Aanvragen

Huwelijksreis Oman & Dubai

 Dubai |   15 dagen | vanaf 2224,- p.p.

Offerte aanvragen
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel
Deze reis begint met het avontuurlijke gedeelte in Oman om daarna heerlijk tot rust te komen in ‘the new world’ Dubai. Vanaf Amsterdam vliegen jullie over Dubai naar Muscat. Eenmaal in Muscat aangekomen is er eerst een dagje om te relaxen en de stad te verkennen. De dag hierna komen ze de 4 x 4 Jeep afleveren en krijgen jullie een uitgebreide instructie over de route die gereden gaat worden. Vanuit Muscat gaat de reis verder richting Ras Al Hadd, het schilpaddenstrand en uiteindelijk steken je dwars de woestijn door om bij Nizwa en Jebal Shams uit te komen. Na deze avontuurlijke reis van 8 a 9 dagen is het tijd om te relaxen. Dit kan natuurlijk het beste in Dubai. Nergens ter wereld zijn zoveel luxe en mooie relax hotels als hier. In Dubai kunt u een aantal dagen volop relaxen om vervolgens compleet uitgerust en zongebruind terug te reizen naar Nederland of België.  

Dagprogramma 
Dag 1: Vertrek Nederland/België
Dag 2: Muscat
Dag 3: Muscat – Ras Al Hadd – Ras Al Jinz, Turtle Beach (311 km)
Dag 4: Ras Al Hadd - Wadi Bani Khalid - (ca. 186 km)
Dag 5: Wadi Bani Khalid – Wahibi Sands (40 km)
Dag 6: Wahibi Sands – Nizwa (189 km)
Dag 7: Nizwa – Sohar (323 km)
Dag 8: Nizwa – Jebal Shams
Dag 9: Jebal Shams
dag 10: Jebal Shams – Muscat
Dag 11-14: Dubai
Dag 14: Vertrek vanaf Dubai (avondvlucht emirates)
Dag 15: Aankomst Nederland/België
 

Dag 1: Aankomst Muscat  
Ontbijt
Vandaag komt u aan in Muscat en wordt u per transfer naar uw hotel in Muscat gebracht. De rest van de dag heeft u vrij om de stad te verkennen.
Aantal kilometers: 0
 
Dag 2: Muscat
Ontbijt
Vandaag hebt u een stadstour door Muscat. Indien u vandaag uit wilt rusten kunt u vandaag zelf uw tijd in delen en Muscat verkennen. Onze gids neemt u mee voor een halve dag langs de highlights van Muscat. Hierbij start u met een bezoek aan de Grand Mosque. Na een bezoek aan deze prachtige moskee rijdt u verder richting Muttrah en het historisch museum waar u alvast wat informatie kunt inwinnen voor de rest van de reis die komen gaat. Hierna bezoekt u de traditionele souk in Muscat en het Koninklijk paleis.
Aantal kilometers: 25
   
Dag 3: Muscat – Qurayat - Wadi Dayqa – Sinkhole - Wadi Shab & Tuwi
Halfpension
Na het ontbijt staat u 4WD Jeep klaar en begint de echte rondreis. Een van onze crew leden in Muscat brengt de Jeep naar uw hotel en geeft u een uitgebreide instructie over hoe te rijden, wat te doen en overhandigd u alle verder benodigde info en een noodtelefoon.
U rijdt zuidwaarts langs de kust naar Wadi Shab. Deze weg neemt u mee langs de mooiste uitzichten, witte stranden, mooie valleien en pittoreske vissersdorpjes. Onderweg stopt u bij Quriyat, een beroemde paarden handelsstad en bij Bimmah Krater. Hier kunt u een verfrissende duik nemen. Onderweg komt u kamelen, gazellen en buffels tegen. Hierna rijdt u verder richting Finns beach. Een van de mooiste witte zandstranden van Oman. Hier kunt u even relaxen en zwemmen. Als u verder rijdt komt u bij Wadi Shab. Een prachtige wadi waar u kunt genieten van de prachtige natuur. Hierna rijdt u na een intensieve dag naar uw hotel: Wadi Shab Beach Resort.
Aantal kilometers: 180
   
Dag 4: Relax dag in Wadi Shab Resort
Halfpension
Vandaag kunt u genieten van al het mooie wat Wadi Shab te bieden heeft. U kunt zelf op pad gaan of relaxen in het resort.
Aantal kilometers: 0
   
Dag 5: Wadi Shab – Qalhat - Sur – Ras Al Hadd
Halfpension
Na het ontbijt is het tijd om richting Sur te rijden. Een bekend dorp wat betreft het bouwen van Dhows. Na een bezoek aan Sur rijdt u verder richting Ras Al Had & Ras Al Jinz. Dit zijn moderne vissersdorpjes. Onderweg moet u even stoppen bij Ras Al Khabbah, een van de meest indrukwekkende kliffen in Oman. Hier ontmoeten de oceaan en de golf van Oman elkaar wat mooie taferelen oplevert. Verder op de dag rijdt u richting Ras Al Hadd waar u de kans hebt om de zee schildpadden te zien op Turtle Beach. Hier leggen zij hun eieren en zijn de nestjes aanwezig.
Aantal kilometers: 70 
   
