Jordan Pass: een toegangskaart voor 40 attracties

Wanneer u naar Jordanië reist raden wij een Jordan Pass altijd aan. De Jordan Pass is namelijk het ultieme sightseeingpakket dat speciaal op maat is gemaakt voor toeristen.

Wat houdt de Jordan Pass in?

Met een Jordan Pass heeft u toegang tot 40 verschillende attracties en bezienswaardigheden in Jordanië. U vermijdt de lange wachtrijen en hebt geen onverwachte kosten. Indien u met ons een reis boekt naar Jordanië, is in de meeste gevallen proberen de Jordan Pass inbegrepen.

Drie soorten Jordan Passes

Bij elke pas zijn hetzelfde aantal attracties inbegrepen, het enige verschil is het aantal dagen toegang naar Petra. Wanneer u langer dan een dag verblijft in de oude stad Petra is het ook aan te raden een overnachting in de woestijn te boeken. De pas is geldig twee weken na uw eerste bezoek aan een van de attracties. Neem ook altijd uw paspoort mee wanneer u een van de attracties gaat bezoeken, hier kunnen ze naar vragen. Wij boeken de pas voor u afhankelijk van de reisduur en interesses. Hieronder hebt u een overzicht van de kosten en opties van alle Jordan Passes.

Jordan Wanderer 70 JD
– Toegang tot 40 attracties
– Een dag Petra

Jordan Explorer 75 JD
– Toegang tot 40 attracties
– Twee dagen Petra

Jordan Expert 80 JD
– Toegang tot 40 attracties
– Drie dagen Petra

Waarom drie opties voor Petra?

Het is een van de meeste mysterieuze plekken ter wereld. En het is voor iedereen anders hoe dit te bezoeken. De eeuwenoude stad bevindt zich midden in de woestijn en is al ruim 2.000 jaar oud. Velen komen naar Jordanië om een bezoek aan Petra te brengen door de indrukwekkende geschiedenis. Petra is een indrukwekkende plek en zal zeker de hoogtepunt zijn van een rondreis door Jordanië. In deze roodstenen stad van de Nabateeërs bieden wij excursies aan voor een uiterste ervaring. Met elke dag honderden toeristen kan het soms lastig zijn een rustig plekje te vinden. Ga daarom vroeg uit de veren voor een bezoek aan Petra om de druktes te vermijden. Gaat u liever met een gids langs de hightlights van Petra zoals de Siq, het theater, de schatkamer en het klooster van Petra is dat ook zeker mogelijk. Wilt u meer lezen over Petra? Lees hier een blog speciaal over Petra. Voor een compleet overzicht van welke attracties allemaal inclusief zijn kunt u ook op de site van Jordan Tourism kijken.

Rondreizen naar Jordanië