Aanvragen

Compleet Israël

 Israël |   15 dagen | vanaf 1976,- p.p.

Offerte aanvragen
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel
Deze 15-daagse rondreis neemt u mee langs de vele hoogtepunten van dit prachtige land en geeft u een kijkje in de diverse cultuur en natuur van Israël. De reis start in Tel Aviv waarna u verder reist naar het noorden van Israël. Hier bezoekt u Haifa, Akko en niet te vergeten Tiberias. Vanuit Tiberias maakt u een utistapje naar de Golan hoogvlakte, waar u de bekende Golan winery bezoekt om wat wijntjes te proeven. De reis zet zich voort naar Ein Gedi, Mitzpe Ramon en Jeruzalem. Deze reis biedt een unieke reiservaring welke u niet snel meer zal vergeten!   

Deze reis is te maken als Fly & Drive of met prive chauffeur. Daarnaast is het programma in overleg altijd verder naar uw wensen aan te passen.

Dagprogramma

 

Dag 1: Amsterdam / Brussel - Tel Aviv
Dag 2: Tel Aviv – Jaffa – Tel Aviv
Dag 3: Tel Aviv
Dag 4: Tel Aviv - Ceasarea – Haifa/Akko
Dag 5: Haifa - Akko
Dag 6: Akko (Haifa) – Meggido – Nazareth – Tsipori – Tiberias
Dag 7: Tiberias – Capernaum – Safed – Tiberias (Optioneel Golan Winery)

Dag 8: Tiberias – Beth Alpha – Ein Gedi
Dag 9: Ein Gedi - Massada - Sde Boker - Beer Sjeva
Dag 10: Beer Sjeva - Jeruzalem
Dag 11: Jeruzalem
Dag 12: Jeruzalem - Bethlehem - Jeruzalem
Dag 13: Jeruzalem - Tel Aviv
Dag 14: Tel Aviv
Dag 15: Tel Aviv - Amsterdam / Brussel


Wilt u liever wat korter op reis? Kijk dan eens naar onze 8-daagse reis door Israel »

Wist u dat u een reis door Israel ook perfect kan combineren met een reis door Jordanie? Kijk dan eens naar onze combinatie reizen door Israel en Jordanie >>

Dag 1: Brussel – Tel Aviv 
Vandaag komt u aan op de luchthaven van Tel Aviv, Ben Guirron Airport. Hier staat een van de lokale medewerkers van Middenoostenreizen.com u op te wachten. U wordt ontvangen en vervolgens hebt u een transfer naar uw hotel in Tel Aviv.

Dag 2: Tel Aviv – Jaffa – Tel Aviv
Vandaag hebt u de hele dag om in het oude Jaffa rond te slenteren. Tel Aviv is ooit ontstaan als buitenwijk van een van de oudste steden ter wereld; het 3000 jaar oude Jaffa. Hedendaags zijn de rollen omgedraaid en is Jaffa juist een buitenwijk van Tel Aviv en is het bekend om de sinaasappelen. In Jaffa kun je heerlijk slenteren door de nauwe straatjes met winkeltjes, galeries, visrestaurants en kleine marktjes. Breng zeker ook een bezoekje aan de vlooienmarkt en de oude haven.

Dag 3: Tel Aviv
Vandaag heeft u een relax dag in Tel Aviv. Vandaag kunt u eventueel het Museum of Modern Art bezoeken, over de Rothschild Boulevard wandelen of genieten van de fijne strandcultuur aan de boulevard.

Dag 4: Tel Aviv- Ceasarea – Haifa – Akko
U vertrekt vanuit Tel Aviv in noordelijke richting om vervolgens aan te komen bij Ceasarea. Op slechts een uurtje rijden vindt u deze oude Kruisvaarders stad. Na een bezoek aan deze stad rijdt u verder naar Haifa, waar u eventueel kan lunchen bij het Hama nam 24 restaurant. Na de lunch kunt u de Bahai tempels in Haifa bezoeken en vervolgens rond dwalen in de oud-Duitse wijk van Haifa. Het is erg leuk om aan het einde van de middag koffie te drinken op het dak terras bij het Colony Hotel Haifa. Dit ligt op 5 minuten lopen afstand van de Bahai tempels.

