Verzekeringen

U gaat op reis om te genieten. Gaat er toch iets mis, dan kiest u natuurlijk ook voor de onverwachte momenten voor kwaliteit. Voor een goed verloop van uw reis biedt Middenoostenreizen.com zowel reis- als annuleringsverzekeringen van a.s.r. Ons uitgangspunt is namelijk altijd een goede kwaliteit zodat u zorgeloos kunt genieten.

Welke verzekering heeft u nodig?

Bent u op zoek naar een reis- of annuleringsverzekering, maar weet u het verschil niet precies?

  • Een reisverzekering is een verzekering tegen schade die wordt opgelopen tijdens het reizen of tijdens uw vakantie. Het dient meestal als aanvulling op andere afgesloten verzekeringen, zoals de zorgverzekering. Het belangrijkste onderdeel van een reisverzekering zijn de zogenaamde SOS kosten. Deze omvatten de kosten voor hulpverlening en noodsituaties. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan hier de voorwaarden van een Kortlopende Reisverzekering van a.s.r.
  • Een annuleringsverzekering biedt dekking als uw reis niet doorgaat of voortijdig moet worden afgebroken, bijvoorbeeld door ziekte of overlijden van naaste verwanten. Meer weten? Lees hier alle voorwaarden van de Kortlopende Annuleringsverzekering van a.s.r.

Bereken uw premie in een minuut

Bij a.s.r. berekent u eenvoudig de premie van een reis- of annuleringsverzekering. Voer uw reisgegevens in en zie direct wat u gaat betalen. Indien u akkoord bent met de premie, kunt u meteen de gewenste verzekering afsluiten.

KORTLOPENDE REISVERZEKERING
KORTLOPENDE ANNULERINGSVERZEKERING
DOORLOPENDE REISVERZEKERING

Contactgegevens a.s.r. Alarmcentrale

Wereldwijd kunt u 24 uur per dag bellen met de a.s.r. Alarmcentrale op telefoonnummer +31 30 256 7777. Zij beantwoorden al uw vragen in geval van pech of ongevallen en geven medisch advies, variërend van pijnstiller tot artsbezoek. In het laatste geval wordt u, indien nodig, in het buitenland direct verwezen naar betrouwbare artsen en ziekenhuizen.

ICE-nummer

Nog een tip van ons: sla in uw mobiel ook het nummer op van de persoon met wie contact moet worden gezocht in geval van nood. Gebruik hiervoor de internationaal bekende naam ICE (= In Case of Emergency). Dan weten de hulpverleners altijd wie ze moeten contacten in geval van nood.

Contactgegevens

Middenoostenreizen.com
Onderwijsboulevard 52
5223 DH 's-Hertogenbosch

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Populaire bestemmingen