« terug naar overzicht

10-10-2017

Srilankarondreis.com is live!

Vanaf vandaag is ons nieuwe platform voor reizen richting Sri Lanka en de Indische oceaan live gegaan. Srilankarondreis is net als Middenoostenreizen.com een gespecialiseerde touroperator. Gespecialiseerd in reizen naar Sri Lanka en de Indische oceaan.

Waarom Sri Lanka?

Na een aantal eigen bezoeken aan dit prachtige land besloot Rob van Helvoort, eigenaar van Middenoostenreizen.com ook voor Sri Lanka een soortgelijke organisatie op te zetten.’’ Dankzij onze eigen ervaringen en ons zorgvuldig opgebouwde logistieke netwerk in de Indische oceaan was dit het moment om dit te doen. ‘’
Vanaf 1 oktober 2017 is Srilankarondreis.com een feit. Wil je iets weten over Srilankarondreis.com, laat het ons weten op info@srilankarondreis.com.

Verantwoordelijk voor het reilen en zeilen bij dit nieuwe platform is Josje van Asveldt. Zij heeft veel ervaring opgedaan als productmanager bij Middenoostenreizen.com en is vanaf nu het aanspreekpunt.
Ben jij je reis aan het plannen naar Sri Lanka? Laat het ons weten, we denken graag met je mee en verzekeren je van een onvergetelijke reis door een prachtig land.