Aanvragen

Jordanië | Relax & Rondreis

 Jordanië |   8 dagen | vanaf 1198,- p.p.

Offerte aanvragen
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel
Tijdens Deze 8- Daagse rondreis door Jordanie neemt uw gids u mee langs de hoogtepunten van het land. U ziet de mooiste dingen van Jordanie en hebt ook nog tijd om te genieten van uw eigen tijd. U bezoekt Amman, de Hoofdstad van Jordanie, Petra, het wereldwonder en u maakt een dagtocht door de Wadi Rum woestijn. Kortom deze rondreis is puur genieten, cultuur in combinatie met relaxen. Hieronder kunt u het reisschema van dag tot dag van deze reis zien. Deze reis is eventueel ook te verlengen met een citytrip Jeruzalem of Beirut.
*Deze reis is ook als Fly & Drive te maken 
 

Dagprogramma 

Dag 1 - Amsterdam - Amman
Dag 2 - Evason Ma'in Dead Sea Resort
Dag 3 - Evason Ma'in Dead Sea Resort
Dag 4 - Evason Ma'in Dead Sea Resort / Madaba / Karak / King's Highway 
Day 5 : Petra
Dag 6 - Petra & Wadi Rum
Dag 7 - Wadi Rum & Amman
Dag 8 - Amman


Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van de reis >> 


Dag 1 - Amsterdam - Amman
Aankomst en ontvangst op Queen Alia Vliegveld. Transfer naar het hotel voor overnachting. Met een ligging van 264 meter beneden zeeniveau vormen de Evason Ma'In Heetwaterbronnen een oase temidden van een ruig en ongerept landschap. De locatie is echter gemakkelijk te bereiken en is het summum van de luxe spa ervaring in het Midden-Oosten, waardoor de keuze voor dit resort perfect is voor die reizigers die zowel van de totale ontspanning als van de geneeskrachtige voordelen van de heetwaterbronnen willen genieten.
 

Dag 2 - Evason Ma'in Dead Sea Resort
De reis gaat verder voort naar het laagste plekje dat er op de aarde te vinden is: de Dode Zee. De Dode Zee, gelegen op meer dan 400 meter onder het zeepeil, bevindt zich in de adembenemende Rift Vallei en wordt aan de oostelijke zijde geflankeerd door bergen, terwijl Jeruzalem in het westen opdoemt. Geniet van het warme zoute water en een modderbad. Overnachting bij de Dode Zee.
 

Dag 3 - Evason Ma'in Dead Sea Resort
Relax en kom tot jezelf op deze vrij in te vullen dag.
 

Dag 4 - Evason Ma'in Dead Sea Resort / Madaba / Karak / King's Highway
Na het ontbijt vertrek naar de christelijke stad Madaba ("de stad van de Mozaieken"), bekend vanwege het oudste mozaïek van het Heilige Land ooit gevonden. Na de lunch zullen we de mozaiek kaarten in de St. George kerk bezichtigen. Hierna zullen we de Jordaanvallei vanaf de bekende berg Nebo bewonderen en een bezoekje brengen aan de Byzantijnse kerk. Vertrek in zuidelijke richting over de Koningsweg, welke het spoor volgt van een oude handelsroute én een pelgrimsroute. We passeren het Wadi Rum Reservaat en de Dam, om vervolgens de weg te vervolgen naar Karak en het Karak Kasteel. Achter dit kasteel gaat een rijke historie schuil die terug te leiden is tot de Byzantijnse Tijd. Na deze dag vol cultuur zullen we uiteindelijk eindigen in Petra voor de overnachting.
 

