Aanvragen

Bahrein & Qatar | Duo stedentrip

 Qatar |   9 dagen | vanaf 1699,- p.p.

Offerte aanvragen
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel
Bahrein een on ontdekte parel in het Midden-Oosten is een  leuke nieuwe strand bestemming gelegen op een schiereiland voor de kust van Qatar en Saoedi Arabië. Bahrein is bekend door het parelvissen en de prachtige stranden. Bahrein is een klein staatje met 700.000 inwoners waar u kunt genieten van de luxe hotels, maar ook cultuur kunt vinden, van de beschaving die hier al meer dan 5000 jaar oud is. Na een aantal dagen Bahrein verruilt u dit mooie eiland voor het levendige Qatar. In Qatar het rijkste land ter wereld kunt u zich vergapen aan de immense gebouwen en hoge torens. Qatar is bijna helemaal omgeven door water en heeft heerlijke stranden. Na de vondst van de olie is het snel gegaan hier.  

Qatar – Where the desert and the sea meet


Het schiereiland Qatar staat vooral bekend als zakenreisbestemming. Maar dit kleine emiraat heeft ook veel te bieden als vakantiebestemming. Qatar is een klein en rijk oliestaatje wat zich voornamelijk richt op hoogwaardig toerisme. Qatar is gemiddeld gezien het rijkste land ter wereld, het heeft slechts 850.000 inwoners en is 11.000 vierkante kilometer groot. Qatar is één van de twee landen ter wereld waar de woestijn aan de zee grenst. Dit geeft een prachtig gezicht wanneer u hier tijdens een jeepsafari langs crost. Qatar is erg in opkomst de laatste jaren wat betreft toerisme, het hoogtepunt gaat bereikt worden wanneer het WK voetbal 2022 in Qatar gehouden wordt

Bahrein – most beautiful Archipelago of the world


Bahrein is de verborgen schat van het Midden-Oosten. Deze eilandenarchipel ligt in de Perzische Golf en bestaat uit 33 eilanden welke onderling verbonden zijn. Het ligt tussen Saoedi-Arabië en Qatar. De hoofdstad van Bahrein is Manama. Bahrein is een klein landje wat bekend staat om de olie en hierdoor erg rijk is geworden. Daarnaast kunt u Bahrein ook kennen van het beroemde Formule 1 circuit wat gelegen is in de eilandenarchipel. Het strand van Bahrein biedt u uitstekende mogelijkheden om een heerlijke vakantie te houden. De bestemming is vooral populair onder duikers en snorkelaars. Er zijn prachtige koraalsoorten, vissen en wrakken te vinden in de wateren rondom Bahrein.

 

  

  Qatar vakantie
  Vakantie Bahrein
  vakantie Bahrein
  Vakantie qatar
  vakantie qatar
   
Vertrek Dagelijks
Duur 9 dagen
Bestemming Bahrein & Qatar
Vertrek vanaf Amsterdam
Boekingscode QAB09D2014

Prijs: v.a. 1.699,- p.p.

 

Inclusief

Exclusief

Optioneel

- Retourvlucht Economy Class Amsterdam – Manamah ( Bahrein ) Qatar ( Doha ) Amsterdam
- Tussenvlucht Bahrein & Qatar
- Airporttransfers
- 4 Overnachtingen Bahrein geselecteerd hotel
- 4 Overnachtingen Qatar geselecteerd hotel
- Dagelijks ontbijt
- Alle belastingen en toeslagen
- Overige maaltijden
- Reis en/of annuleringsverzekering
- Autohuur
- Toeslag 1 persoonskamer
- Fooien

- Excursies
- Stadstours met Nederlands of Engelssprekende gids
- Autohuur
- Qatar Excursie Desert & Sea 


Comfortklasse

Deluxeklasse 

Deluxeplus Klasse 

Hotels 
Bahrein : Monroe Hotel Bharian
Qatar: Holiday Villa and Residence

v.a. 1.699,- p.p.

Hotels
Bahrein: InterContinental Regency 
Qatar: Grand Regency Doha

v.a. 1.747,- p.p. 

Hotels 
Bahrein: Ritz Carlton 
Qatar:W Hotel


v.a. 2.099,- p.p. 

Heeft u vragen over deze reis of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of onderstaande contactgegevens.


Middenoostenreizen.com
Vughterstraat 141
5211 GB 's-Hertogenbosch

+31 (0) 73 610 12 90
info@middenoostenreizen.com