Het team

Middenoostenreizen.com is in 2013 ontstaan uit liefde voor de regio. Vandaag de dag zijn we dé Midden-Oosten specialist van Nederland & België en delen we graag onze passie voor reizen met u. Graag stellen wij het team aan u voor!

Rob van Helvoort

Eigenaar & oprichter

Mijn passie voor deze regio is ontstaan door de warmte van de mensen en de prachtige ongerepte natuur die hier te vinden is. Ik wil u dan ook graag kennis laten maken met dit deel van de wereld. Als organisatie bieden wij u een unieke reisbeleving op elke bestemming. Van ruige woestijnexpedities in de Wadi Rum tot extreme luxe in Dubai, van fietstochten door het Hajar gebergte in Oman tot een reis vol culturele hoogtepunten door Iran: wij regelen het.

Ralph Ewals

Eigenaar & oprichter

Voor mij heeft ieder land, iedere bestemming iets unieks. Ondanks mijn vele jaren ervaring is er ook voor mij nog veel te zien en te ontdekken. Als perfectionist is het nooit genoeg. Ik ben altijd op zoek naar een manier om mijn klanten te verrassen met de meest unieke ervaring. Ik ga tot het uiterste om te zorgen voor het wauw-effect.

Gido van den Brand

Key Accountmanager

Van jongs af aan brandt het verlangen om nieuwe plekken te ontdekken. Talloze reizen naar bijna alle continenten zet de teller ondertussen op een kwart van het totaal aantal landen in de wereld. Door deze reiservaring kan ik over bijna elke bestemming wel iets vertellen. Het is leuk om te merken dat ik mijn enthousiasme kan overbrengen en klanten door mijn verhalen nog meer uitkijken naar hun reis.

Lara Lanslots

Reisconsultant

Er is zo ontzettend veel te zien in de wereld. Mijn interesse in andere culturen en landen werd alsmaar versterkt tijdens mijn opleiding. Hier heb ik van veel verschillende bestemmingen mogen proeven. Het contact met onze reizigers en het personaliseren van iedere reis maakt dit werk zo leuk. Geen één reis is hetzelfde en elke keer is het een uitdaging.

Nienke Minkels

Reisconsultant

Van kleins af aan heb ik altijd al een passie gehad voor het ontdekken van het onbekende. Zo ook nieuwe landen en steden. Samen met mijn ouders en zusjes hebben we veel van de wereld gezien. Maar toen ik in 2012 kennis maakte met het Midden-Oosten werd het duidelijk, van mijn passie wilde ik mijn beroep maken.

Ben van Melick

Marketing Specialist

Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door andere culturen en landen. Eenmaal op eigen benen heb ik zo’n beetje alle bestemmingen buiten Europa bezocht waar ik destijds van droomde. Na mijn studie heb ik ervoor gekozen om verder te gaan met mijn passie voor reizen en probeer deze in mijn huidige functie aan anderen over te brengen. Hoe ongerepter de bestemming, hoe meer het me aantrekt.​

Patricia Dobbelsteen

Reisconsultant

Reizen is altijd een passie van me geweest en het is heerlijk om anderen te inspireren en enthousiast te maken voor een nieuwe vakantie. Sinds ik zelf een kind heb, is mijn reislust er zeker niet minder geworden. Want wat is er nu mooier dan deze fascinatie over te brengen op je kinderen? Bovendien is het reizen met kinderen dé manier om met locals in contact te komen en van het echte lokale leven te proeven, want kinderen verbinden. Ook in verre landen.

Loes Peskens

Reisconsultant

Lotte Slungers

Reisconsultant

Astrid Kramer

Reisconsultant

Marissa Dijkstra

Sales Support

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Populaire bestemmingen