Aanvragen

Wijngroepsreis | i.s.m. Well of Wine

 Israël |   6 dagen | vanaf 1600,- p.p.

Offerte aanvragen
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Deze groepsreis door Israël is voor de echte cultuur- en wijnliefhebber. Tijdens de wijnrondreis in Israël komt u langs verschillende culturele en historische hoogtepunten. Het is een perfecte mix van cultuur, historie en de beste wijnhuizen. Tijdens de vele uitstapjes doet u veel kennis en informatie op en tijdens de vrije uurtjes kunt u genieten van het strand van Haifa, Tel Aviv of van het bruisende centrum van Jeruzalem.
Deze groepsreis begint in Haifa en neemt u mee op allerlei hoogtepunten door het land. Vanuit hier rijden we zuidwaarts naar Jeruzalem, waar de historie tot leven komt. Jeruzalem is een prachtige moderne stad met twee gezichten. Haar moderne westerse kant en de historische bijbelse kant. Hier komt u alles over te weten tijdens de stadstour door de stad. Na Jeruzalem heeft u nog 2 dagen in Tel Aviv om te genieten van het mooie strand van Tel Aviv of om even op te gaan in de stadse en liberale sfeer van deze stad.

 

Wijnrondreis IsraëlWijnrondreis Israël Wijnrondreis IsraëlWijnrondreis Israël

Dagprogramma

Dag 1: Aankomst Tel Aviv – Haifa
Dag 2: Haifa – Galil Winery – Jeruzalem
Dag 3: Jeruzalem | Old city tour
Dag 4: Jeruzalem – Tel Aviv
Dag 5: Tel Aviv  – Judean Hills – Tel Aviv
Dag 6: Tel Aviv – Amsterdam


Dag 1: Aankomst Tel Aviv – Haifa
Uw wijnrondreis begint met uw vlucht naar Ben Guirron Airport in Tel Aviv. Rond de avond komt u aan en reist u verder naar Haifa. In Haifa checken we in bij het hotel en gaan we vervolgens op pad voor een lekker diner in een van de beste restaurants van de omgeving.
Diner: Uri Buri Restaurant
Overnachting: Haifa

Dag 2: Haifa – Galil Winery – Jeruzalem
In Haifa maken we in de ochtend eerst een korte stop bij de Bahai tempels. Vanuit Haifa bezoeken we Galil Winery. We maken een tour door de omgeving bezoeken de wijngaarden, bewonderen de Byzantijnse pers en proeven de geweldige wijnen  tijdens een uitgebreide masterclass. Na  de verrassend goede lunch met geweldig uitzicht,  reizen we verder naar Jeruzalem.
Overnachting: Jeruzalem

Dag 3: Jeruzalem | Old city tour
Vandaag starten we met een bezoek aan Jad Wasjem, het holocaust memorial. Daarna verkennen we al lopend de stad Jeruzalem. De tocht start op de top van de Olijfberg en biedt een panoramisch zicht over de Oude Stad van Jeruzalem. Vanaf hier ziet u de Tempelberg en de zo bekende gouden rotskoepel. Hierna is het tijd om ook echt in de Oude Stad van Jeruzalem te duiken. Maak een tour door de Joodse-, Armeense, Christelijke- en Islamitische wijk. Wandel langs de belangrijkste plekken van Jeruzalems Oude Stad: de Via Dolorosa, de Heilige Grafkerk, het Oostenrijkse gasthuis, de bekende ‘shouk’ (markt), en de Klaagmuur.
Diner: Sphera Winery ( of ergens op locatie met hen ) incl. transfer
Overnachting in Jeruzalem

Dag 4: Jeruzalem – Tel Aviv
In de ochtend gaat u richting Tel Aviv vanuit Jeruzalem. Onderweg brengt u een bezoek aan de Tzora Winery. Tzora's wijnmaker is de eerste Master of Wine van Israël. Jean Claude Berrouet  van Chateau Petrus is er consultant. Tussen 10.30 en 14.00 krijgen we een vineyard tour, wine tasting en masterclass, gevolgd door een lichte lunch. Na de lunch reizen we naar Tel Aviv, waar u de rest van de middag vrij te besteden heeft.
Diner: Manta Ray restaurant
Overnachting: Tel Aviv

Dag 5: Tel Aviv  – Judean Hills – Tel Aviv
Vandaag staat in het teken van het bezoek aan twee belangrijke wijnhuizen in de omgeving van Jeruzalem. In de ochtend bezoeken we Flam Winery. Vanuit hier reizen we richting Neve Ilan. Onderweg picknicken we in dit fraaie natuurreservaat en reizen vervolgens naar het volgende wijnhuis: Domaine du Castel ofwel voor ons het koninklijke wijnhuis van Israël. U gaat proeven waarom.
Overnachting: Tel Aviv

Dag 6: Tel Aviv – Amsterdam
Vandaag hebt u een halve dag een stadstour in Tel Aviv. U ontdekt de culturele kant van de altijd bruisende stad Tel Aviv. Met de groep gaan we lopend of met de fiets op pad en bezoeken eerst het centrum van de stad met onder andere de Rothchild Boulevard. Vervolgens gaan we richting Jaffa, waarbij de een bezoek brengen aan het Ilana Goor Museum. Hier vindt u een bizarre kunstverzameling van Ilana Goor.

 

Wijnrondreis IsraëlWijnrondreis Israël Haifa, IsraëlWijnrondreis Israël
   
Haifa, IsraëlWijnrondreis Israël Jeruzalem, IsraëlWijnrondreis Israël
   
Klaagmuur in Jeruzalem, IsraëlWijnrondreis Israël Jaffa, Tel Aviv, IsraëlWijnrondreis Israël

Israël | 6 daagse wijnrondreis | Groepsreis | Data & Prijzen


Vertrekdata 

Beschikbaarheid

Prijs

 

23 februari 2019 0 plaatsen beschikbaar 1.600,- p.p. Inschrijven
2 maart 2019 7 plaatsen beschikbaar 1.600,- p.p. Inschrijven
15 mei 2019  0 plaatsen beschikbaar 1.600,- p.p. Inschrijven

Groepsgrootte Maximaal 16 personen*
Duur 6 dagen 
Bestemming Israël
Vertrek vanaf Amsterdam
Boekingscode ISRWIJN6D2019


* Minimale deelname 12 personen


Inclusief

Exclusief

Optioneel

- Retourvlucht Economyclass met geselecteerde Airline
- Meet & assist bij het vliegveld bij aankomst
- De gehele reis chauffeur
- Gehele reis vervoer per 12 seater met airco
- 24/7 noodnummer beschikbaar lokaal kantoor Middenoostenreizen.com
- Overnachtingen in geselecteerde hotels o.b.v. een verblijf in een tweepersoonskamer
- Bezoeken aan wijnhuizen
- Alle belastingen en toeslagen
- Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
- 3 x diner
- 3 x lunch
- Tips & tricks Israël reizen Middenoostenreizen.com
- Ruim- & handbagage
- Een onvergetelijke ervaring!

- Overige maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven
- Entreegelden voor genoemde sites

- Reis- en/of annuleringsverzekering
 

Vraag nu een offerte aan voor deze onvergetelijke reis! Wilt u meer informatie over deze reis? dan kunt u het contactformulier invullen of stuur een e-mail.

Heeft u vragen over deze reis of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of onderstaande contactgegevens.


Middenoostenreizen.com
Vughterstraat 141
5211 GB 's-Hertogenbosch

+31 (0) 73 610 12 90
info@middenoostenreizen.com