Het team

Middenoostenreizen.com is in 2013 ontstaan uit liefde voor de regio. Vandaag de dag zijn we dé Midden-Oosten specialist van Nederland & België en delen we graag onze passie voor reizen met u. Graag stellen wij het team aan u voor!

Rob van Helvoort

Eigenaar & oprichter

Mijn passie voor deze regio is ontstaan door de warmte van de mensen en de prachtige ongerepte natuur die hier te vinden is. Ik wil u dan ook graag kennis laten maken met dit deel van de wereld. Als organisatie bieden wij u een unieke reisbeleving op elke bestemming. Van ruige woestijnexpedities in de Wadi Rum tot extreme luxe in Dubai, van fietstochten door het Hajar gebergte in Oman tot een reis vol culturele hoogtepunten door Iran: wij regelen het.

Gido van den Brand

Key Accountmanager

Van jongs af aan brandt het verlangen om nieuwe plekken te ontdekken. Talloze reizen naar bijna alle continenten zet de teller ondertussen op een kwart van het totaal aantal landen in de wereld. Door deze reiservaring kan ik over bijna elke bestemming wel iets vertellen. Het is leuk om te merken dat ik mijn enthousiasme kan overbrengen en klanten door mijn verhalen nog meer uitkijken naar hun reis.

Lara Lanslots

Reisconsultant

Er is zo ontzettend veel te zien in de wereld. Mijn interesse in andere culturen en landen werd alsmaar versterkt tijdens mijn opleiding. Hier heb ik van veel verschillende bestemmingen mogen proeven. Het contact met onze reizigers en het personaliseren van iedere reis maakt dit werk zo leuk. Geen één reis is hetzelfde en elke keer is het een uitdaging.

Patricia Dobbelsteen

Reisconsultant

Reizen is altijd een passie van me geweest en het is heerlijk om anderen te inspireren en enthousiast te maken voor een nieuwe vakantie. Sinds ik zelf een kind heb, is mijn reislust er zeker niet minder geworden. Want wat is er nu mooier dan deze fascinatie over te brengen op je kinderen? Bovendien is het reizen met kinderen dé manier om met locals in contact te komen en van het echte lokale leven te proeven, want kinderen verbinden. Ook in verre landen.

Loes Peskens

Reisconsultant

Avontuur, ontdekken en het onbekende, allemaal onlosmakelijk met mij verbonden. Al op jonge leeftijd zat ik met mijn neus in de atlas te speuren, luisterend naar de verhalen van mijn vader en oom die al veel van de wereld hebben gezien. Mensen helpen bij het najagen van hun dromen zit in mijn DNA. Mijn hart klopt sneller van het welzijn van onze aardbol dus ik hoop iedereen hier, ter plaatse maar ook alle reizigers een duwtje in de goede richting te geven.

Sharon Decker

Reisconsultant

Anderen de nieuwe culturen laten leren kennen, prachtige bestemmingen laten ontdekken en onvergetelijke ervaringen laten opdoen op reis… Dat is waarom ik in het toerisme werk! Zelf heb ik van kinds af aan al goede herinneringen aan mooie reizen. Dit motiveerde mij om een studie in het toerisme te doen. Een aantal jaar en bijzondere reizen verder, kan ik nu mensen het mooiste van het Midden-Oosten laten zien!

Ruqayyah Merchant

Ruqayyah Merchant

Reisconsultant

Ik kom oorspronkelijk uit Dubai en ben een ingenieur volgens de boeken, maar mijn passie voor reizen heeft me over de hele wereld gebracht, van Australië tot Amerika. Met meer dan 15 jaar reiservaring ben ik een reisadviseur die gelooft in het helpen van mensen bij het plannen van hun perfecte reis. Ik geloof in de kracht van reizen om mensen samen te brengen, geesten en harten te openen, en blijvende herinneringen te creëren. Ik ben een gecertificeerd duiker en heb een diepe band met de oceaan. Ik geloof in duurzaam reizen en wil van de wereld een groenere en vriendelijkere plek maken om in te leven.

Ruqayyah MerchantJulia de Rouw

Julia de Rouw

Marketing Specialist

Avontuurlijk, enthousiast en een levensgenieter. Dat ben ik! Ik hou ervan om met mijn rugzak de wereld te verkennen en heb een liefde voor social media, online marketing en content creatie. Iedere dag ga ik weer opnieuw op wereldreis; als marketeer mag ik de mooiste bestemmingen promoten en unieke en bijzondere reizen uitschrijven. Een droombaan? Dat zeker!

