Visum Turkije

Bent u van plan binnenkort naar Turkije te gaan. Voor een kort verblijf hoeft u geen visum aan te vragen maar heeft u wel andere documenten nodig. In dit blog leest u wat u allemaal nodig hebt om onbezorgd naar Marokko te reizen.  

Heb ik een visum nodig voor Turkije?

Wanneer u op reis gaat voor een periode korten dan 90 dagen heeft u geen visum nodig. Bij aankomst wordt er een stempel in uw paspoort gezet, waarvoor u tenminste één lege pagina moet hebben.

Als u langer dan 3 maanden in Turkije verblijft raden we u aan om contact op te nemen met de Nederlandse of Belgische ambassade. In Nederland vindt u de Marokkaanse ambassade in Den Haag en in België in Brussel. Voor de actuele openingstijden en de bereikbaarheid van de Marokkaanse ambassade in Den Haag kijk hier. Voor de informatie over de Marokkaanse Ambassade in Brussel vindt u alle informatie hier

Wat voor documenten heb ik nodig?

Voor uw rondreis naar Turkije dient u in het bezit te zijn van een geldig paspoort, dit geldt ook voor de kinderen. Uw paspoort dient na vertrek nog 6 maanden geldig te zijn. Dit is het enige document die u nodig heeft voor uw vakantie naar Marokko. 

Grensovergangen

U kunt op verschillende manieren naar Turkije reizen. Wanneer u per vliegtuig reist gelden enkel de bovenstaande vereiste. Wanneer u met ons op reis gaat, zorgen wij ervoor dat u op de luchthaven ontvangen en begeleid wordt. Wanneer u echter via een van de landsgrenzen de grens met Turkije passeert gelden er andere vereiste. Houdt er rekening mee dat sommige grenzen van het land gesloten of gevaarlijk kunnen zijn (lees meer over het reisadvies voor Turkije). Wanneer u een reis met Middenoostenreizen.com maakt regelen wij alles wat u nodig heeft.

Rondreizen naar Turkije