Dag 6: Ras Al Hadd -  Wadi Bani Khalid – Wahiba Sands
Halfpension
Na het ontbijt rijdt u naar Al Khuwaimah waar u een oude Moskee bezoekt met 52 torens. Hierna rijdt u richting Wadi Bani Khalid. Deze wadi is bekend om zijn heldere wateren en groene natuur. Na deze wadi rijdt u richting de Wahiba Sands. Hier kunt u op de koffie bij een traditioneel Bedoeïenen huis of cafe. Hierna kunt u gaan genieten van de zonsondergang in de woestijn in het Woestijnkamp.
Aantal kilometers: 160
   
Dag 7: Wahiba Sands – Ibra – Nizwa
Halfpension
Na het ontbijt gaat u richting Ibra. Hier kunt u een bezoek brengen aan het verlaten stadje Al Minzafah. Hier kunt u oude ruines zien waarna u verder rijdt richting Nizwa. Nizwa is de oude hoofdstad van Oman. Nizwa is beroemd om de zilver handel en was ooit bekend als het centrum van religie in Oman. In Nizwa kunt u het fort van Sultan Bin Saif Al Yaruby bezoeken. Vanuit Nizwa kunt u richting Bahla gaan om een woestijn kasteel te bezoeken wat op de UNESCO werelderfgoed lijst staat.
Aantal kilometers: 180  

Dag 8: Nizwa – Jabal Shams
Halfpension
Vanuit Nizwa rijdt u richting het hoogste punt in Oman: Jabal Shams. Dit ligt op 3009 meter boven de zeespiegel. Het gebied rondom Jabal Shams staat ook wel bekend als de Grand Canyon van Oman. Onderweg komt u pittoreske dorpjes tegen met smalle straatjes zoals Jabal Al Akhar. Hierna rijdt u richting Jabal Shams, hier overnacht u op de hoogste plaats in Oman. Het resort ligt op een half uurtje rijden vanaf het dal.
Aantal kilometers: 95  

Dag 9: Jabal Shams -  Muscat
Ontbijt
Vandaag rijdt u vanaf Jabal Shams terug richting Muscat. Deze prachtige woestijnroute neemt u mee langs prachtige vergezichten. Aan het begin van de middag komt u aan in Muscat waar u de rest van de dag nog vrij bent om te relaxen.
Aantal kilometers: 270
   
Dag 10: Muscat - Dubai 
Vandaag reist u middels een korte vlucht naar Dubai. Als u in Dubai aankomt staat hier een lokale medewerker op u te wachten en hij/zij brengt u vervolgens naar het hotel. Na het inchecken kunt u Dubai gaan verkennen.

Dag 11-14: Dubai 
Logies & ontbijt
In Dubai zijn talloze dingen te ondernemen. Wij adviseren u hier graag over. Wij hebben een leuke lijst met tips voor welke restaurants u moet bezoeken en waar u naar toe moet voor de beste cocktails. Eventueel kunt u ook een bezoek brengen aan Abu Dhabi vanuit Dubai. Dit is slechts 1,5 uur rijden vanaf Dubai.

Dag 15: Dubai - Amsterdam 
U wordt bij uw hotel opgehaald en naar de luchthaven van Dubai gebracht. U vliegt vandaag weer terug naar Amsterdam.

 
Dubai Dubai huwelijksreis
Dubai Dubai huwelijksreis
Oman Huwelijksreis Oman
Oman Huwelijksreis Oman
Oman Huwelijksreis Oman
Oman Huwelijksreis Oman
   
   
Vertrek Dagelijks 
Vertrek vanaf  Amsterdam, Brussel, Dusseldorf 
Duur  15 dagen 
Bestemming Oman, Dubai 
Boekingscode  OMDH15D2014

Prijs: v.a. 2.224,- 

 

Inclusief 

Exclusief 

Optioneel 

- Retourvlucht Economy Class  Amsterdam - Muscat
- Alle geselecteerde overnachtingen
- Halfpension, behalve in Muscat & Dubai
- Vijfsterren hotel in Dubai
- Overige maaltijden zoals in reisplan
- Info kit Fly & Drive
- 24/7 assistance mogelijk in geval van nood
- Alle transfers en transport zoals vermeld
- Autohuur 4WH gedurende hele reis (Toyota Landcruiser)
- 1 stuk handbagage max 10 kg
- 1 stuk ruimbagage 23 kg
- Overige maaltijden en dranken
- Reis- en/of annuleringsverzekering
- Persoonlijke uitgaven
- Uitstapjes en excursies
- Visum Oman (schaf zelf vooraf online een e-visum aan of bij aankomst een visum on arrival)
- Fooien
- Autohuur Dubai 

 

- Overige Excursies
- Reis en/of annuleringsverzekering
- Verlenging strand eventueel in Dubai of Abu Dhabi
- Upgrade vlucht
- Upgrade hotels


 

     

Hotels 

Muscat : Ramee Guestline hotel   
Sur : Ras Al Had hotel  
Wahiba Woestijn : Safari Dessert Camp   
Wadi Shab: Wadi Shab Resort   
Nizwa: Al Diyar
Dubai: Grand Hyatt Hotel 

*Deze hotels zijn standaard en kunnen eventueel n.a.v. uw wensen aangepast worden.

Vraag nu een offerte aan voor deze avontuurlijke rondreis! Wilt u meer informatie over deze reis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen over deze reis of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of onderstaande contactgegevens.


Middenoostenreizen.com
Vughterstraat 141
5211 GB 's-Hertogenbosch

+31 (0) 73 610 12 90
info@middenoostenreizen.com