In de media

Met enige regelmaat zijn wij in de media verschenen, zowel offline als online. Hieronder vindt u een overzicht van televisieoptredens, artikelen en items die zijn verschenen over Middenoostenreizen.com of met medewerking van Middenoostenreizen.com.

Dagblad Trouw & Brabants Dagblad

Tijdens de Covid-19 crisis hebben we met het team van Middenoostenreizen.com op een nieuwe manier hard gewerkt. We hebben hierdoor de landelijke media bereikt, omdat we niet bij de pakken neer zijn gaan zitten, maar onze creativiteit hebben laten werken. Met een tweetal leuke initiatieven stonden we in het Brabants dagblad en dagblad Trouw. Dit ging over Thuisvakantie & onze tijdelijke ”the Sunshine Pop up store.” Klik hier voor de artikelen: Brabants DagbladTROUW

Reisreport

Onze vrienden van REiSREPORT zijn al meerdere malen met ons op reis geweest naar het Midden-Oosten. Zo zijn ze onder andere naar Iran, Jordanië en Oman geweest en hebben voor al deze bestemmingen een handige reisapp ontwikkeld. In deze app vindt u onder andere achtergrondinformatie over het land, mooie videoreportages en handige tips. Het is ook mogelijk om via deze reisapp direct excursies bij ons te boeken.

Daarnaast zijn ze met ons reismerk Srilankarondreis.com naar het prachtige Sri Lanka geweest. Ook hier is een handige reisapp van verschenen.

Reisorakel

Maar liefst vier keer op rij is Middenoostenreizen.com uitgeroepen tot winnaar van de ReisOrakel Jaarprijs in de categorie Autorondreizen! Deze prijs wordt uitgereikt aan de organisatie die de beste beoordelingen heeft ontvangen en is gebaseerd op de objectieve ervaringen van meer dan 2500 reizigers.

Pure Luxe

Zowel op het online platform van Pure Luxe als in het magazine zijn wij terug te vinden. Lees hier ons artikel over een van de mooiste bestemmingen van het Midden-Oosten, Oman.

Reishonger

Voor het reisblog Reishonger werd eigenaar Rob van Helvoort geïnterviewd om te vertellen over zijn passie voor het Midden-Oosten. Het volledige interview is hier terug te lezen.

De reis van je leven

Johnny de Mol is in mei 2018 met zijn tv-programma Reis Van Je Leven met ons naar Jordanië gereisd. In dit programma gaat hij op reis met ongeneeslijk zieke mensen en zijn of haar beste vrienden om samen de vriendschap en het leven te vieren. Wij vonden het dan ook een hele eer om hier een klein deel van uit te maken.

De Telegraaf

In november 2017 verscheen een artikel van Yvette Bax in De Telegraaf over Iran. Deze persreis is door Middenoostenreizen.com samengesteld.

Op de proef gesteld

In maart 2016 is Herman den Blijker samen met Martijn Krabbé met Middenoostenreizen.com naar Oman geweest. De twee heren reizen voor dit televisieprogramma de wereld over en gaan op zoek naar bijzondere gerechten welke op authentieke wijze worden bereid.


Bent u een journalist, televisieproducent of blogger en heeft u een vraag? Neem dan contact op met een van onze woordvoerders.

Contactgegevens

Middenoostenreizen.com
Onderwijsboulevard 52
5223 DH 's-Hertogenbosch

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Populaire bestemmingen