Gratis PCR Testen voor vluchten vanuit Abu Dhabi

4 januari 2021

Wanneer u met Etihad Airways vanaf Abu Dhabi vliegt krijgt u de PCR test die momenteel nodig is om Nederland in te mogen gratis. Deze test moet aangeven dat u negatief bent getest voor het COVID-19 virus. Als u deze test niet in uw bezit hebt wordt de toegang tot Nederland geweigerd.  Als klant bij Etihad Airways kunt u ervoor kiezen om u op locatie bij een Life Dx geautoriseerde afname faciliteit te laten testen. Tevens kunt u ervoor kiezen om in de accommodatie waar u verblijft de test te laten uitvoeren.


Een aantal voorwaarden:

  • U vlucht is met ETIHAD Airways
  • De aanbieding geldt alleen voor vluchten tussen 1 januari 2021 en 31 maart 2021 die vertrekken vanuit Abu Dhabi.
  • De test moet afgenomen worden tussen 48 en 96 uur voor vertrektijd, dit is afhankelijk van waar u naartoe vliegt.
  • Wanneer er een negatief testresultaat ontvangen wordt, bent u fit-to-fly. Het resultaat dient u te printen en bij het inchecken te laten zien aan het grondpersoneel.

Indien u klant bij ons bent, kunnen wij de test uiteraard voor u regelen. De PCR-test kan ook ingepland worden via (+9712) 600 551 636 of door een e-mail te sturen naar passenger@lifedx.net.

Let op: vluchten naar China zijn uitgezonderd. Deze PCR-testen moeten bij een goedgekeurde SEHA- of G42-kliniek afgenomen worden. Zie hiervoor www.etihad.com/destinationguide voor meer informatie.


Voor meer informatie neem contact op met een van onze reisspecialisten. Via info@middenoostenreizen.com of via 073 610 12 90.

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!