Aanvragen

Hoogtepunten van Israël | Fly & Drive

 Israël |   8 dagen | vanaf 999,- p.p.

Offerte aanvragen
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Deze Fly & Drive door Israël neemt u mee langs alle hoogtepunten van het land. De drie grootste steden zijn hierin de leidraad van de reis. U reist via Tel Aviv naar Jeruzalem richting het noorden van het land. Hier ligt de derde stad van het land, Haifa. Tijdens deze tocht komt u langs verschillende highlights van Israël. Zo kunt u een bezoek brengen aan Bethlehem, het meer van Galilea en Safed.

De drie grote steden van Israël hebben elk hun eigen karakter. Zo beleeft u in Jeruzalem het authentieke Israël en wordt u omarmd door historie. In Haifa kunt u genieten van de Middellandse Zee en de prachtige natuur van het noorden van het land. Tel Aviv is een vrije, liberale en kosmopolitische stad waar u helemaal op kunt gaan in het nachtleven of kunt genieten van de beste restaurants van Israël.

 

Dagprogramma 

Dag 1: Tel Aviv – Jeruzalem 
Dag 2: Jeruzalem
Dag 3: Jeruzalem – Dode Zee – Massada – Ein Gedi
Dag 4: Ein Gedi  – Tiberias – Nazareth – Haifa
Dag 5: Haifa – Akko – Haifa
Dag 6: Haifa – Caeasarea - Tel Aviv
Dag 7&8: Tel Aviv

Deze reis is eventueel uit te breiden met een aantal dagen strand of tot een 10 of 12 daagse rondreis door Israël.Dag 1: Brussel / Amsterdam – Tel Aviv – Jeruzalem
Vandaag vertrekt u richting Israël. U vliegt richting Ben Guirron Airport, gelegen tussen Tel Aviv en Jeruzalem. Vanuit hier gaat u richting Jeruzalem, de hoofdstad van Israël. Jeruzalem, ‘the holy city’ is nu een moderne stad, maar herbergt een rijke historie. Na aankomst gaat u richting uw hotel en kunt u zich voorbereiden op een indrukwekkende reis.

Dinertip: op de bovenste verdieping van het Notre Dame Hotel en Klooster is een bijzonder restaurant gevestigd. Vanwege de hoge ligging is er een panoramisch zicht over Jeruzalem vanaf het terras. Een unieke ervaring.

Dag 2: Jeruzalem | lees meer »
U gaat van start op de top van de Olijfberg wat een groots uitzicht over de oude stad van Jeruzalem biedt. U ziet de Tempelberg en de zo bekende gouden rotskoepel. Hierna is het tijd voor de oude stad van Jeruzalem. Maak een tour door de Joodse, Armeense, Christelijke en Islamitische wijk. Wandel langs de belangrijkste plekken van Jeruzalems' oude stad: de Via Dolorosa, de Heilige Grafkerk, het Oostenrijkse gasthuis, de bekende ‘shouk’ (markt), de Klaagmuur en neem de heerlijke sfeer van deze stad in u op. In de middag kunt u een bezoek brengen aan Yad Wasjem, de officiele staatsinstelling ter nagedachtenis aan alle slachtoffers van de Holocaust.

Dag 3: Jeruzalem - Dode zee – Massada – Ein Gedi | lees meer » 
U verlaat Jeruzalem en zet koers richting het zuidelijker gelegen gebied rondom de Dode Zee. Hier bezoekt u de Dode Zee, maar ook Masada, bekend van koning Herodus. Hij bouwde deze stad voor zijn volk om hen te beschermen tegen de Romeinen. Er bestaan verschillende verhalen over de slag bij Masada. Wat er echt gebeurt is, ontdekt u wanneer u een bezoek brengt aan op de hoge berg gelegen stad. Vanuit Masada zet u koers naar uw overnachtingsplaats. 

Dag 4: Ein Gedi  – Tiberias – Nazareth – Haifa
Ein Gedi is een oase in het Israëlische gedeelte van de Judeawoestijn. Vanuit dit gebied zet u koers richting noordoost Israël. U brengt een bezoek aan Tiberias gelegen aan het meer van Galilea. In Tiberias hebt u een goede plek voor een lunch. Vanuit Tiberias gaat u richting Haifa, de derde stad van Israël. Onderweg komt u langs Nazareth waar u een bezoek brengt aan de Aankondigingskerk. Vervolgens zet u koers richting de kust. U komt aan in Haifa en checkt hier in voor de overnachting.