Dag 5: Akko – Optioneel Uri Buri Diner - Akko (Haifa)
In de ochtend is er tijd om Akko te bezoeken, de oude binnenstad. Een bezoek aan Akko is een belangrijk onderdeel van de Israëlische belevenis. De stad is een ontmoetingsplaats voor oost en west, oud en nieuw, schoonheid en ruïnes - dat maakt Akko zo uniek. De verscheidenheid aan toeristische bezienswaardigheden maken Akko tot een bruisende stad. In het Enfendi hotel bevindt zich het Uri Buri restaurant. Een bezoek aan dit authentieke restaurant is al een ervaring opzich. Als u wilt, reserveren we voor u in de avond een plekje voor het diner.

Dag 6: Akko (Haifa) – Meggido – Nazareth – Tsipori – Tiberias
U gaat vandaag richting het noordoosten van Israël. Vanuit Akko zet u koers richting Meggido. Deze stad neemt in de geschiedenis een belangrijke plaats in. Het was een centrale halteplaats langs de belangrijkste handelsroute van de oude wereld, die de landbrug van Kanaän doorkruiste om de verre uithoeken van de Vruchtbare Sikkel met elkaar te verbinden - Egypte in het zuiden en Mesopotamië in het noorden. Vervolgens komt u door Nazareth, waar u een korte stop kunt maken en de Aankondigingskerk kunt bezoeken. Vanuit Nazareth komt u langs het Zippori (Tsipori) National park waar u de oude ruïnes kunt bezoeken. Vanuit hier gaat u richting Tiberias voor de komende overnachtingen.

Dag 7: Tiberias – Capernaum – Safed – Tiberias
Vanuit Tiberias gaat u vandaag richting twee dichtbij gelegen plekken. U begint met Capernaum. In 1894 zijn de ruïnes en aangrenzend gebied aangekocht en heden ten dage in bezit en beheer van de Franciscanen. Zij bouwden westelijk van het Huis van Petrus een klein klooster en wijdden zich voortaan aan het onderzoek van Capernaum. Vervolgens gaat u richting Safed, waar de oorsprong van het Joods spiritualisme Kabbala ligt. Safed is dé plek waar fysiek en mystiek samen komen.

Dag 8: Tiberias – Beth Alpha – Ein Gedi
Vandaag verlaat u het noorden van Israël en reist u als eerste richting Beth Alpha. Hier vindt u de bijzondere synagoge. Na dit bezoek zakt u af richting het midden en zuiden van Israël. U reist om de Westbank heen omdat u hier met een Israëlisch kenteken niet in mag. Vanuit Ein Gedi kunt u de komende dagen een dagtrip maken naar dit gebied.

Dag 9: Ein Gedi - Massada - Sde Boker - Mitzpe Ramon
Massada is een bekende citadel op een enorme rots vlakbij de Dode Zee. Hier vluchtte Koning Herodus in 40 v. Christus naartoe omdat hij in gevaar was. U verlaat het Dode Zee gebied rondom Ein Gedi en u reist door het woestijn gebied Negev via Sde Boker (Sde Boker is een kibboets in de Negev) richting de Mitzpe Ramon Krater. Een prachtig natuur fenomeen met een prachtig hotel gelegen op de rand van deze krater. Bij dit hotel vind je het bekende Rosemary restaurant, perfect voor een uitgebreid diner of lunch op een unieke locatie.

Dag 10: Mitzpe Ramon - Beer Sjeva - Jeruzalem
Vanuit het woestijn gebied in Israël reist u via de stad Be’er Sheva naar een van de redenen om Israël te bezoeken: Jeruzalem. Be’er Sheva is de hoofdstad van het zuidelijke district in Israël en is een belangrijke plek uit de bijbel.

