Het team

Middenoostenreizen.com is in 2013 ontstaan uit liefde voor de regio. Vandaag de dag zijn we dé Midden-Oosten specialist van Nederland & België en delen we graag onze passie voor reizen met u. Graag stellen wij het team aan u voor!

Rob van Helvoort

Eigenaar & oprichter

Mijn passie voor deze regio is ontstaan door de warmte van de mensen en de prachtige ongerepte natuur die hier te vinden is. Ik wil u dan ook graag kennis laten maken met dit deel van de wereld. Als organisatie bieden wij u een unieke reisbeleving op elke bestemming. Van ruige woestijnexpedities in de Wadi Rum tot extreme luxe in Dubai, van fietstochten door het Hajar gebergte in Oman tot een reis vol culturele hoogtepunten door Iran: wij regelen het.

Gido van den Brand

General Manager | Co-owner

Van jongs af aan brandt het verlangen om nieuwe plekken te ontdekken. Talloze reizen naar bijna alle continenten zet de teller ondertussen op een kwart van het totaal aantal landen in de wereld. Door deze reiservaring kan ik over bijna elke bestemming wel iets vertellen. Het is leuk om te merken dat ik mijn enthousiasme kan overbrengen en klanten door mijn verhalen nog meer uitkijken naar hun reis.

Lara Lanslots

Sales & Operations Manager

Hoe mooi is het dat ik elke dag bezig mag zijn met mijn grootste passie? Ik haal ontzettend veel energie uit het verzorgen van de mooiste reizen en laat onze reizigers graag kennismaken met andere culturen. Het personaliseren van iedere reis en het contact met onze reizigers maakt dit werk zo leuk. Door de jaren heen heb ik zelf ook al veel van de wereld mogen zien, en ik maak graag anderen enthousiast over onze bestemmingen.

Patricia Dobbelsteen

Reisconsultant

Reizen is altijd een passie van me geweest en het is heerlijk om anderen te inspireren en enthousiast te maken voor een nieuwe vakantie. Sinds ik zelf een kind heb, is mijn reislust er zeker niet minder geworden. Want wat is er nu mooier dan deze fascinatie over te brengen op je kinderen? Bovendien is het reizen met kinderen dé manier om met locals in contact te komen en van het echte lokale leven te proeven, want kinderen verbinden. Ook in verre landen.

Loes Peskens

Product Manager

Avontuur, ontdekken en het onbekende, allemaal onlosmakelijk met mij verbonden. Al op jonge leeftijd zat ik met mijn neus in de atlas te speuren, luisterend naar de verhalen van mijn vader en oom die al veel van de wereld hebben gezien. Mensen helpen bij het najagen van hun dromen zit in mijn DNA. Mijn hart klopt sneller van het welzijn van onze aardbol dus ik hoop iedereen hier, ter plaatse maar ook alle reizigers een duwtje in de goede richting te geven.

Sharon Decker

Reisconsultant

Anderen de nieuwe culturen laten leren kennen, prachtige bestemmingen laten ontdekken en onvergetelijke ervaringen laten opdoen op reis… Dat is waarom ik in het toerisme werk! Zelf heb ik van kinds af aan al goede herinneringen aan mooie reizen. Dit motiveerde mij om een studie in het toerisme te doen. Een aantal jaar en bijzondere reizen verder, kan ik nu mensen het mooiste van het Midden-Oosten laten zien!

Julia de Rouw

Julia de Rouw

Marketing Specialist

Avontuurlijk, enthousiast en een levensgenieter. Dat ben ik! Ik hou ervan om met mijn rugzak de wereld te verkennen en heb een liefde voor social media, online marketing en content creatie. Iedere dag ga ik weer opnieuw op wereldreis; als marketeer mag ik de mooiste bestemmingen promoten en unieke en bijzondere reizen uitschrijven. Een droombaan? Dat zeker!

Julia de Rouw

Lotte Slungers

Reisconsultant

Momenteel ben ik een jaar op wereldreis! Iets wat gewoon mogelijk is in deze organisatie. Wanneer ik weer terug ben, ga ik weer vol enthousiasme aan de slag om onze reizigers een onvergetelijke tijd te bezorgen. Het is ontzettend leuk om mijn passie te kunnen delen met anderen.

