Aanvragen

Dubai | Burj Al Arab

Offerte aanvragen
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel
De Burj Al Arab, voor een op en top luxe vakantie is dit de ultieme droom. Nergens ter wereld is een hotel wat zo veel luxe en comfort biedt als het Burj Al Arab. Wilt u uw vakantie naar Dubai echt uniek maken, boek dan een suite in het Burj Al Arab. U weet dan zeker dat u tijdens u vakantie naar Dubai echt niets tekort komt. Pure luxe en gastvrijheid is wat dit zevensterren hotel biedt.Burj Al Arab promoot zichzelf als het enigste zevensterren hotel ter wereld  

 

Faciliteiten Hotel

Faciliteiten kamer

Binnenzwembad, Buitenzwembad, Privestrand, Butlerservice, 24/7 roomservice, tennisbaan, gym, verschillende restaurants, kapsalon, haarsalon, Spa, Sauna, Bars, Skybar en alles wat u verder kunt bedenken Private Check in, Luxe badkamer, kingsize bed, Fohn, LCD TV, Woonkamer, Slaapkamer, luxebadproducten, 24/7 butlerservice, zeezicht, en alles wat u verder wenst 

Het Burj Al Arab is niet voor niets het enige 7 sterren hotel ter wereld, u komt hier niets te kort. Er is niets wat u zal ontbreken tijdens een verblijf hier. 

Op vakantie naar Dubai? Boek dan bij Middenoostenreizen.com. Wij zijn de specialist als het gaat om vakanties, stedentrips, groepsreizen en zonvakanties naar Dubai. Dankzij een uitgebreid netwerk in de Verenigde Arabische Emiraten bieden wij u de beste tarieven en organiseren wij een onbezorgde vakantie. Dubai is het meest westers ingesteld van alle emiraten en richt zich voornamelijk op toerisme. U kunt hier heerlijk genieten van het uitgestrekte strand, uren winkelen in de shoppingmalls en u compleet laten verzorgen in een van de talloze spa’s. Dubai is de perfecte locatie voor een heerlijke vakantie waarbij u helemaal tot rust kunt komen en heerlijk kunt genieten van de zon. Tijdens uw vakantie in Dubai kunt u verschillende excursies maken. Bijvoorbeeld een woestijnsafari, parachute springen boven the Palm Island, boottochten of de Burj Khalifa bezoeken. Bekijk hiervoor de pagina over excursies in Dubai.

Burj Al arab
Burj Al Arab Suite
Burj Al Arab Suite 
Burj Al Arab Heli dek 
Palm Island Dubai 
Burj Al Arab 
   
   
Bestemming Dubai 
Vertrek Dagelijks
Vervoer Vliegtuig 
Vertrek vanaf  Dusseldorf, Amsterdam, Brussel
Boekingscode DUB1B20165

Prijs: v.a. 1.100 per nacht 

 

Heeft u vragen over deze reis of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of onderstaande contactgegevens.


Middenoostenreizen.com
Vughterstraat 141
5211 GB 's-Hertogenbosch

+31 (0) 73 610 12 90
info@middenoostenreizen.com