Dag 5: Haifa – Akko – Haifa
Vandaag bent u in Haifa waar u een bezoek kunt brengen aan de Bahai Tempel en de tuinen. De Bahai tempel is de belangrijkste tempel van deze geloofsgemeenschap. Daarnaast kunt u in Haifa de Duitse wijk bezoeken. Vanuit Haifa gaat u richting Akko, een oude Kruisvaarders stad. Deze oude stad staat op de UNESCO Werelderfgoederenlijst. De oude stad is omringd door de oude stadsmuur. Het is mogelijk om de oude stadsmuur te beklimmen. Vanaf  de stadsmuur heb je een prachtig uitzicht over de zee. Na een bezoek aan Akko gaat u terug naar uw hotel in Haifa voor de overnachting.

Dag 6: Haifa – Ceasarea – Tel Aviv – Jaffa
Na het ontbijt is het tijd om Haifa te verlaten. U gaat richting Tel Aviv. Onderweg kunt u Ceasarea bezoeken waar Koning Herodus de Grote in de Romeinse tijd zijn grootheidswaan ten toon spreidde. De resten van het Hippodrome, theater en het paleis van Herodus zijn hier te zien en zullen u versteld laten staan. De haven van Ceasarea is heden ten dagen veranderd in een levendig en leuke plek voor een hapje en een drankje. Vanuit Ceasarea bent u in een kleine 40 minuten in Tel Aviv, ‘the place to be.’ Tel Aviv is een hippe en liberale stad welke het moderne Israel vertegenwoordigd.  In Tel Aviv zijn talloze toprestaurants en kunt u relaxen bij een van de vele strandtenten. De stad heeft een lang strand wat loopt van de oude stad Jaffa tot aan de nieuwe haven. In de avond kunt u een bezoek brengen aan het levendige Jaffa. Jaffa is de oude stad waar u nu vele kunst galleries, winkeltjes, bars en restaurantjes vindt.

Dag 7 & 8: Tel Aviv | lees meer »
De laatste dagen kunt u uitpuffen op het strand van Tel Aviv. Wilt u toch wat ondernemen? Dan is er genoeg te doen hier. Bezoek een van de vele museas of galleries, maak een city tour door de stad of ga met de fiets op pad. Tel Aviv is perfect te ontdekken per fiets.

Op de laatste dag rijdt u vanuit Tel Aviv naar de luchthaven waar u een van de lokale medewerkers van Middenoostenreizen.com ontmoet en de auto weer inlevert. U checkt in voor uw vlucht en vliegt weer naar huis.


 

 
Akko Akko Israel
Tel Aviv  vakantie israel
Eilat Israel reizen
Jeruzalem Jeruzalem in Israel
Jeruzalem Israel reizen
Israel Israel foto
Vertrek Dagelijks
Duur 8 dagen 
Bestemming Israël
Vertrak vanaf  Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf of Brussel
Boekingscode  ISR08D2016

Prijs v.a. 999,- p.p.

 

Vertrek bij deze reis is dagelijks mogelijk vanaf verschillende luchthavens. De prijzen zijn vanaf prijzen en zijn op basis van beschikbaarheid. Deze mooie autorondreis brengt u langs alle hoogtepunten van Israel. Deze reis wordt ook wel de driesteden reis genoemd. Onderweg komt u de mooiste verhalen tegen.


Inclusief

Exclusief

Optioneel

- Retourvlucht Economy Class incl. bagage
- Autohuur gedurende de hele reis
- Alle overnachtingen in geselecteerde hotels
- Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
- Alle belastingen en toeslagen 
- Gepersonaliseerde reisapp
- Overige maaltijden en dranken
- Persoonlijke uitgaven & fooien
- Uitstapjes en excursies
 
- Reis- en/of annuleringsverzekering
- Excursies
- Upgrades hotels
- Stadstour met gids

Toeristenklasse 

Comfortklasse 

Deluxeklasse 

v.a. 999,- p.p.  v.a. 1.233,- p.p. v.a. 1.788,- p.p.
3 & 4 sterren hotels 4 sterren hotels 4 & 5 sterren hotels
Auto: Chevrolet Spark of vergelijkbaar Auto: Ford Focus of vergelijkbaar Auto: BMW 3 Serie of vergelijkbaar


Deze reis is eventueel uit te breiden met een aantal dagen strand of tot een 10 of 12 daagse rondreis door Israël.

Wilt u meer informatie over deze avontuurlijke auto rondreis? Mail dan naar info@middenoostenreizen.com.

Heeft u vragen over deze reis of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of onderstaande contactgegevens.


Middenoostenreizen.com
Vughterstraat 141
5211 GB 's-Hertogenbosch

+31 (0) 73 610 12 90
info@middenoostenreizen.com