Het team

Middenoostenreizen.com is ontstaan uit liefde voor de regio. Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring zijn wij gespecialiseerd op het gebied van individuele rondreizen naar het Midden-Oosten. Bent u op zoek naar een unieke reisbeleving waarbij uw wensen centraal staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Eigen lokaal netwerk

Omdat we het Midden-Oosten door en door kennen, hebben wij ook een uitgebreid netwerk opgebouwd. We weten dan ook precies wat er mogelijk is en kunnen daarom creatief zijn in het samenstellen van uw reis. Natuurlijk nemen we u mee naar de hoogtepunten van een land, maar treden ook juist buiten de gebaande paden. Dit bijzondere aspect maakt een reis juist onvergetelijk en origineel. Avontuur, outdoor, unieke reiservaringen en service zijn dan ook de kernwaarden van onze organisatie. 

Door onze rechtstreekse contacten met onze lokale partners bieden we u een hoogwaardig serviceniveau door de hele regio en leveren we een bijdrage aan de lokale economieën. Bovendien heeft u dankzij dit netwerk altijd een vast aanspreekpunt die 24/7 bereikbaar is in het geval van vragen of bij problemen. 

Rob van Helvoort

Rob van Helvoort

Eigenaar & Oprichter

Mijn passie voor deze regio is ontstaan door de warmte van de mensen en de prachtige ongerepte natuur die hier te vinden is. Ik wil u dan ook graag kennis laten maken met dit deel van de wereld. Als organisatie bieden wij u een unieke reisbeleving op elke bestemming. Van ruige woestijnexpedities in de Wadi Rum tot extreme luxe in Dubai, van fietstochten door het Hajar gebergte in Oman tot een reis vol culturele hoogtepunten door Iran: wij regelen het.

Rob van Helvoort

Gido van den Brand

General Manager & Co-owner

Van jongs af aan brandt het verlangen om nieuwe plekken te ontdekken. Talloze reizen naar bijna alle continenten zet de teller ondertussen op een kwart van het totaal aantal landen in de wereld. Door deze reiservaring kan ik over bijna elke bestemming wel iets vertellen. Het is leuk om te merken dat ik mijn enthousiasme kan overbrengen en klanten door mijn verhalen nog meer uitkijken naar hun reis.

Rob van Helvoort

Lara Lanslots

Sales & Operations Manager

Hoe mooi is het dat ik elke dag bezig mag zijn met mijn grootste passie? Ik haal ontzettend veel energie uit het verzorgen van de mooiste reizen en laat onze reizigers graag kennismaken met andere culturen. Het personaliseren van iedere reis en het contact met onze reizigers maakt dit werk zo leuk. Door de jaren heen heb ik zelf ook al veel van de wereld mogen zien, en ik maak graag anderen enthousiast over onze bestemmingen.

Rob van Helvoort

Patricia Dobbelsteen

Reisconsultant

Reizen is altijd een passie van me geweest en het is heerlijk om anderen te inspireren en enthousiast te maken voor een nieuwe vakantie. Sinds ik zelf een kind heb, is mijn reislust er zeker niet minder geworden. Want wat is er nu mooier dan deze fascinatie over te brengen op je kinderen? Bovendien is het reizen met kinderen dé manier om met locals in contact te komen en van het echte lokale leven te proeven, want kinderen verbinden. Ook in verre landen.

Rob van HelvoortLoes Peskens

Loes Peskens

Product Manager

Avontuur, ontdekken en het onbekende, allemaal onlosmakelijk met mij verbonden. Al op jonge leeftijd zat ik met mijn neus in de atlas te speuren om daar tegenwoordig elke dag mee bezig te zijn. Het allerleukste vind ik het ontdekken van nieuwe bestemmingen, het uitstippelen van routes en het verbeteren van onze reizen. Mijn hart klopt sneller van het welzijn van onze aardbol dus ik hoop iedereen hier, ter plaatse maar ook alle reizigers een duwtje in de goede richting te geven.

