Nederlanders weer welkom in Abu Dhabi

15 juli 2021

Goed nieuws voor Midden-Oosten liefhebbers! Nederland staat sinds kort weer op de green list voor Abu Dhabi. Dit is een lijst met landen en regio’s vanuit waar reizigers zonder quarantaineplicht naar Abu Dhabi kunnen reizen. Een vakantie naar Abu Dhabi wordt zo een stuk makkelijker.

Eisen

Een negatieve PCR-test of volledige vaccinatie is voldoende om dit luxe emiraat te ontdekken. Voorheen moest men 10 dagen in quarantaine, ook bij een negatieve test. Wel moet u nog maximaal 72 uur voor het vertrek van uw vlucht een COVID-19 PCR-test laten afnemen. Als u vanuit Amsterdam vertrekt, moet u voor aankomst op de luchthaven een gezondheidsverklaring invullen en afdrukken.

Combinatie met Dubai

Dubai is al langere tijd volledig open voor reizigers vanuit Nederland en een trip naar Abu Dhabi combineren met Dubai is nog nooit zo makkelijk geweest! Wanneer u een reis naar Abu Dhabi bij ons boekt is er de mogelijkheid om een gratis privé chauffeur te krijgen voor een transfer van Abu Dhabi naar uw hotel in Dubai. Ideaal toch?


Dit jaar een luxe vakantie naar de Emiraten? Kies hier een reisaanbod dat bij u past of vraag een reis op maat aan!

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!