Lieke.

Begin november hebben we een rondreis door Oman gemaakt met onze familie. De jongste 15, de oudste 76. Een moeilijk gezelschap voor een reis. Na veel wikken en wegen besloten we om naar Oman te reizen. We hebben gedacht aan Cuba, Indonesië en Oman, maar door het enthousiaste verhaal op kantoor bij Middenoostenreizen.com waren we om.

We vlogen met Qatar Airways naar Muscat, een plezierig begin van de reis. Een goede airline met veel comfort en goede service. Na aankomst in Oman  werden we gehaald door de gids en startte de  rondreis door Oman. Na een korte nacht gingen we de hoofdstad Muscat in. Dit was voldoende. Een volle dag, we hebben alles gezien in deze stad. Leuke stad, maar voor ons niet het hoogtepunt van de reis. Na een instructie over de reis en alle uitleg over de auto’s gingen we richting  Wadi Shab. Een prachtig natuurgebied. Hierna hebben we 2 dagen doorgebracht in Nizwa. De geitenmarkt bezocht, wat een ervaring! Vanuit Nizwa zijn we richting de bergen van Oman gegaan en kwamen we aan in het Alila hotel. Oprecht een van de mooiste hotels waar ik ooit geweest ben. Prachtig. Vervolgens hebben we nog een aantal dagen doorgebracht in Muscat in het Shangri La hotel. Ook een aanrader. 

Kortom hebben we een heerlijke reis gemaakt met de hele familie en is het een echte aanrader! Service top, bestemming heerlijk en de natuur prachtig. Hopelijk mogen we nog eens terug. Bedankt! 


Lieke Hartgraaf (43)  | Barendrecht

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Rondreizen naar Oman