Aanvragen

Libanon Individuele Rondreis

 Libanon |   8 dagen | vanaf 1249,- p.p.

Offerte aanvragen
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Deze 8-daagse rondreis is te maken met chauffeur of als selfdrive. Libanon is een klein land aan de Middellandse Zee. Dit kleine landje heeft een divers karakter en een gevarieerd landschap. Deze reis start in Beiroet, een kosmopolitische stad aan de Middellandse Zee. Beiroet wordt ook wel het monaco van het Midden-Oosten genoemd en staat bekend om haar uitbundige uitgaansscene en trendy cultuur. Na de start van de reis in Beiroet reist u richting het noorden van een land. U kunt een bezoek brengen aan Tripoli en rijdt door de prachtige Kadisha Vallei, of Qadisha Valley genoemd. Vervolgens brengt u een bezoek aan Baalbek en komt u langs het Beittedine kasteel. U eindigt de reis weer in Beiroet om in stijl af te sluiten. Een reis met een grote variatie aan cultuur, natuur en hirstorie. 


Dagprogramma 

Dag 1: Amsterdam - Beiroet
Dag 2: Beiroet - Jeita - Chateau Musar - Beiroet 
Dag 3: Beiroet - Qozhaya - Ceders of God - Ehden 
Dag 4: Ehden - Qadisha Vallei - Ehden 
Dag 5: Ehden - Baalbek - Mir Amin 
Dag 6: Mir Amin - Beittedine - Mount Lebanon - Beiroet 
Dag 7: Beiroet 
Dag 8: Beiroet - Amsterdam 


Libanon niets voor u? Kijk eens naar ons aanbod Jordanie >> 

*Deze reis is te maken als selfdrive of met gids! 

Dag 1: Amsterdam – Beiroet
Vanuit Amsterdam reist u richting Beiroet. De hoofdstad van Libanon. Na aankomst in de stad staat onze lokale medewerker u op te wachten en brengen ze u naar uw eerste hotel voor de overnachting. U hebt deze dag verder vrij om te relaxen en bij te komen van de reis.


Dag 2. Beiroet – Jeita – Musar Winery – Byblos – Beiroet 
Vandaag start de rondreis echt! U begint vandaag in de omgeving van de hoofdstad. Het eerste uitstapje is richting de Jeita Grotto’s, een beroemd natuurverschijnsel net buiten Beiroet. Op slechts 15 kilometer vanaf de stad kunt u de grotten bezoeken. Het nationale Park bestaat uit een Upper en lower grotto. Hier kunt u de rotsformaties bekijken en in de lower grotto een boottocht maken door deze enorme grot. Vervolgens gaat u kennis maken met een van de beroemdste export producten van Libanon. U gaat richitng het Wijnhuis van Chateau Musar. Na een t our over de wijngaard en een proeverij reist u door naar het pittoreske visserstadje Byblos. Hier vindt u een groot fort uit de tijd van de Feniciers en Kruisvaarders en een historische Binnenstad. Een perfecte plek om de dag af te sluiten met een leuk diner. U keert in de avond terug naar Beiroet voor de overnachting.


Dag 3. Beiroet – QozHaya – Cedars of God  – Qadisha Monastery – Ehden
U laat de hoofdstad achter u en zet koers richting het noorden van Libanon Als eerste passeert u vandaag wederom Bybos, maar vervolgens komt u in de buurt van de Qadisha Vallei. U brengt en bezoek aan het Anthony de Qozhaya klooster. Een mooie plek met prachtig uitzicht over de vallei. Vervolgens rijdt u richting het nationale Cedars of God parc, voor een korte wandeling.Vanuit het Ceders of God bos rijdt u verder naar uw accommodatie het Warwich Ehden Mist hotel. Dit hotel heeft een prachtig uitzicht over de Ehden Regio. U bent nu in de Qadisha Valley!


Dag 4. Ehden – Qadishja Valley – Ehden | Optioneel quad rijden € 95,00 p.p.
Vandaag blijft u in de de omgeving van de Qadisha Valley. U kunt het Horsh Eden Natuurpark in en hier met of zonder gids een mooie wandeling gaan maken. In de vallei zijn verschillende dingen te bezichtigen, het klooster van St. Elsiha of het klooster van Qannoubin. U kunt ook gaan quad rijden door de bergen van het natuurpark met een gids! Een bijzonder leuke ervaring. Vanuit Ehden kunt u vandaag ook een bezoek brengen aan Tripoli. In Tripoli kunt u de Souq bezoeken en het kasteel in het centrum van de stad.


