Aanvragen

Jordanië | rondreis op maat

Offerte aanvragen
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Bent u van plan binnenkort op reis te gaan naar Jordanië? Als Jordanië specialist stellen we graag met u een rondreis op maat samen. Dankzij onze directe contacten en ons uitgebreide netwerk in Jordanië kunnen wij voor ieder budget een reis samenstellen. Jordanië is een land wat u minstens een keer in uw leven bezocht moet hebben.

Uiteraard staat Jordanië bekend om het wereldwonder Petra, de uitgestrekte Wadi Rum woestijn en het heerlijke strand aan de Rode Zee bij Aqaba. Maar er is nog zo veel meer te ontdekken: bijzondere natuurgebieden, culturele schatten als Jerash en bedoeïenenstammen in de woestijn.

Wilt u verrast worden door dit bijzondere land en houdt u niet van standaard reizen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het is ons doel om u op de meest bijzondere plekken te laten komen of om de bekende plekken op een bijzondere manier te ontdekken. Via een hike door het achtergelegen natuurgebied Petra betreden of met een luchtballon over Wadi Rum? Geef ons uw wensen door en wij stellen graag een onvergetelijke reis op maat voor u samen naar Jordanië. 

Wilt u graag op reis naar Jordanië en heeft u specifieke wensen? Geef ze door aan een van onze reisspecialisten en wij nemen binnen een werkdag contact met u op. Voor meer informatie of een aanvraag kunt u het offerteformulier invullen of mailen naar info@middenoostenreizen.com.


« terug naar overzicht