Trotse partner Travelife

9 februari 2021

Vanaf februari 2021 zijn wij trotste partner van Travelife. Dit toonaangevende management- en certificeringprogramma geeft aan dat wij als reisorganisatie duurzaamheid hoog op de agenda hebben staan en hier actief mee bezig zijn.

Travelife – sustainability in tourism

Travelife is een eenvoudig inzetbaar duurzaamheidsysteem dat reisorganisaties helpt bij het managen en verbeteren van sociale en milieuaspecten, opdat die aansluiten bij de duurzaamheidcriteria. Om dat doel te bereiken kunnen reisorganisaties gebruik maken van een breed pakket aan Travelife-diensten, zoals: training, management, planning, rapportage en tools voor de zakelijke markt.

De certificering van Travelife telt drie stappen;

  • Travelife Engaged
  • Travelife Partner
  • Travelife Certified

Vanaf heden zijn wij Travelife Partner, wat gebaseerd is op ons duurzaamheidsbeleid, verschillende examens en de basiseisen waaraan je als bedrijf moet voldoen. Ons doel voor de toekomst is het behalen van het Travelife Certified Programma. Een mooie stap in de richting naar duurzamer toerisme.

Als reisorganisatie weten wij als geen ander hoe mooi de wereld is. Maar helaas weten we ook dat die schoonheid niet vanzelfsprekend is. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheden en doen we zoveel mogelijk om onze negatieve impact op de wereld te minimaliseren. Helpt u ook mee?

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!