Jordanië | rondreis op maat

  • destination Jordanië

Bent u van plan binnenkort op reis te gaan naar Jordanië? Als Jordanië specialist stellen we graag met u een rondreis op maat samen. Dankzij onze directe contacten en ons uitgebreide netwerk in Jordanië kunnen wij voor ieder budget een reis samenstellen. Het is een land wat u minstens een keer in uw leven bezocht moet hebben.

Uiteraard staat Jordanië bekend om het wereldwonder Petra, de uitgestrekte Wadi Rum woestijn en het heerlijke strand aan de Rode Zee bij Aqaba. Maar er is nog zo veel meer te ontdekken: bijzondere natuurgebieden, culturele schatten als Jerash en bedoeïenenstammen in de woestijn. Het land biedt daarnaast ook enorm veel onondekte plekjes zoals het reservaat bij Dana, het hoge noorden bij El Himma en de woestijnkastelen in het westen. Stuk voor stuk plekken die meer dan de moeite waard zijn om te bezoeken.

Wilt u verrast worden door dit bijzondere land en houdt u niet van standaard reizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het is ons doel om u op de meest bijzondere plekken te laten komen en om de bekende plekken op een bijzondere manier te ontdekken. Via een hike door het achtergelegen natuurgebied Petra betreden? Of met een luchtballon over Wadi Rum? Geef ons uw wensen door en wij stellen graag een onvergetelijke reis op maat voor u samen naar Jordanië. Het land heeft enorm veel te bieden. De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Of u nu met zijn tweeën of met een grote groep naar Jordanië wilt reizen, wij regelen het graag voor u.

Wilt u graag op reis naar Jordanië en heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten!

Uw reis naar Jordanië kunt u ook combineren met Israël of Libanon.

Impressie

Onze service

Icon Route
100% maatwerk
Icon Smartphone
Persoonlijke reisapp
Icon Leaf
CO2-compensatie
Icon Phone
24/7 bereikbaar op noodnummer

Bekijk meer reizen naar Jordanië