Saoedi-Arabië | rondreis op maat

  • destination Saoedi-Arabië

Saoedi-Arabië is een niet alledaagse bestemming om naartoe te reizen en dat maakt dat er nog maar weinig toeristen te vinden zijn. Dankzij onze directe contacten en eigen netwerk in Saoedi-Arabië kunnen wij een maatwerk reis voor u samenstellen.

De meest bekende plaatsen van Saoedi-Arabië zijn wellicht Mekka en Medina. Als niet-moslim komt u Mekka helaas niet in. Andere highlights zijn Mada’in Saleh (de tegenhanger van het wereldwonder Petra in Jordanië), Rub al-Khali (de grootste zandwoestijn ter wereld die ook wel The Empty Quarter wordt genoemd) en Jeddah. Deze laatstgenoemde is de grootste havenstad aan de Rode Zee met een bevolking van 3,4 miljoen personen. Het is de tweede stad van het land is een van de belangrijkste voor de Saoedische economie en thuishaven voor veel grote bedrijven.

Wilt u verrast worden door Saoedi-Arabië en houdt u niet van standaard reizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het is ons doel om u op de meest bijzondere plekken te laten komen of om de bekende plekken juist op een bijzondere manier te ontdekken. Geef ons uw wensen door en wij stellen graag een onvergetelijke reis op maat voor u samen naar Saoedi-Arabië.

Onze service

Icon Route
100% maatwerk
Icon Smartphone
Persoonlijke reisapp
Icon Leaf
CO2-compensatie
Icon Phone
24/7 bereikbaar op noodnummer

Bekijk meer reizen naar Saoedi-Arabië