Rob van HelvoortLoes PeskensSharon Decker

Sharon Decker

Reisconsultant

Anderen de nieuwe culturen laten leren kennen, prachtige bestemmingen laten ontdekken en onvergetelijke ervaringen laten opdoen op reis… Dat is waarom ik in het toerisme werk! Zelf heb ik van kinds af aan al goede herinneringen aan mooie reizen. Dit motiveerde mij om een studie in het toerisme te doen. Een aantal jaar en bijzondere reizen verder, kan ik nu mensen het mooiste van het Midden-Oosten laten zien!

Rob van HelvoortLoes PeskensSharon DeckerMarissa Dijkstra

Marissa Dijkstra

Reisconsultant

Wij zijn niet alleen een heel hecht team, maar hebben ook hetzelfde gemeen en zijn besmet met het reisvirus. Tijdens mijn opleiding kwam ik voor het eerst in aanraking met de bijzondere cultuur van het Midden-Oosten en was op slag verliefd. Zelfs in mijn vrije tijd duik ik het liefst de boeken in om nog meer over onze bestemmingen te leren. Bij ons is niet snel iets te gek en streven we naar een bijzondere ervaring voor, tijdens en na de reis.

Rob van HelvoortLoes PeskensSharon DeckerMarissa DijkstraMaudi De Louw

Maudi de Louw

Reisconsultant

Ik ben gek op nieuwe plekken ontdekken en vind het bijna zonde om twee keer naar dezelfde bestemming te gaan. Hoewel ik als kind Frankrijk van binnen en buiten leerde kennen, lonkte het op latere leeftijd om Azië, Midden-Amerika en het Midden-Oosten te ontdekken. Ook heb ik 5 maanden op Ibiza gewoond. Altijd zon, heerlijk! Er is zoveel moois te zien in de wereld. Hoe leuk is het als je dat in je baan mag overbrengen aan klanten?

Rob van HelvoortLoes PeskensSharon DeckerMarissa DijkstraMaudi De Louw

Astrid Kramer

Key Account Manager

Van jongs af aan heb ik het verlangen nieuwe plekken te bezoeken, andere culturen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Ik heb al veel mooie landen mogen bezoeken maar mijn reislust is nog lang niet gestild. Binnen onze organisatie is het voor mij het belangrijkste dat ik onze klanten een onvergetelijke reis kan bieden die aan alle wensen voldoet en waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Het allerleukste aan dit werk vind ik het delen van mijn reiservaringen, de klantgerichtheid en dat dit werk zo dynamisch is.

Rob van HelvoortLoes PeskensSharon DeckerMarissa DijkstraMaudi De LouwEelke Prins

Eelke Prins

Reisconsultant

Met mijn jarenlange luchtvaartkennis vind ik het nog iedere dag leuk om met vluchten en reizen bezig te zijn. De moeilijkste vliegroutes, de meest onbekende luchthavens en dan de beste verbindingen vinden. Dat vind ik een uitdaging. Ik heb al veel bestemmingen mogen zien, maar de laatste jaren hebben de landen in het Midden-Oosten mijn hart gestolen. De cultuur, het eten en de vriendelijke bevolking maken dit een mooie bestemming. Vorig jaar heb ik in Jordanië de Jordan Trail gelopen, echt een van mijn meest bijzondere reiservaringen!

Rob van HelvoortLoes PeskensSharon DeckerMarissa DijkstraMaudi De LouwEelke PrinsPleun Reijrink

Pleun Reijrink

Reisconsultant

Zolang ik me kan herinneren, geniet ik enorm van het reizen naar nieuwe bestemmingen. Het landschap, de cultuur, de lokale keuken en natuurlijk de mensen creëren een betoverend effect waar ik geen genoeg van kan krijgen. Dit deel ik dan ook graag met nieuwe reizigers. Met verschillende bestemmingen binnen en buiten Europa op mijn lijstje heb ik al een deel van de wereld mogen zien, maar valt er ook nog zeker genoeg te ontdekken.

