BLOG

Van korte berichtjes tot uitgebreide reisreportages, in de blogrubriek van Middenoostenreizen.com
doe je inspiratie op voor je volgende vakantie naar het Midden-Oosten.
Marrakech: een kleurrijk avontuur

Door: Redactie, Marokko
17/10/2018

Op amper vier uur vliegen wacht een totaal andere wereld: Marrakech. Deze Koningsstad is gelegen in het binnenland van Marokko. Onze collega Ben was al een tijdje nieuwsgierig naar Marrakech en struinde door de medina van deze kleurrijke stad.

Lees verder »

Muscat, de witte hoofdstad van Oman

Door: Redactie, Oman
01/10/2018

Een rondreis door Oman begint meestal in de hoofdstad Muscat. Er zijn hier veel sierlijke, lage, lichtgekleurde gebouwen te vinden die de culturele identiteit van de eeuwenoude stad respecteren. Om deze reden wordt Muscat vaak de witte hoofdstad genoemd.

Lees verder »

Wereldwonder Petra

Door: Redactie, Jordanië
19/09/2018

Petra is ongetwijfeld de meest waardevolle schat en grootste toeristische attractie van Jordanië. Het is een volstrekt unieke stad die is gemaakt door een relatief onbekend volk: de Nabateeërs. Het staat op de lijst van de zeven nieuwe wereldwonderen en is een absolute must om in het echt te zien.

Lees verder »

Visum Jordanië

Door: Redactie, Jordanië
29/08/2018

Ga je binnenkort op vakantie naar Jordanië? Dan heb je een visum voor Jordanië nodig. Dit vraag je eenvoudig aan bij aankomst op de luchthaven. Wanneer je via Israël Jordanië binnenkomt, is het visum ook makkelijk te regelen. Het is dus het is niet nodig om het van tevoren in Nederland aan te vragen!

Lees verder »