Aanvragen

Jordanië | Natuur, avontuur & cultuur

 Jordanië |   9 dagen | vanaf 1374,- p.p.

Offerte aanvragen
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Deze 9-daagse rondreis door Jordanië neemt u mee door het authentieke Jordanië. U start de reis in de hoofdstad Amman. Vanuit Amman heeft u de kans om de eeuwenoude ruïnestad Jerash te bezoeken. Vanuit Jerash reist u richting het Aljoun Kasteel. Na dit noordelijkere deel van Jordanië bezocht te hebben is het tijd voor een relaxte dag aan de Dode Zee. U verblijft hier in een van de mooie resorts direct aan de Dode Zee. Vanuit hier kunt u Wadi Mujib bezoeken. Vervolgens bezoekt u natuurlijk Petra, maar u bezoekt Petra niet zomaar. U bezoekt Petra op de Middenoostenreizen.com manier. Bent u hier benieuwd naar? Neem contact met ons op. Na deze onvergetelijke ervaring is het tijd voor actie in Wadi Rum. U slaapt een nacht onder de sterren van een van de mooiste woestijnen op aarde en reist erna richting Aqaba om even helemaal tot rust te komen aan de Rode Zee. Waar wacht u nog op? Het is tijd om Jordanië te ontdekken.

 

Dagprogramma
Dag 1: Aankomt Amman 
Dag 2: Amman - Jerash - Aljoun - Amman 
Dag 3: Amman - Madaba - Mount Nebo - Dode Zee
Dag 4: Dode Zee - Madaba - Petra 
Dag 5: Petra 
Dag 6: Petra - Wadi Rum 
Dag 7: Wadi Rum - Aqaba 
Dag 8: Aqaba
Dag 9: Aqaba - Amsterdam 


* Reis is eventueel te verlengen met extra stranddagen in Aqaba 
** Deze reis is te maken als prive rondreis of fly & drive


Meer info over deze reis? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 
   

Dag 1: Amman
Vandaag komt u aan op de luchthaven Queen Alia Airport in Amman. Hier wordt u ontvangen door onze lokale crew en volgt de transfer naar het hotel.
 

Dag 2: Amman - Jerash - Aljoun
Na de eerste overnachting en het ontbijt begint de rondreis door Jordanië met een guided city tour door Amman met als een van de hoogtepunten een bezoek aan de 'Blue Mosque'. Na deze ochtend vervolgt u de reis naar Jerash waar u een tour krijgt door deze prachtige Romeinse ruïnestad. Na Jerash gaat de reis verder naar Aljoun. Dit fort is groots, heeft een indrukwekkend 12e eeuws kasteel en is in het noorden van Jordanië.
 

Dag 3: Madaba – Mount Nebo - Dead Sea
Na de eerste dag vol indrukken reist u in de ochtend naar Madaba, de mozaïek stad en brengt u een bezoek aan Mount Nebo. Hierna reist u naar de Dode Zee, waar u kunt relaxen in een van de resorts aan de Dode Zee. De Dode Zee, welke 410 meter beneden zee level ligt, is het laagste punt ter wereld. In de Dode Zee zijn 35 verschillende mineralen gevonden. Het is hiermee de grootste natuurlijke spa ter wereld. De Dode Zee bevat meer dan 450 gram zout per liter water, dit is 10 keer zoveel als een normale zee.
 

Dag 4: Dode Zee – Wadi Mujib/Wadi Arabia – Petra 
Vandaag heeft u tijd om te genieten van de omgeving van de Dode Zee. U kunt Wadi Mujib of Wadi Arabia bezoeken. Deze wadi’s zijn prachtige natuurgebieden welke beide uitmonden op de Dode Zee. U kunt er ook voor kiezen te relaxen bij het hotel. Aan het einde van de dag rijdt u naar Petra voor de overnachting.
 

Dag 5: Petra
Vandaag gaat u Petra ontdekken, een van de zeven wereldwonderen. Na deze tocht treedt u binnen in een van 's werelds grootste mysteries: Petra. Deze dag in de roodstenen stad wordt gegarandeerd onvergetelijk. Samen met een van onze lokale gidsen gaat u via de achterkant Petra bezoeken. Een speciale manier en niet zoals iedereen doet, waarom komt u tijdens deze tocht achter!
 

Dag 6: Petra – Wadi Rum
Na het ontbijt in Petra rijdt u via een korte route richting Wadi Rum. Hier staan de 4x4 jeeps klaar voor een dagje Dune-Bashing en woestijn safari. Tijdens deze dag lunchen jullie in de woestijn en ziet u de meest prachtige natuur in Wadi Rum. Aan het einde van de dag overnacht u in een van de meest authentieke en mooie woestijnkampen in Jordanië. U kunt genieten van de prachtige sterrenhemel en gaat samen met de mannen van het kamp barbecueën.  Zie filmpje Wadi Rum >>
 

Dag 7: Wadi Rum – Aqaba 
Vandaag rijdt u vanuit Wadi Rum in een rit van 35 tot 40 minuten richting Aqaba. In Aqaba kunt u even 2 dagen heerlijk relaxen en bijkomen van alle indrukwekkende dingen die u heeft meegemaakt tijdens de reis.
 

Dag 8: Aqaba
Relax dag in Aqaba.

Optioneel: Snorkelexcursie

 

Dag 9: Aqaba - Amman - Amsterdam 
Vandaag reist u terug naar Nederland via Aqaba of via Amman.
 

Wilt u meer info over deze reis? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vertrek Dagelijks 
Duur 9 dagen 
Vertrek vanaf  Amsterdam, Dusseldorf, Brussel 
Bestemming Jordanië 
Boekingscode JOR9DD2016
   

Prijs: v.a. 1.374,- 

 

*Deze reis is ook te maken als individuele rondreis met prive chauffeur v.a. 1.876,- 

U verblijft in de volgende hotels: 

Amman Al Qasr Amman 
Dode zee  Holiday Inn Dead Sea Resort 
Petra Petra Moon 
Wadi Rum  Rayaheb Camp 
Aqaba InterContinental Aqaba 

Inclusief

Exclusief

Optioneel

- Overnachtingen in geselecteerde  hotels
- Retourvlucht economy met KLM of Royal Jordanian
- Maaltijden zoals vernoemd in reisschema
​- Alle belastingen en toeslagen
- Privé transfers airport
- Engels sprekende gids of autohuur 
tijdens alle rondleidingen
- 4 uur durende jeep safari Wadi Rum Reservaat
- 24/7 assistentie in geval van nood
 
- Persoonlijke uitgaven
- Fooien
- Alle niet genoemde maaltijden
- Toeslag 1-persoonskamer


 
- Snorkelcruise Aqaba
- Reis en/of annuleringsverzekering
​- Overige niet genoemde excursies
- Hotelupgrades

 
Autohuur: Hyandai Elantra    

 

Hebt u vragen over deze reis? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Heeft u vragen over deze reis of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of onderstaande contactgegevens.


Middenoostenreizen.com
Vughterstraat 141
5211 GB 's-Hertogenbosch

+31 (0) 73 610 12 90
info@middenoostenreizen.com