BLOG

Van korte berichtjes tot uitgebreide reisreportages, in de blogrubriek van Middenoostenreizen.com
doe je inspiratie op voor je volgende vakantie naar het Midden-Oosten.
Visum Jordanië

Door: Redactie, Jordanië
29/08/2018

Ga je binnenkort op vakantie naar Jordanië? Dan heb je een visum voor Jordanië nodig. Dit vraag je eenvoudig aan bij aankomst op de luchthaven. Wanneer je via Israël Jordanië binnenkomt, is het visum ook makkelijk te regelen. Het is dus het is niet nodig om het van tevoren in Nederland aan te vragen!

Lees verder »

Op reis naar veelzijdig Oman

Door: Josje van Asveldt, Oman
13/06/2018

Oman is een van de meest bijzondere bestemmingen in het Midden-Oosten. De mogelijkheden zijn er eindeloos en er is werkelijk voor ieder wat wils! Onze Midden-Oosten specialist Josje ging begin dit jaar voor het eerst naar Oman en was meteen verliefd.

Lees verder »

In de zomer naar Oman?

Door: Rob van Helvoort, Oman
25/05/2018

Afgelopen zomer reisde ik samen met een vriend door Oman. Onze rondreis door Oman begon in Muscat en we eindigden in Salalah, de uitvalsbasis voor de Omani’s in de zomer. De reis was inderdaad warm, maar er zaten vooral heel veel voordelen aan het reizen in de zomer door het Sultanaat Oman.

Lees verder »

Bezoek aan de Qadisha Vallei

Door: Rob van Helvoort, Libanon
14/05/2018

In Libanon vind je de Qadisha Vallei, of ook wel de Kadisha valle genoemd. Dit bijzondere natuurgebied staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst vanwege haar 50 kilometer lange kloof. In de vallei vind je een grote verscheidenheid aan prachtige natuur, kloosters, kerken en andere bezienswaardigheden.

Lees verder »