Aanvragen

Jordanie incentive

 Jordanië |   6 dagen | vanaf 1800,- p.p.

Offerte aanvragen
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Jordanie is een land met de WOW factor. Jordanie is een jong land met een ver teruggaande historie. Jordanie is bij uitstek het land voor incentives en groepsreizen. Hier kunt u optimaal aan teambuilding doen, er is zowel de mogelijkheid om u hier eens flink actief te laten zweten als om nader tot elkaar te komen tijdens een heerlijk diner. Teambuilding in de watervallen van Wadi Mujib of tijdens een spectaculaire Hiketocht door de ruige rotsen achter de stad Petra het behoort allemaal tot de mogelijkheden van een incentive reis door Jordanie. Middenoostenreizen.com ziet de essentie van incentives en kan dankzij het netwerk in Jordanie dan ook bijna alles regelen op deze locatie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Diner in de rotswoningen van Petra?een woestijn expeditie in Wadi Rum ? Of een helikoptervlucht over de rode zee ? Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van mogelijkheden in Jordanie. 

 

Voorbeeld incentive Jordanie

Dag 1: Amsterdam – Amman
Dag 2: Amman
Dag 3: Wadi Rum deel 1.
Dag 4: Wadi Rum deel 2.
Dag 5: Wadi rum deel 3 - Amman
Dag 6 : Amman - Amsterdam 

Tijdens deze incentive gaat men na aankomst in Amman even op in het kosmopolitsche van deze stad. Ter voorbereiding op de zware tocht die komen gaat is er een heerlijk diner in een van de beste restaurants. Op dag twee is er tijd om even te wennen aan het land en op dag drie gaan we van start. De woestijn in met 4x4 jeeps. Door middel van een GPS tocht moet men zelf de plek van het kamp gaan vinden. Eenmaal hier aangekomen wordt het kamp opgebouwd en volgt er een barbecue avond. de volgende dag trekken we verder door de woestijn net kamelen en leren we van echte bedoeienen hoe het leven is in de woestijn. De laatste dag staat in het teken van de strijd. 's ochtends vertrekt men uit de woestijn en moet men via een GPS tocht als eerste aankomen bij de Finish op de rand van de woestijn. Deze dag wordt feestelijk afgesloten in Amman. 

Lijkt deze incentive u iets? Neem dan snel contact via info@middenoostenreizen.com. Dan stellen wij samen met u deze reis helemaal samen met u specifieke wensen. 
 


 

 
Jordanie, woestijn Jordanie incentive
Jordanie, Petra gebergte
Jordanie, Petra Jordanie incentive reizen
Jordanie, wadi rum  jordanie reizen
   
   
   

Heeft u vragen over deze reis of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of onderstaande contactgegevens.


Middenoostenreizen.com
Vughterstraat 141
5211 GB 's-Hertogenbosch

+31 (0) 73 610 12 90
info@middenoostenreizen.com