Day 5 - Petra
De antieke stad Petra is een van de schatten die Jordanië rijk is en verreweg de meest bekende toeristische attractie. Petra is het erfgoed van de Nabateeërs, een bedrijvig Arabisch volk dat zich meer dan 2000 jaar geleden in het zuiden van Jordanië vestigde. De verfijnde cultuur, de hoogstaande architectuur en het ingenieuze systeem van dammen en waterkanalen hebben gemaakt dat Petra nu op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. De nauwe bergkloof waarin Petra ligt helpt mee aan een spectaculaire setting. Beginnend in de Siq zullen we de overblijfselen van deze eens vergeten stad vol met graftombes, tempels, een indrukwekkend amphitheater en Romeinse zuilengangen ontdekken. Voor de moedigen bestaat er de optie om de honderden uitgehakte traptreden naar Ad-Deir, het klooster, te trotseren. Vanaf hier zal een adembenemend uitzicht waar te nemen zijn. 
 
 
Dag 6 - Petra & Wadi Rum
''s Middags vertrek naar een van de meest spectaculaiure woestijnlandschappen ter wereld: Wadi Rum. Aldaar aangekomen zullen we een korte rit maken om er zeker van te zijn dat we de zonsondergang met de lokale Bedoeïnen en de bijbehorende thee kunnen meemaken. Check-in bij het kamp voor een traditioneel avondmaal en overnachting.

 
 
Dag 7 - Wadi Rum & Amman
Na het ontbijt hebben we de kans om de woestijn in te gaan in 4x4 jeeps. Halverwege de dag richting Amman. In Amman "Culturele Hoofdstad van het Midden-Oosten" zijn onder andere de eeuwenoude Citadel (ook by night) en het Romeinse amphitheater te bezoeken.
 

Dag 8 - Amman
Transfer naar de luchthaven.
 
   
   

Hotels

Comfortklasse Deluxeklasse 

Dead Sea Holiday Inn Dead Sea
Petra: Petra Moon
Wadi Rum Quite Desert Camp
Amman: Al Qasr Hotel Amman

v.a. € 1.398 p.p. 

DeadSea - Ma' in Six senses 5*
Petra: Marriot hotel 5*
Wadi Rum: Jebel Desert Camp
Amman: Intercontinental hotel 5* 

v.a. € 1.744 p.p. 

Vraag nu een offerte aan voor deze avontuurlijke rondreis door Jordanie! Wilt u meer informatie over deze reis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Hotel Dead Sea Jordanie vakanties
Ma' in Six sensesJordanie vakantie
Drijven in de Dode zee Drijven in de dode zee Jordanie
Amman by Night 
Gebergte Petra, Jordanie Petra rondreis Jordanie
Jeepsafari Wadi Rum Jeep safari wadirum
Mount Nebo Jordanie vakantie
Vertrek Dagelijks
Duur 8 dagen
Vervoer Vliegtuig 
Vertrek vanaf Amsterdam of Brussel
Boekingscode JOR082014

Prijs: v.a. € 1.388

 
*Fly & drive prijs v.a. € 1.198  

Deze reis is dagelijks te boeken. U kunt er tijdens deze reis ook voor kiezen om de reis zelf te maken als auto rondreis. Geef dan aan op het offerteformulier dat u de optie autohuur erbij wilt. Als u deze reis niet zelf met de auto maakt, krijgt u begeleiding van het team van middenoostenreizen.com in Jordanie. Zij verzorgen voor u de transfers en begeleiden u tijdens de excursies.  


Inclusief

Exclusief

Optioneel

- Overnachtingen in geselecteerde hotels
- Retourvlucht economy Class 
- Maaltijden zoals vernoemd in reisschema
- Privé transfers
- Alle belastingen en toeslagen
- 4 uur durende jeep safari Wadi Rum

- Persoonlijke uitgaven
- Reis- en/of annuleringsverzekering
- Fooien
- Niet genoemde maaltijden
- Toeslag 1-persoonskamer

 

- Overige excursies( zie excursie pagina )  
- Autohuur 
- Reis- en/of annuleringsverzekering
- Hotelupgrades  

Heeft u vragen over deze reis of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of onderstaande contactgegevens.


Middenoostenreizen.com
Vughterstraat 141
5211 GB 's-Hertogenbosch

+31 (0) 73 610 12 90
info@middenoostenreizen.com