OVER MIDDENOOSTENREIZEN.COM

Waar u naartoe gaat? Daar zijn wij geweest!
U zoekt een reis specialist voor het Midden-Oosten? Stop met zoeken, hier zijn we! 20 jaar kennis en ervaring uit het Midden-Oosten en de reisbranche. Middenoostenreizen.com is dé reisspecialist op het gebied van reizen naar het Midden-Oosten. Bent u op zoek naar een unieke reisbeleving in deze prachtige regio? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wilt deze bijzondere regio bezoeken en buiten de gebaande paden treden? Kijk dan snel verder naar het aanbod op de website. We stellen graag een individuele op maat gemaakte reis voor u samen, reist u liever in een groep? Dan nodigen we u van harte uit deel te nemen aan een van onze groepsreizen. 

Onbezorgd op reis
Wij beschikken over een uitgebreid netwerk door de hele regio waardoor u verzekerd bent van een vast aanspreekpunt die altijd 24/7 bereikbaar is. Wij hebben rechtstreeks contact met al onze lokale partners waardoor we ons hoogwaardige service niveau door de hele regio kunnen garanderen en we een directe bijdrage  leveren aan de lokale economieën. Avontuur, outdoor, unieke reiservaringen en service zijn de sleutelwoorden voor onze organisatie!

Dubai, Jordanië, Iran, Abu Dhabi, Oman, Libanon, Qatar, Bahrein en Israël. Naast deze prachtige bestemmingen organiseren wij ook reizen op maat naar alle ander denkbare bestemmingen in het Midden-Oosten. Wilt u een reis op maat naar Iran of Irak? Of moet u voor zaken in Saoedi-Arabie zijn? Op reis naar Koeweit of Jemen? Ook dan bent u bij Middenoostenreizen.com aan het juiste adres. Wij stellen deze reis dan op maat met u samen. 


ONZE REISSPECIALISTEN

Ralph Ewals | Eigenaar & oprichter

Een 9 tot 5 baan is niets voor mij, daar kwam ik al snel achter. Ik spreek diverse talen en ben altijd bezig het mensen zo goed mogelijk naar hun zin te maken en een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Een baan in de hotellerie bracht mij dan ook op den duur geen voldoening. Ik wilde meer ontdekken en tegelijkertijd meer kunnen bieden.  Toen ik in 2004 op het strand in Dubai lag, dacht ik ‘Dit is een gave bestemming’. Een half jaar later boekte ik mijn tweede reis naar Dubai om de mogelijkheden te ontdekken voor – toen nog – Official Dubai. Het idee was om inspiratiereizen voor de horeca aan te bieden, met complete programma’s en bezoekjes aan diverse restaurants en hotels. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot Official Travel Company en bieden we groepsreizen, incentivereizen, zakenreizen en privévakanties naar bestemmingen over de hele wereld.   Voor mij heeft ieder land, iedere bestemming iets unieks. Ondanks mijn vele jaren ervaring is er ook voor mij nog veel te zien en te ontdekken. Als perfectionist is het nooit genoeg. Ik ben altijd op zoek naar een manier om mijn klanten te verrassen met de meest unieke ervaring. Ik ga tot het uiterste om te zorgen voor het wauw-effect.

Ralph Ewals

Favoriete bestemming: Tel Aviv, Israel 


Rob van Helvoort | Eigenaar & oprichter 

Rob van Helvoort Wanneer ik niet op kantoor te vinden ben, ben ik mijn koffer aan het inpakken of al op reis. Ik kan niet stilzitten als er zoveel te ontdekken is. De wereld is dichtbij. Al voor een relatief klein bedrag kun je tegenwoordig een nieuwe plek, nieuwe cultuur ontdekken. Ik wil altijd de hoek omkijken, op zoek naar nieuwe parels.

Eind 2013, na mijn tweede vol gestempelde paspoort, ben ik gestopt met mijn reizen naar het Midden-Oosten te tellen. Mijn kennis over de reisbranche en over het Midden-Oosten heb ik opgedaan tijdens mijn studie aan de NHTV University of Applied Sciences en gedurende de vele reizen die ik maakte door de regio. Mijn passie voor deze bijzondere bestemming is ontstaan door de warmte van de mensen en de prachtige ongerepte natuur die te vinden is in alle uithoeken van de regio. Ik wil je dan ook graag kennis laten maken met dit deel van de wereld.  Door mijn ervaring laat ik je verder kijken dan de geschetste beeldvorming van de Nederlandse media over het gebied. Daarnaast weet ik zeker dat wij als organisatie je een unieke reisbeleving kunnen bieden op al onze bestemmingen. Van ruige woestijnexpedities in Wadi Rum tot extreme luxe in Dubai, van fietstochten door het Hajar gebergte in Oman tot een reis vol culturele hoogtepunten door Iran: wij regelen het. Waar je ook naartoe gaat, daar zijn wij geweest! Als je een keer het Midden-Oosten hebt bezocht, beloof ik dat een tweede keer zeker volgt.

