ZAKENREIZEN

Bent u een zakelijke reiziger? Ook dan helpen wij u graag verder. Doordat wij een groot en uitgebreid netwerk hebben in het Midden-Oosten bieden wij ook op dit vlak de geschikte reisoplossing. Zo hebben wij een breed scala aan mooie incentive reizen. Zie hieronder een aantal voorbeelden van incentive reizen door het Midden-Oosten. Incentives worden altijd voor u speciaal op maat gemaakt en uw persoonlijke wensen staan hierbij centraal, ook wanneer u een zakelijke reis gaat maken naar het Midden-Oosten bent u bij de Midden-Oosten specialist natuurlijk aan het juiste adres. Voor meer informatie kunt u bellen naar +31 (0) 73 610 12 90 of een e-mail sturen naar info@middenoostenreizen.com. Voor andere delen van de wereld verwijzen wij u graag door naar ons andere reismerk Official Travel Company.

Official Travel Company is sinds 12 jaar gespecialiseerd in het organiseren van incentives, zakenreizen en directie uitstapjes. Dankzij een netwerk wat zich uitstrekt over de hele wereld bieden zij u professionaliteit, snelheid en een persoonlijke service. Of u nu een vergaderruimte in New York zoekt of een reisschema met diverse bestemmingen nodig hebt, Official Travel Company biedt u de complete oplossing. Doordat zij werken met geavanceerde systemen, zowel voor tickets als hotels bieden zij over de hele wereld de beste prijs voor u zakenreis. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website van Official Travel Company.

Incentive Oman

Oman een land van grote contrasten in cultuur, natuur en temperatuur. Een land met onbegrensde mogelijheden, op jeepsafari door the…

Lees meer »