Aanvragen

Oman | rondreis op maat

Offerte aanvragen
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Wilt u op reis door Oman, maar weet u niet precies hoe u het aan moet pakken? Wij van Middenoostenreizen.com helpen u graag met het samenstellen van een reis op maat door Oman. Wij zijn de Oman specialist en bieden verschillende mogelijkheden aan voor reizen door Oman. Als u uw wensen doorgeeft aan een van onze reisspecialisten stellen wij uw reis op maat door Oman samen. Dit kan voor ieder budget. Denk hierbij ook aan combinatie reizen, Oman met Qatar, Dubai of Abu Dhabi. Tijdens een rondreis door Oman zorgen wij ervoor dat u het land perfect ervaart en de hoogtepunten tegen komt, maar ook de kleine dingen beleeft. De gastvrije Omani’s, de prachtige kustlijn of de plekjes in Muscat die alleen de echte Omani’s kennen. Oman is bij uitstek het land voor mooie rondreizen. Het land staat bekend om zijn echtheid, rauwheid en prachtige natuur.

Meer info over Oman »


Dit is een voorbeeld van een rondreis op maat waarbij u de hoogtepunten van het prachtige sultanaat Oman ervaart. U gaat samen met uw gezin of gezelschap op pad met 4 x 4 jeeps door het prachtige landschap van Oman. Onder begeleiding van een gids gaat u het land door; of u kiest ervoor zelf met de 4 x 4 jeep door Oman te rijden. U komt  langs de hoogtepunten van het mooie Oman. U maakt kennis met de ongekende gastvrijheid van de Omani’s, de mooie tradities van dit land en de uitzinnige landschappen. Middenoostenreizen.com stelt deze reis op maat voor u samen. Dankzij een breed netwerk en goede lokale contacten kan Middenoostenreizen.com de perfecte reis voor u samenstellen.


Voorbeeld programma 

Dagprogramma
Dag 1: Amsterdam - Muscat
Dag 2: Muscat
Dag 3: Muscat - Wadi Shab
Dag 4: Wadi Shab
Dag 5: Ras Al Jinz - Sur
Dag 6: Dag 6: Ras Al Hadd -  Wadi Bani Khalid – Wahiba Sands
Dag 7: Wahiba Sands - Nizwa
Dag 8: Nizwa - Jabal Shams
Dag 9 : Jabal Shams -Muscat
Dag 10: Muscat - Amsterdam
Hotels: 
Muscat: Ramee guestine 
Wadi Shab: Wadi Shab Resort 
Sur: Ras al Had Hotel 
Wahiba Sands: Dessert Camp 
Nizwa: AL Diyar Hotel 
Auto: Toyata Landcruiser 
 
 

Wilt u inspiratie op doen voor een reis door Oman? Neem dan eens een kijkje bij onze reizen door Oman. Of vraag vrijblijvend een offerte aan en een van onze reisspecialisten stelt een op maat gemaakt reisprogramma voor u samen. 

« terug naar overzicht