Julia de Rouw

Astrid Kramer

Reisconsultant

Van jongs af aan heb ik het verlangen nieuwe plekken te bezoeken, andere culturen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Ik heb al veel mooie landen mogen bezoeken maar mijn reislust is nog lang niet gestild. Na een aantal jaar in de horeca te hebben gewerkt, wist ik dat ik mijn passie moest gaan combineren: de reisbranche en hospitality. Binnen onze organisatie is het voor mij het belangrijkste dat ik onze klanten een onvergetelijke reis kan bieden die aan alle wensen voldoet en waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Het allerleukste aan dit werk vind ik het delen van mijn reiservaringen, de klantgerichtheid en dat dit werk zo dynamisch is.

Julia de Rouw

Janneke de Vries

Reisconsultant

Mijn passie voor reizen is vanaf jongs af aan begonnen. Tijdens mijn opleiding International Tourism Management is deze passie alleen nog maar groter geworden. Het liefste ben ik altijd onderweg. Ik heb bestemmingen bezocht als Sri Lanka, Canada, Lapland, Thailand en Cambodja en ben van plan om nog veel meer nieuwe landen en culturen te ontdekken. Als reisconsultant bij Official Travel Company breng ik mijn passie en enthousiasme over aan onze reizigers en zorg ik dat alles tot in de puntjes wordt geregeld zodat zij zorgeloos op reis gaan.

Julia de Rouw

Maarten Wulmsen

Commercieel Manager

Het allerleukste aan mijn baan is de reislust waarmee ik te maken krijg. Niet alleen die van mijzelf, maar vooral die van onze reizigers! Het geeft daarbij een ontzettend voldaan gevoel om de bestemmingskennis van mij en van ons team in te zetten om de perfecte reis samen te stellen. En het mooiste: iedere reiziger is anders dus ook iedere reis is anders! Dat maakt dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

Julia de RouwKas Leermakers

Kas Leermakers

Reisconsultant

Mijn passie voor reizen is begonnen toen ik voor het eerst een rondreis door Scandinavië maakte. Reizen is al vanuit vroeger met de paplepel ingegoten en ben al mijn hele leven bezig met reizen. Tijdens mijn studie management toerisme is de interesse voor nieuwe bestemmingen alleen maar groter geworden. Ik heb de kans gekregen om veel mooie bestemmingen te ontdekken. Zo heb ik zes maanden stagegelopen in Ecuador. Daarnaast heb ik een aantal bijzondere reizen gemaakt zoals China, Slovenië, Scandinavië en de Galápagos Eilanden. Het leukste aan mijn werk is dat ik iedere dag met mijn passie bezig kan zijn. Door mijn passie en enthousiasme over te brengen naar de klant en vanuit daar samen tot een onvergetelijke reis te komen is het mooiste aan mijn werk.

Julia de RouwKas Leermakers

Ben van Melick

Marketing Specialist

Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door andere culturen en landen. Eenmaal op eigen benen heb ik zo’n beetje alle bestemmingen buiten Europa bezocht waar ik destijds van droomde. Na mijn studie heb ik ervoor gekozen om verder te gaan met mijn passie voor reizen en probeer deze in mijn huidige functie aan anderen over te brengen. Hoe ongerepter de bestemming, hoe meer het me aantrekt.​

Julia de RouwKas Leermakers

Freek Busschers

Reisconsultant

Mijn passie voor reizen heb ik van mijn ouders overgenomen. De vakanties uit mijn jeugd waren dan ook vaak van begin tot eind volgeboekt met verschillende reizen naar fantastische bestemmingen.  Sinds mijn 17e ben ik zelf reiservaring op gaan doen en heb ik reizen naar Europa, West-Afrika en Zuidoost-Azië gemaakt. Ik geniet ervan dat ik elke dag bezig kan zijn met mijn passie.

Julia de RouwKas Leermakers

Denia Bullita

Sales Support

Julia de RouwKas Leermakers

Marissa Dijkstra

Reisconsultant

Julia de RouwKas Leermakers

Loïs-Amber van Tiel

Sales Support

Julia de RouwKas LeermakersJordy Gerritsen

Jordy Gerritsen

Sales Support

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Populaire bestemmingen