Dag 11: Jeruzalem | Optioneel met gids (€275,- per dag)
Vandaag start uw dag op de top van de Olijfberg wat een panoramisch zicht over de oude stad van Jeruzalem geeft. Vanaf hier ziet u de Tempelberg en de zo bekende gouden rotskoepel. Hierna is het tijd om de oude stad van Jeruzalem ook echt te bezoeken. Maak een tour door de Joodse, Armeense, Christelijke en Islamitische wijk. Wandel langs de belangrijkste plekken van Jeruzalems oude stad: de Via Dolorosa, de Heilige Grafkerk, het Oostenrijkse gasthuis, de bekende ‘shouk’ (markt), en de Klaagmuur. Doordat Jeruzalem u veel te bieden heeft, kunt u met gemak een volle dag doorbrengen in het oude stadscentrum.

Dag 12: Jeruzalem - Betlehem - Jeruzalem
In de ochtend kunt u genieten van al het moois wat Jeruzalem te bieden heeft. Na de lunch rijdt u richting Bethlehem. Bethlehem licht op slechts 10 kilometer afstand waar veel historie te vinden is. Een must see wanneer u in Israel bent!

Dag 13: Jeruzalem - Tel Aviv
Vandaag reist u vanuit het historische Jeruzalem weer terug naar Tel Aviv. Hier kunt u nog twee dagen heerlijk relaxen  aan strand of genieten van de vele restaurantjes op de boulevard. Een echte aanrader is om Tel Aviv per fiets te ontdekken!

Dag 14: Tel Aviv
Vandaag heeft u een relax dag in Tel Aviv.

Dag 15: Tel Aviv - Amsterdam / Brussel
Uw bijzondere reis door Israël komt tot een einde. Vanuit het hotel wordt u opgehaald door een van onze lokale Middenoostenreizen.com medewerkers, welke u naar de internationale luchthaven brengt. Afhankelijk van uw vlucht heeft u de ochtend/middag nog ter vrije besteding.

 
Vertrek Dagelijks
Bestemming Israël
Duur 15 dagen 
Vertrek vanaf Amsterdam / Brussel / Dusseldorf

v.a. 1.976 p.p.

 

Inclusief

Exclusief

Optioneel

- Retourvlucht Economy Class
- Meet & assist Luchthaven (aankomst & vertrek)
- Airport transfers van/naar Tel Aviv Airport Ben Guirrion
- Autohuur gedurende de reis (of chauffeur)
- Meest uitgebreide verzekering voor autohuur
- 24/7 noodnummer beschikbaar lokaal
- Alle overnachtingen in geselecteerde hotels
- Dagelijks uitgebreid ontbijt buffet
- Alle belastingen en toeslagen
- 1 stuk ruimbagage 23 kg
- 1 stuk handbagage 10kg

- Overige maaltijden en dranken
- Reis- en/of annuleringsverzekering
- Persoonlijke uitgaven
- Uitstapjes en excursies
- Fooien
 
- Excursies
- Upgrades Hotels
- Reis- en/of annuleringsverzekering
- City tour Jeruzalem/Tel Aviv met Nederlands sprekende gids

 


Bestemming Hoteloptie 1 Hoteloptie 2 Hoteloptie 3
Tel Aviv Townhouse TLV Melody hotel Carlton hotel
Haifa Bay Club Haifa Colony hotel Haifa Enfendi hotel
Tiberias Shirat Hayam Europa hotel Scotts hotel
Ein Gedi / Dode zee Ein Gedi Kibbutz Ein Gedi Kibbutz Ein Gedi Kibbutz
Mitzpe Ramon Desert shade camp Isrotel Beresheet Isrotel Beresheet
Jeruzalem Prima Park hotel Arthur hotel  American Colony
Tel Aviv Center Chic Center Chic

Carlton hotel

Prijs v.a. €1.976 €2.184 €2.552
Inclusief autohuur Huyandai i 20 of vergelijkbaar Mazda 3 of vergelijkbaar Mitsubishi Pajero of vergelijkbaar

*Deze reis is eventueel uit te breiden met een aantal dagen strand.

Wilt u meer informatie over deze avontuurlijke rondreis door Israel? Mail dan naar info@middenoostenreizen.com

Heeft u vragen over deze reis of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of onderstaande contactgegevens.


Middenoostenreizen.com
Vughterstraat 141
5211 GB 's-Hertogenbosch

+31 (0) 73 610 12 90
info@middenoostenreizen.com