Favoriete bestemming: Oman & Iran


Gido van den Brand | Accountmanager 

Van kleins af aan brandt het verlangen om nieuwe plekken te ontdekken. Gedreven door nieuwsgierigheid staat mijn leven in het teken van het op zoek gaan naar spannende en bijzondere bestemmingen. Dankzij mijn werk als accountmanager bij Official Travel Company ben ik elke dag weer het mooiste vak bezig en stel ik de mooiste reizen op maat samen. Het professionele karakter van het bedrijf in combinatie met de hoge kwaliteit en service die we telkens weer leveren, maken dat ik me volledig kan identificeren met onze producten en elke dag weer met een grote glimlach naar mijn werk ga.

Ik vind het belangrijk dat ik volledig achter de reizen sta die ik samenstel. Ik ga door tot niet alleen de klant, maar ook ik tevreden ben. Reizen is altijd al mijn passie geweest. Deze passie ontpopte zich al op mijn zestiende toen ik voor het eerst zonder mijn ouders voor zes weken naar Amerika vertrok. Tijdens en na mijn studie heb ik nog veel meer van de wereld gezien. Na een avontuur van zes maanden in Nieuw-Zeeland en vele trips naar Azië en Australië, staat Zuid-Amerika hoog op mijn verlanglijst.

Door mijn reiservaring en enthousiasme kan ik over ieder continent wel iets vertellen. Het is leuk om te merken dat ik mijn enthousiasme kan overbrengen en klanten door mijn verhalen nog meer uitkijken naar hun reis. 

Gido van den Brand

Favoriete bestemming: Jordanië


Sandra van den Aker | Reisconsultant

Sandra van den Aker

Reizen is altijd al één van mijn grootste passies geweest, dus het is geen straf om hier dagelijks mee bezig te zijn. Ik stel de mooiste vakanties samen, maar regel bijvoorbeeld ook de reizen voor onze zakelijke klanten. De reisduur het liefst zo kort mogelijk en zonder al te veel overstappen. Laat dat speurwerk maar aan mij over! Elke dag is anders bij onze organisatie, eigenlijk net als op reis.

Een paar jaar geleden ben ik mijn hart verloren aan Australië en Nieuw-Zeeland. Dat zijn landen die bijzonder blijven, zo puur en ongerept. Een jaar backpacken Down Under was een unieke ervaring, die ik iedereen kan aanraden. Je leert zoveel over jezelf, dat kan niemand je meer afnemen. Mijn reislust breng ik nu ook over aan mijn kinderen. Ik wil hen laten zien dat de wereld groter is dan alleen Nederland en dat we dankbaar mogen zijn dat wij dit mogen ontdekken. Vorig jaar zijn we met het hele gezin naar Mauritius geweest. Een absolute droomreis!

Favoriete bestemming: Jordanië, Australië & Nieuw Zeeland


Milou van Arensbergen | Reisconsultant

Op mijn 19e stapte ik voor het eerst alleen in het vliegtuig met eindbestemming Australië! Na een half jaar backpacken had ik het reisvirus flink te pakken en begon ik aan mijn studie Tour Management aan de NHTV in Breda. Tijdens mijn studie ben ik naar Ecuador vertrokken om tours te begeleiden naar de Chimborazo vulkaan. Hier had ik dagelijks een adembenemend uitzicht vanaf 5.000 meter hoogte! Tijdens mijn afstuderen werd er een gastcollege gegeven door Rob van Middenoostenreizen.com. Met veel enthousiasme vertelde hij over de reizen die er georganiseerd werden richting deze regio. Toen wist ik: daar wil ik werken. Ik heb hier inmiddels de kans gekregen om reizen te organiseren die afwijken van de standaard en mijn passie voor het Midden-Oosten wordt elke dag alsmaar groter. Bovendien heb ik via Middenoostenreizen.com de mogelijkheid gekregen om Iran te verkennen. Een land met veel cultuur, architectuur en diversiteit. Ik heb (stiekem) gezwommen in de Perzische golf, gesnowboard in Dizin en genoten van de onvoorwaardelijke vriendelijkheid van de Iraanse bevolking. De Iraniërs zijn zo blij en trots dat je hun land bezoekt en overladen je dan ook met traditionele thee en zoetigheid. Ze zorgen ervoor dat je rond en gezond weer terug naar Nederland zult gaan.