Dag 5. Qadisha – Baalbeck – Aanjar – Mir Amin Palace  |
Vandaag is een lange dag, u gaat namelijk al vroeg op pad om richitng de mysterieuze stad Baalbek te reizen. Een unieke plek waar u versteld staat van de grootte en van de goede staat van de tempels. In zo’n 2 uur rijdt u door de bergen en prachtige natuur naar de oude stad. Lees hier meer over Baalbek. Vlakbij Baalbek bevindt zich Anjar. (op een uur rijden.) Afhankelijk van hoeveel tijd u in Baalbek spendeert kunt u hier een bezoek aan brengen. Omdat er in Baalbek niet veel plekken zijn om te overnachten reizen we verder richting het gebied rondom Mount Lebanon. Hier vinden we een prachtige accommodatie in een historisch gezien interessant gebied. Het Mir Amin Paleis was vroeger een echt paleis wat werd bewoond door een Ottomaanse Emir. Nu is het een prachtig hotel geworden!


Dag 6. Mir Amin Palace – Beit e Dine – Barouk -  Beiroet  
Nadat u ontwaakt als een koning of koninging in het paleis gaat u vandaag een bezoek brengen aan het Beit e Dine paleis. Dit ligt op zo’n 15 minuten wandelen ( wel berg op/ berg af ) van Mir Amin. Het Beit e Dine paleis ligt in het gelijknamige dorpje en heeft historisch gezien een belangrijke rol gespeeld in Libanon tijdens de overheersing van de Feniciers. Dit paleis is gebouwd door Bachri Chababi  De naam Beit Eddine betekent letterlijk "huis van geloof". Het paleis staat in het Chouf-gebergte in het gebied dat van oudsher wordt bewoond door de Druzen. Een deel van het paleis is in gebruik als officiële zomerresidentie van de president van de republiek Libanon. Na deze koninklijke bezoeken reist u terug naar Beiroet voor de laatste twee dagen.


Dag 7. Beiroet – Optioneel stadstour met gids
Vandaag ontwaakt u in het Mondaine Beiroet. De hoofdstad van Libanon is totaal anders dan de rest van het land en is in een rap tempo gemoderniseerd. Er zijn mooie beachclubs, gave rooftop bars en een mooi en authentiek centrum in het gebied Al Hamra. Beiroet heeft veel te bieden op verschillende vlakken. Voor ieder wat wils. In Beiroet kunnen we een stadstour met een gids voor u organiseren, deze neemt u dan mee langs alle hightlights van de stad. Hebt  u genoeg gezien deze reis? En wilt u lekker relaxen, dan adviseren we u graag waar u dan naar toe moet.


Dag 8. Beiroet – Amsterdam
Vandaag is de laatste dag van uw reis. Afhankelijk van de vluchttijd hebt u vandaag nog wat tijd in Beiroet te spenderen. Vervolgens keert u terug naar huis. U wordt bij uw hotel opgehaald door onze lokale medewerker en naar de luchthaven gebracht.

Klik hier voor meer informatie over Libanon »

Baalbek, Libanon Rondreis Libanon | vakantie Libanon
Libanon kust Rondreis Libanon | vakantie Libanon
Tripoli Rondreis Libanon | vakantie Libanon
Tripoli  Rondreis Libanon | vakantie Libanon
Strand bij Beiroet Rondreis Libanon | vakantie Libanon
Libanon kust Rondreis Libanon | vakantie Libanon

Vertrek  Dagelijks
Duur 8 dagen
Bestemming Libanon
Vertrek vanaf  Amsterdam/ Brussel
Reissoort Selfdrive of met gids

Prijs v.a. 1.249,- p.p. 

 

Deze reis kan dagelijks vertrekken naar uw keuze van luchthaven. De prijzen zijn vanaf prijzen en zijn op basisvan beschikbaarheid en prijs-/wijzigingen. Deze mooie autorondreis brengt u langs alle hoogtepunten van Libanon. 


Inclusief

Exclusief

Optioneel

- Retourvlucht  Economy Class
- Autohuur 8 dagen
- 7 overnachtingen in geselecteerde hotels
- Gepersonaliseerde app met alle reis info en navigatie |
- Meet & Assist bij aankomst en vertrek 
- 24/7 assistentie Lokaal
- 24/7 noodnummer NL beschikbaar 
- Dagelijks uitgebreid ontbijt buffet
- Alle belastingen en toeslagen
- 1 stuk ruimbagage 23 kg
- 1 stuk handbagage 10kg
- Onvergetelijke ervaring 

- Overige maaltijden en dranken
- Reis- en/of annuleringsverzekering
- Persoonlijke uitgaven
- Uitstapjes en excursies

 

 

 

 

- Excursies
- Upgrades hotels
- Reis- en/of annuleringsverzekering
- Stadstour met NL of Engelstalige gids.
- Upgrade Auto 

 

 

 

 


Deze reis kunt u maken als selfdrive of met een gids. De prijs is gebaseerd op een reis als selfdrive! 


Heeft u vragen over deze reis of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of onderstaande contactgegevens.


Middenoostenreizen.com
Vughterstraat 141
5211 GB 's-Hertogenbosch

+31 (0) 73 610 12 90
info@middenoostenreizen.com