Vacature Full Stack Developer

6 augustus 2021

Om in te kunnen spelen op de toekomst van reizen, ga jij aan de slag met de verdere ontwikkeling van onze websites en ons geautomatiseerde offertesysteem! Wij zoeken een full stack developer die meer kan en wil dan alleen ontwikkelen, want jij hebt onze reizigers zoveel meer bieden.

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het continu doorontwikkelen van onze websites en het verder automatiseren van onze systemen. We hebben net een nieuw tof offertesysteem binnen Salesforce gebouwd en het wordt jouw taak om dit verder te optimaliseren. Kortom je creëert, evalueert en evolueert.

Over ons

Onze organisatie bestaat uit drie reismerken: Middenoostenreizen.com, een gespecialiseerde touroperator voor het Midden-Oosten en Noord-Afrika, Srilankarondreis.com, een gespecialiseerde touroperator voor Sri Lanka en de Indische Oceaan, en Official Travel Company, een reisorganisatie gespecialiseerd in maatwerkreizen en incentives. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf waarbij klantbeleving & -tevredenheid centraal staat.

Wat neem jij mee?

  • Je hebt een passie voor coderen en weet alles over HTML, CSS, PHP en JSON.
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar en al enige ervaring opgedaan in een complexe automatiseringsomgeving.
  • Salesforce kent voor jouw geen geheimen en je voelt je binnen dit CRM als een vis in het water (dit is echt een must!).
  • En natuurlijk ben je ook nog eens gek op reizen!

Wat zijn je werkzaamheden?

Het is jouw missie is om de optimale customer journey te vertalen naar onze systemen. Je kan gewenste processen vertalen naar de consequenties voor onze systemen, zonder oog voor proces efficiëntie te verliezen. Weet voortdurend de juiste afweging te maken van belangen. Je handelt complexe vraagstukken op de juiste wijze af, omdat het jou goed afgaat om processen gelijk waar mogelijk te automatiseren. Jouw missie is volbracht als je deze klantreis zo efficiënt (automatisch) en gebruiksvriendelijk mogelijk inricht in onze systemen.

Wat bieden wij jou?

  • Kans om keihard mee te groeien met en door te groeien binnen dit bedrijf.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een dienstverband van minimaal 32 uur.
  • Een informele werksfeer met bijbehorende gezellige borrels.
  • Super leuke collega’s waarmee je eenmaal per jaar op reis gaat naar het Midden-Oosten.
  • Een enorm perspectief aan kansen en ontwikkelingsmogelijkheden, omdat wij een snelgroeiende organisatie zijn.

Ready for take off?

Ben jij die enthousiaste reisfreak met een passie voor coderen? Stuur je motivatie en CV naar rob@middenoostenreizen.com ter attentie van Rob van Helvoort.

Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dus niet op prijs gesteld en hierop wordt ook niet gereageerd.

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!