Ruqayyah MerchantJulia de Rouw

Lotte Slungers

Reisconsultant

Het leukste aan werken in de reisbranche vind ik het enthousiasme en de reislust van onze klanten. Het is dan ook fantastisch om mensen een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zelf heb ik ook al het één en ander van de wereld gezien en het is ontzettend leuk om dit te kunnen delen met andere reizigers. Hopelijk kan ik nog veel meer landen toevoegen aan mijn lijstje, waardoor ik ook nog meer kennis kan delen met andere avonturiers.

Ruqayyah MerchantJulia de Rouw

Astrid Kramer

Reisconsultant

Van jongs af aan heb ik het verlangen nieuwe plekken te bezoeken, andere culturen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten. Ik heb al veel mooie landen mogen bezoeken maar mijn reislust is nog lang niet gestild. Na een aantal jaar in de horeca te hebben gewerkt, wist ik dat ik mijn passie moest gaan combineren: de reisbranche en hospitality. Binnen onze organisatie is het voor mij het belangrijkste dat ik onze klanten een onvergetelijke reis kan bieden die aan alle wensen voldoet en waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Het allerleukste aan dit werk vind ik het delen van mijn reiservaringen, de klantgerichtheid en dat dit werk zo dynamisch is.

Ruqayyah MerchantJulia de Rouw

Janneke de Vries

Reisconsultant

Mijn passie voor reizen is vanaf jongs af aan begonnen. Tijdens mijn opleiding International Tourism Management is deze passie alleen nog maar groter geworden. Het liefste ben ik altijd onderweg. Ik heb bestemmingen bezocht als Sri Lanka, Canada, Lapland, Thailand en Cambodja en ben van plan om nog veel meer nieuwe landen en culturen te ontdekken. Als reisconsultant bij Official Travel Company breng ik mijn passie en enthousiasme over aan onze reizigers en zorg ik dat alles tot in de puntjes wordt geregeld zodat zij zorgeloos op reis gaan.

Ruqayyah MerchantJulia de Rouw

Maarten Wulmsen

Commercieel Manager

Het allerleukste aan mijn baan is de reislust waarmee ik te maken krijg. Niet alleen die van mijzelf, maar vooral die van onze reizigers! Het geeft daarbij een ontzettend voldaan gevoel om de bestemmingskennis van mij en van ons team in te zetten om de perfecte reis samen te stellen. En het mooiste: iedere reiziger is anders dus ook iedere reis is anders! Dat maakt dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

Ruqayyah MerchantJulia de RouwKas Leermakers

Kas Leermakers

Reisconsultant

Ruqayyah MerchantJulia de RouwKas Leermakers

Ben van Melick

Marketing Specialist

Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door andere culturen en landen. Eenmaal op eigen benen heb ik zo’n beetje alle bestemmingen buiten Europa bezocht waar ik destijds van droomde. Na mijn studie heb ik ervoor gekozen om verder te gaan met mijn passie voor reizen en probeer deze in mijn huidige functie aan anderen over te brengen. Hoe ongerepter de bestemming, hoe meer het me aantrekt.​

Ruqayyah MerchantJulia de RouwKas Leermakers

Freek Busschers

Sales Support

Mijn passie voor reizen heb ik van mijn ouders overgenomen. De vakanties uit mijn jeugd waren dan ook vaak van begin tot eind volgeboekt met verschillende reizen naar fantastische bestemmingen.  Sinds mijn 17e ben ik zelf reiservaring op gaan doen en heb ik reizen naar Europa, West-Afrika en Zuidoost-Azië gemaakt. Ik geniet ervan dat ik elke dag bezig kan zijn met mijn passie.

Ruqayyah MerchantJulia de RouwKas Leermakers

Denia Bullita

Sales Support

Ruqayyah MerchantJulia de RouwKas Leermakers

Marissa Dijkstra

Sales Support

Ruqayyah MerchantJulia de RouwKas Leermakers

Loïs-Amber van Tiel

Sales Support

Ruqayyah MerchantJulia de RouwKas LeermakersJordy Gerritsen

Jordy Gerritsen

Sales Support

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Populaire bestemmingen