Reizen en het coronavirus

In verband met de situatie rondom COVID-19 begrijpen we dat er veel vragen zijn. Dit heeft ook gevolgen voor reizen richting onze bestemmingen. Lees hier alles over de laatste stand van zaken.

Kosteloos annuleren

Boek nu zorgeloos uw reis voor 2021. We hebben met onze lokale partners versoepelde annuleringsvoorwaarden opgesteld. Zo kunt u toch alvast na gaan denken over een mooie reis in het voorjaar of de zomer van 2021.

  • U betaalt geen aanbetaling als u boekt voor 19 januari 2021 met een vertrek tot en met 15 oktober 2021
  • Tot 6 weken voor vertrek gratis annuleren of omboeken ongeacht de reden

* Als u ervoor kiest met een budget luchtvaartmaatschappij te vliegen zoals Transavia geldt deze voorwaarde niet. U betaalt dan wel het aanbetalingsbedrag.
* Deze voorwaarden geldt ook niet als u een reis boekt met datum tussen 15 en 30 april 2021 en in de herfstvakanties 2021 

Reisbeperkingen & reisadvies

Het ministerie van Buitenlandse Zaken verwacht op korte termijn een minder streng advies te kunnen geven voor reizen naar sommige niet-Europese landen. Hierbij worden echter geen concrete landen genoemd. Neem contact met ons op voor advies of bekijk hier de actuele stand van zaken omtrent reizen naar het Midden-Oosten.

Al een reis geboekt?

Heeft u reeds een reis geboekt bij Middenoostenreizen.com en wilt u weten wat de status van uw reis is? Neem dan contact op met uw reisadviseur.

Contactgegevens

Middenoostenreizen.com
Vughterstraat 141
5211 GB 's-Hertogenbosch

Ouarzazate Taourirt Kasbah

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Populaire bestemmingen