Milou van Arensbergen

Favoriete bestemming: Iran


Ben van Melick | Marketing & PR Coördinator

Ben van Melick

Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door andere culturen en landen. Eenmaal op eigen benen heb ik zo’n beetje alle bestemmingen buiten Europa bezocht waar ik destijds van droomde. Na mijn studie Communicatie heb ik ervoor gekozen om verder te gaan met mijn passie voor reizen en probeer deze in mijn huidige functie aan anderen over te brengen. Hoe ongerepter de bestemming, hoe meer het me aantrekt.​

Lange tijd waren reizen naar Zuidoost-Azië voor mij het ultieme avontuur. Maar inmiddels voel me ik overal ter wereld thuis en ben ik verliefd geworden op de gastvrijheid van het Midden-Oosten.

Favoriete bestemming: Jordanië & Vietnam


Bas Sweep | Reisconsultant

Nieuwe avonturen aangaan is mijn favoriete bezigheid. Toen ik erachter kwam dat het maken van reizen daar een goede bodem voor is, was ik niet meer weg te slaan uit de reiswereld. Al snel volgde diverse reizen: een citytrip naar het Midden-Oosten, rondreizen door Azië en een half jaar wonen in Zuid-Afrika. Deze spectaculaire reiservaringen wilde ik met iedereen delen. Dat is mij hier gelukt. Iedereen zou moeten weten hoe de Spice Market in Dubai ruikt, welk uitzicht je hebt vanaf World’s End in Sri Lanka en hoe gezellig een braai in een township in Zuid-Afrika is.

De reizen die je maakt, identificeren wie je bent. Ik ben ontzettend blij dat de mogelijkheden in het maken van reizen zo groot en divers zijn en daar sluit Middenoostenreizen.com naadloos bij aan. Alles is mogelijk, je kunt het zo gek niet bedenken! Mijn favoriete bestemming? Sri Lanka! Dat land is zo puur en heeft ontzettend veel te bieden. Surfen in Arugam Bay, fietsen door de theevelden en met de tuc tuc door de stad scheuren, ik zou het liefst vandaag weer in het vliegtuig stappen. En op de terugweg uiteraard nog even langs de Malediven, nu we toch in de buurt zijn!

Bas Sweep

Favoriete bestemming: Dubai & Sri Lanka


Lara Lanslots | Reisconsultant

Lara Lanslots

Er is zo ontzettend veel te zien in de wereld. Mijn interesse in andere culturen en landen werd alsmaar versterkt tijdens mijn opleiding International Tourism Management. Hier heb ik van veel verschillende bestemmingen mogen proeven: van twee weken op studiereis naar Thailand en Cambodja tot zes maanden werken en wonen in Aruba. Na het behalen van mijn diploma ben ik aan de slag gegaan als reisconsultant bij Middenoostenreizen.com. Een uitgelezen kans om nog meer van de wereld te ontdekken! Het contact met onze reizigers en het personaliseren van iedere reis maakt dit werk zo leuk. Geen één reis is hetzelfde en elke keer is het een uitdaging.

Favoriete bestemming: Israël & Jordanië


Bregje Pijnenburg | Reisconsultant

Al op jonge leeftijd besefte ik dat de wereld groter was dan alleen Brabant en na mijn studie HBO toerisme heb ik een paar jaar gewerkt in het Midden-Oosten, met name Jordanië en Israël, maar ook Libanon, Egypte en Syrië waar men destijds nog prima naar toe kon. Op een gegeven moment ben ik gevallen voor de charmes van mijn Italiaanse man en heb ik een aantal jaren in Italië gewoond. Nu woon ik weer heerlijk dichtbij Den Bosch, samen met man en drie “bambini”.

Met veel plezier reis ik regelmatig naar het Indisch subcontinent en het Midden-Oosten, ook neem ik dan regelmatig mijn kinderen mee. Reizen met kinderen is volgens mij een echte verrijking voor hun, maar ook zeker voor ons! Je ziet alles vanuit een heel ander perspectief en krijgt heel eenvoudig contact met de lokale bevolking. Tijdens mijn reizen ga ik op zoek naar de nog onontdekte plekjes, leuke restaurants en andere adresjes. Deze ervaringen en kennis deel ik graag met je!

Bregje Pijnenburg

Favoriete bestemming: Israël & Iran


Ons team van reisspecialisten kan u per bestemming een gedegen advies kunnen geven. U kunt mailen met uw aanvraag naar info@middenoostenreizen.com

Om onze bestemmingen kracht bij te zetten hebben we aan iedere bestemming een slogan gekoppeld welke van toepassing is op deze bestemming. Deze slogans geven de kern van de bestemming weer en het unieke bestemming van iedere karakter.