Rob van HelvoortLoes PeskensSharon DeckerMarissa DijkstraMaudi De LouwEelke PrinsPleun Reijrink

Maarten Wulmsen

Commercieel Manager

Het allerleukste aan mijn baan is de reislust waarmee ik te maken krijg. Niet alleen die van mijzelf, maar vooral die van onze reizigers! Het geeft daarbij een ontzettend voldaan gevoel om de bestemmingskennis van mij en van ons team in te zetten om de perfecte reis samen te stellen. En het mooiste: iedere reiziger is anders dus ook iedere reis is anders! Dat maakt dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

Rob van HelvoortLoes PeskensSharon DeckerMarissa DijkstraMaudi De LouwEelke PrinsPleun ReijrinkKas Leermakers

Kas Leermakers

Reisconsultant

Reizen is al vanuit vroeger met de paplepel ingegoten en ik ben al mijn hele leven bezig met reizen. Tijdens mijn studie management toerisme is de interesse voor nieuwe bestemmingen alleen maar groter geworden. Ik heb de kans gekregen om veel mooie bestemmingen te ontdekken. Zo heb ik een aantal bijzondere reizen gemaakt naar China, Slovenië, Scandinavië en de Galápagos Eilanden. Het leukste aan mijn werk is dat ik iedere dag met mijn passie bezig kan zijn. Door mijn passie en enthousiasme over te brengen naar de klant en vanuit daar samen tot een onvergetelijke reis te komen is het mooiste aan mijn werk.

Rob van HelvoortLoes PeskensSharon DeckerMarissa DijkstraMaudi De LouwEelke PrinsPleun ReijrinkKas Leermakers

Britt Hubregtse

Reisconsultant

Het begon vroeger allemaal met een fascinatie voor vliegtuigen en dat is uiteindelijk uitgegroeid tot een enorme passie voor reizen. Dat maakt ook dat ik met ontzettend veel plezier naar mijn werk ga en met een onwijs leuk team elke dag weer de mooiste reizen mag samenstellen. Het creëren van unieke programma’s zodat onze opdrachtgevers en klanten weer met onvergetelijke ervaringen terugkeren is waar ik heel blij van word!

Rob van HelvoortLoes PeskensSharon DeckerMarissa DijkstraMaudi De LouwEelke PrinsPleun ReijrinkKas LeermakersBas Sweep

Bas Sweep

Product Manager

Nieuwe avonturen aangaan is mijn favoriete bezigheid. Toen ik jaren geleden ontdekte dat het maken van reizen daar de beste manier voor is, was ik niet meer weg te slaan uit de reiswereld. Inmiddels heb ik al vele bestemmingen mogen bezoeken en stapelen de avonturen zich steeds verder op. Ik ben ontzettend blij dat de mogelijkheden in het maken van reizen zo groot en divers zijn en daar sluit Srilankarondreis.com/Middenoostenreizen.com/Official Travel Company naadloos bij aan. Alles is mogelijk, je kunt het zo gek niet bedenken!

Rob van HelvoortLoes PeskensSharon DeckerMarissa DijkstraMaudi De LouwEelke PrinsPleun ReijrinkKas LeermakersBas Sweep

Ben van Melick

Digital Manager

Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door andere culturen en landen. Eenmaal op eigen benen heb ik zo’n beetje alle bestemmingen buiten Europa bezocht waar ik destijds van droomde. Na mijn studie heb ik ervoor gekozen om verder te gaan met mijn passie voor reizen en probeer deze in mijn huidige functie aan anderen over te brengen. Hoe ongerepter de bestemming, hoe meer het me aantrekt.​

Rob van HelvoortLoes PeskensSharon DeckerMarissa DijkstraMaudi De LouwEelke PrinsPleun ReijrinkKas LeermakersBas SweepRobin van Atteveld

Robin van Atteveld

Marketing Specialist

Al van jongs af aan heb ik mooie reizen mogen maken en heb ik nog genoeg bestemmingen waar ik graag eens heen zou willen. Het ontdekken van nieuwe plekken en kennismaken met de verschillende culturen maakt reizen voor mij erg speciaal. Het leukste aan mijn werk vind ik dat het zo dynamisch is en ik mijn passie hierin kwijt kan. Hier haal ik dan ook veel energie uit!

