Aanvragen

Beste van Israël, Jordanië & Egypte

 Midden-Oosten |   11 dagen | vanaf 2674,- p.p.

Offerte aanvragen
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Klaar om de wonderen van het Midden-Oosten te ontdekken? Deze bijzondere rondreis neemt u namelijk mee langs de meest bijzondere plekken van de regio. De reis start in Jeruzalem, waarma er koers gezet wordt richting de hoofdstad van Jordanië. Via Jerash en de Dode Zee gaat u richting Petra. Na een bezoek aan de Wadi Rum woestijn vliegt u verder naar de Piramiden van Gyzeh in Egypte.

U bezoekt tijdens deze unieke rondreis door het Midden-Oosten verschillende plekken van de UNESCO Werelderfgoedlijst en bovendien twee wereldwonderen. 

 

Dagprogramma

Dag 1:   Amsterdam – Tel Aviv - Jeruzalem 
Dag 2:   Jeruzalem 
Dag 3:   Jeruzalem – Yad Vashem – Amman
Dag 4:   Amman – Jerash – Dode Zee
Dag 5:   Dode Zee – Wadi Bin Hamad – Petra
Dag 6:   Petra
Dag 7:   Petra - Wadi Rum 
Dag 8:   Wadi Rum - Caïro 
Dag 9:   Caïro 
Dag 10: De Piramiden van Gizeh
Dag 11: Caïro - Amsterdam 
 


Klik hier voor reacties van reizigers »

Dag 1: De start van uw bijzondere reis
Vandaag is de start van uw bijzondere reis, u vliegt van Amsterdam naar Israël. Bij aankomst op de luchthaven wordt u opgevangen door één van onze lokale medewerkers. U wordt naar uw hotel gebracht waar u de rest van de dag heerlijk kunt genieten van een vrije middag.

Dag 2: Jeruzalem 
Na het ontbijt staat er een stadstour door de oude stad van Jeruzalem op de planning. Wanneer u de stad echt goed wilt verkennen, raden wij u aan om de stad te ontdekken met een privégids. Hij/zij laat u alle belangrijke plekken van Jeruzalem zien. In het oude ommuurde centrum is nog goed te zien dat Jeruzalem altijd een kruispunt van religies is geweest. Zo kunt u in het noorden van het oude centrum de Islamitische wijk vinden, in het westen een Christelijke wijk, in het zuidwesten een Armeense wijk en in het zuidoosten vindt u het Joods kwartier. Overdag wandelt u over de Via Dolorosa, bezoekt u de Al Aqsa-moskee en de Tempelberg. En natuurlijk mag een bezoek aan de Westelijke muur ook niet ontbreken.

Dag 3: Jeruzalem – Yad Vashem – Amman
Vandaag bezoekt u de Yad Vashem, het officiële monument van Israël voor het herdenken van de Joodse slachtoffers van de Holocaust. Yad Vashem ligt op de Herdenkingsberg, aan de rand van Jeruzalem. Wanneer u hier bent, voelt u het gewicht van de geschiedenis op uw schouders, maar het is zeker de moeite waard om te bezoeken. Na dit bezoek reist u door naar de hoofdstad van Jordanië, Amman.

Dag 4: Amman – Jerash – Dode Zee
U gaat vandaag Amman verkennen. U bezoekt de Blauwe Moskee, de Citadel en het Amfitheater. De Citadel en het Amfitheater zijn onderdeel van de UNESCO Werelderfgoedlijst. ’s Middags rijdt u door naar een van de meest verrassende plekken van Jordanië, Jerash. Hier bezoekt u de oude stad en zult u versteld staan van de omvang van deze Romeinse stad. Aan het einde van de middag zet u koers richting de Dode Zee waar u heerlijk gaat overnachten.

Dag 5: Dode Zee – Wadi Bin Hamad – Petra
’s Ochtends neemt u ontspannende duik in de Dode Zee. Vanwege het zoutgehalte van het water blijft u overal drijven. De Dode Zee is het laagste meer op aarde en een bekende plek om heerlijk te ontspannen. In de middag maakt u een wandeling door de groene natuur van Wadi Bin Hamad. Vanuit hier reizen we verder naar Petra voor de nacht.

Dag 6: Petra day!
Vandaag bezoekt u de beroemdste archeologische vindplaats ter wereld, Petra. Deze historische stad staat bij veel mensen op de bucketlist en is prachtig om te bezoeken. Petra staat ook op de lijst van de zeven nieuwe wereldwonderen.

Dag 7: Petra - Wadi Rum 
U gaat vandaag een volledige dag doorbrengen in de belangrijkste woestijn van Jordanië: de Wadi Rum. Deze prachtige woestijn is een spectaculair stukje natuur en staat bekend om zijn rotsformaties.

Dag 8: Wadi Rum – Caïro
Vanochtend staat er een kameeltocht door de Wadi Rum op het programma. Tijdens de tocht ziet u de adembenemende woestijn met zijn zanderige valleien en bergen van zandsteen. Aan het einde van de dag vliegt u vanaf Amman naar Caïro.

Dag 9: Caïro
Vandaag gaat u heel de dag op pad met een gids die u alle mooie plekken van Caïro laat zien.

Dag 10: De piramiden van Gizeh
Net buiten Caïro vindt u de beroemde Piramiden van Gizeh. Deze bouwwerken behoren tot de bekendste en oudste van de mensheid. De grootste piramide staat ook wel bekend als de piramide van Cheops. Het is het laatste overgebleven wereldwonder uit de lijst van zeven wereldwonderen van de antieke wereld.

Dag 11: Caïro – Amsterdam
Uw reis loopt vandaag helaas weer op zijn eind en u wordt in uw hotel in Caïro opgehaald en naar de luchthaven gebracht. Vanuit hier vliegt u terug naar Amsterdam.

 
Vertrek Dagelijks
Duur 11 dagen
Bestemming Israël, Jordanie, Egypte
Vertrek vanaf Amsterdam 
Boekingscode WON11D2018

Prijs: vanaf 2.674,-

Deze reis kan dagelijks vertrekken naar uw keuze van luchthaven.  


Inclusief

Exclusief

Optioneel

- Retourvlucht | Economy Class
- Vlucht Amman - Caïro | Economy Class
- Ruim- & handbagage
- Visum Israël & Jordanië
- Alle overnachtingen in geselecteerde hotels
- Transfers zoals aangegeven in het programma
- Tours & excursies incl. entree zoals aangegeven in het programma
- Alle belastingen en toeslagen
- Een onvergetelijke ervaring!

- Dranken & overige maaltijden
- Visum Egypte
- Toeslag ander kamertype (bv. suite of eenpersoonskamer)
-Overige uitstapjes en excursies
- Reis- en/of annuleringsverzekering

Vraag nu een offerte aan voor deze onvergetelijke reis! Wilt u meer informatie over deze reis? dan kunt u het contactformulier invullen of stuur een e-mail.

Jeruzalem, IsraëlReizen Midden Oosten Jerash, Jordanië
   
Dode Zee, JordaniëDode Zee Petra, JordaniëJordanie vakantie
   
Wadi Rum, Jordanië Piramiden van Gizeh, EgypteRondreizen Midden Oosten

Heeft u vragen over deze reis of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of onderstaande contactgegevens.


Middenoostenreizen.com
Vughterstraat 141
5211 GB 's-Hertogenbosch

+31 (0) 73 610 12 90
info@middenoostenreizen.com