Persbericht | Middenoostenreizen.com lanceert nieuw merk: Travel Legends

21 december 2023

Middenoostenreizen.com, een reisorganisatie die al twaalf en een half jaar op maat gemaakte reizen verzorgd naar bestemmingen in het Midden-Oosten, heeft een nieuw merk gelanceerd. Met Travel Legends breiden zij hun repertoire uit en organiseren ze wereldwijd unieke bucketlistreizen voor zowel bedrijven als particulieren. Het onmogelijke mogelijk maken is hun credo en drijfveer.

Ontwikkelingen in de reisindustrie

Rob van Helvoort, eigenaar van Travel Legends: “De afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest in de reisindustrie. Luxe kent tegenwoordig een diepere dimensie en gaat verder dan enkel een vijfsterrenhotel. We merken dat het steeds meer draait om de ervaring: mensen zijn op zoek naar een once in a lifetime ervaring. Eentje die ze van hun bucketlist kunnen afvinken. Denk hierbij aan zwemmen met orka’s, wildkamperen in de woestijn of een ballonsafari over de Serengeti. Ook multigeneratie-reizen, waarbij grootouders de hele familie meenemen voor een verre reis, zijn populairder dan ooit.” Een recent trendrapport van de ABN AMRO beaamt dit en laat zien dat 55-plussers niet alleen reislustiger zijn dan ooit, maar ook een hoger bestedingsbudget hebben.

Relevantie van incentive reizen

Ook bedrijfsreizen zijn populairder dan ooit. “Het is voor werkgevers dé manier om hun personeel te bedanken en behouden. Duurzame opties zijn voor hen steeds relevanter. Dat het uniek moet zijn staat voorop. Zo hebben we onlangs een exclusief festival in de woestijn van Jordanië georganiseerd en er is zelfs een keer met de luchtverkeersleiding gebeld om de chartervlucht twee uur later te laten vertrekken zodat ze langer konden feesten. Er is niets wat wij niet kunnen regelen. Onze specialistische kennis en
jarenlange ervaring in deze branche is hiervoor cruciaal,” aldus Rob.

Alles in één app

Uniek zijn ze in hun digital first aanpak. Anders dan andere reisorganisaties ontvangen klanten niets op papier, maar alle informatie in één gebruiksvriendelijke, overzichtelijke reisapp. “Onze reizigers hebben altijd toegang tot hun digitale offerte-omgeving. Hierin vinden ze een compleet uitgewerkt dagprogramma inclusief reserveringsbevestigingen, vliegtickets en real-time vluchtinformatie. Ook kan de klant direct vragen stellen via WhatsApp. We doen dus niets meer met papieren bevestigingen of losse e-mails met Pdf’s, goed voor het milieu en een stuk overzichtelijker!”


Over Middenoostenreizen.com

Middenoostenreizen.com is de specialist voor op maat gemaakte reizen naar het Midden-Oosten. Zij verzorgen maatwerk rondreizen, groepsreizen en bedrijfsreizen naar alle bestemmingen in dit gebied. Ga voor meer informatie naar www.middenoostenreizen.com.

Over Travel Legends

Travel Legends is een reisorganisatie die op maat gemaakte reizen organiseert voor zowel incentives als particulieren. Naast zusterondernemingen Middenoostenreizen.com en Srilankarondreis.com richten zij zich op exclusieve ervaringsreizen naar bekende en onbekende bestemmingen wereldwijd.

Noot voor redactie

Bekijk alle reizen en bestemmingen voor incentives en particulieren op www.travellegends.nl. Neem voor meer informatie over Travel Legends of interview aanvragen met Rob van Helvoort contact op met Roos Bijen (06-40849261 of roos@zuid-media.nl).

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!