Rob van HelvoortLoes PeskensSharon DeckerMarissa DijkstraMaudi De LouwEelke PrinsPleun ReijrinkKas LeermakersBas SweepRobin van Atteveld

Rowie van de Sande

Management Assistent

Vakantie is in mijn familie het toverwoord, een beloning voor je harde werk. Een mooie plek, andere culturen, lekker eten, met z’n allen genieten en het liefst in de zon. Na het zoeken en boeken van de perfecte reis kan de voorpret beginnen. Verder vind ik het tof dat ik mijn administratieve taken in deze mooie branche mag uitvoeren. Mijn oren klapperen door al onze mooie locaties, enthousiaste verhalen van mijn collega’s en de tevreden klanten. Hopelijk mag ik met en door de organisatie nog meer plekken van de wereld zien.

Rob van HelvoortLoes PeskensSharon DeckerMarissa DijkstraMaudi De LouwEelke PrinsPleun ReijrinkKas LeermakersBas SweepRobin van AtteveldJordy Gerritsen

Jordy Gerritsen

Operations

Mijn passie voor reizen is vanaf jongs af aan begonnen. Ik vond het altijd al leuk om andere landen en steden te ontdekken. Dit motiveerde mij dan ook om Toerisme te gaan studeren aan de BUAS in Breda. Mijn nieuwsgierigheid naar andere landen en culturen is tijdens mijn studie nog meer gegroeid en ik haal dan ook veel vreugde uit het delen van mijn passie en kennis met onze reizigers.

Rob van HelvoortLoes PeskensSharon DeckerMarissa DijkstraMaudi De LouwEelke PrinsPleun ReijrinkKas LeermakersBas SweepRobin van AtteveldJordy GerritsenShanti Durinck

Shanti Durinck

Operations

Zelf heb ik een andere achtergrond, waardoor ik altijd heel nieuwsgierig ben naar andere landen en culturen. Daarom vind ik reizen het leukste wat er is. Het maakt het zo leuk, omdat je nieuwe avonturen kunt beleven en andere culturen kan gaan ontdekken. Ook mijn studie in toerisme heb ik afgerond, dat me veel energie geeft om dagelijks met reizen bezig te zijn en mijn collega’s te ondersteunen met het maken van de beste reis voor onze klanten!

Rob van HelvoortLoes PeskensSharon DeckerMarissa DijkstraMaudi De LouwEelke PrinsPleun ReijrinkKas LeermakersBas SweepRobin van AtteveldJordy GerritsenShanti Durinck

Loïs-Amber van Tiel

Head of Operations

Toerisme en gastvrijheid zit in mijn bloed. Op jonge leeftijd genoot ik van de verschillende culturen, de gastronomie en de mensen. Tijdens mijn internationale toerisme studies is deze passie alleen maar gegroeid en heb ik inmiddels aardig wat van de wereld mogen zien. Het is mooi om te zien dat de bestemmingskennis die ons team gezamenlijk heeft resulteert in prachtige reizen waarbij alles mogelijk is!

Rob van HelvoortLoes PeskensSharon DeckerMarissa DijkstraMaudi De LouwEelke PrinsPleun ReijrinkKas LeermakersBas SweepRobin van AtteveldJordy GerritsenShanti Durinck

Thom van Rooijen

Marketing Support

Rob van HelvoortLoes PeskensSharon DeckerMarissa DijkstraMaudi De LouwEelke PrinsPleun ReijrinkKas LeermakersBas SweepRobin van AtteveldJordy GerritsenShanti Durinck

Zoë Groot Kormelink

Operations

Een onvergetelijke ervaring neerzetten is iets wat mij van jongs af aan bezig houdt. Ik werk al een lange tijd in de hospitality maar het samenstellen en beleven van reizen is iets wat altijd in mijn achterhoofd heeft afgespeeld. Ik kijk graag naar mogelijkheden en denk graag in oplossingen om zo het beste resultaat te behalen. Ik ga elke dag met plezier naar werk en vind het fantastisch om te zien dat ik me kan omringen met een team waarmee alles mogelijk is. Ik ben dan ook van plan om nog veel mooie reizen te organiseren en mensen op pad te sturen om onvergetelijke ervaringen mee te maken.

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Populaire bestemmingen