Aanvragen

Dubai & Abu Dhabi | Groepsreis

 Abu Dhabi |   6 dagen | vanaf 1400,- p.p.

Offerte aanvragen
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel
Deze reis bestond al voordat middenoostenreizen.com bestond. Deze reis wordt al 8 jaar uitgevoerd door onze partner organisatie Official Travel Company voor studenten van de hotelschool, maar nog nooit is deze reis uitgevoerd voor u, de vakantieganger, terwijl er jaarlijks veel animo voor is onder een grote groep belangstellende. Dit jaar voor het eerst, een kijkje achter de schermen bij de meest luxueuze hotels en in de gastvrijheidsindustrie. Tijdens deze reis verblijft u uiteraard zelf in twee luxe 5 sterren hotels in zowel Dubai als Abu Dhabi, we gaan lunchen bij de Burj Al Arab en bij Emirates Palace. Verder hebt u meer dan voldoende tijd om te relaxen op het strand, te shoppen in de mega shoppingcenters en gaan we Jetskien in Abu Dhabi.  Zoveel luxe in een week is bijna niet voor te stellen… Schrijf nu in  

Dagprogramma: 

Dag 1: Amsterdam - Dubai 
Dag 2: Dubai - Catamaran tocht 
Dag 3: Dubai - High Tea Burj Al Arab 
Dag 4: Dubai 
Dag 5: Abu Dhabi Bezoek Emirates Palace 
Dag 6 Abu Dhabi Jetski Excursie 
Dag 7: Abu Dhabi 


* Voor een uitgebreide beschrijving van deze reis kijk onder het kopje Dagprogramma 

Uitgebreid dagprogramma rondreis Dubai & Abu DhabiSchrijf nu in 

Dag 1: Amsterdam – Dubai
We vliegen naar Dubai met de nachtvlucht naar Dubai en verzamlen op de luchthaven van Dusseldorf of Amsterdam

Dag 2: Dubai
Na aankomst in Dubai rijden we direct door naar het vijfsterren hotel waar we logeren,  hier hebt u  tijd om in te checken, te ontbijten en u even op te frissen. Hierna staat de transfer klaar om naar de Dubai Marina te rijden. In de Dubai Marina ligt een heerlijk ontspannen ochtend voor de boeg, hier ligt de catamaran boot klaar om een paar uurtjes te relaxen op de Arabische golf. Na deze relaxte ochtend hebt u de middag vrij om een van de Shoppingmalls te bezoeken, de Burj Khalifa op te gaan of om iets naar uw eigen wens te ondernemen. ’s Avonds gaan we dineren in het luxe Westin Hotel Dubai.

Dag 3: Dubai
Na het ontbijt is het tijd om naar een van de hoogtepunten van deze reis af te reizen. We brengen een bezoek aan de Burj Al Arab en gaan daar een heerlijk verzorgde lunch nuttigen. Na deze enerverende ervaring hebt u de rest van de dag vrij om te relaxen en te genieten van het heerlijke weer in Dubai. In de avond hebben een heerlijk diner bij het Hyatt hotel en genieten we van de kookkunsten in Thai Kitchen.

Dag 4: Dubai
Vrije dag

Dag 5: Dubai – Abu Dhabi (1,5 uur minuten)
In de vroege ochtend vertrekken we naar Abu Dhabi, waar we na de incheck in het hotel tijd hebben om te ontbijten. Na het ontbijt staat de transfer klaar om een bezoek te brengen aan Emirates Palace, een onvergetelijke ervaring. Een van de mooiste hotels ter wereld! Na de lunch hier hebt u vrije tijd.

Dag 6: Abu Dhabi
Vandaag staat een actieve, gave excursie op het programma. We gaan met speedboats naar een van de onbewoonde eilandjes voor de kust van Abu Dhabi. Op een van deze mini bounty eilandjes liggen een aantal Jetski’s klaar om eens heerlijk over de Arabische golf te gaan racen. Na deze excursie hebt u de rest van de dag vrij.

Dag 7: Abu Dhabi – Amsterdam
Vandaag vertrekken we weer richting Amsterdam. In de ochtend kunt u nog genieten van de laatste zonnestralen en in de middag vertrekken we richting de luchthaven om huiswaarts te keren.

Deze reis gaat u nooit meer vergeten…
Jet Ski Abu DhabiAbu Dhabi vakantie
Groepsreis DubaiDubai vakantie
Groepsreis Dubai
Dubai sunsetDubai vakantie
Quad rijden DubaiQuad rijden Dubai
Vertrek Oktober 2018 | VOL!
Duur 7 dagen 
Bestemming Dubai & Abu Dhabi
Vertrek vanaf  Amsterdam of Dusseldorf
Boekingscode  07DDUB2015

Prijs: € 1.798 | VOL!

Schrijf nu in 

Deze reis is boekbaar in de herfstvakantie van 2018, een unieke kans om het echte Dubai & Abu Dhabi te beleven. U komt op plekken waar u normaal niet komt tijdens deze reis, dineert in de beste restaurants en slaapt in een luxe 5 sterren hotel. 
 


Inclusief 

Exclusief

Optioneel

- Retourvlucht Economy class
- 5 overnachtingen in 5 sterren hotel
- Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
- 2 x lunch ( 1 x Burj Al Arab, 1 x Emirates Palace)
- Catamaran tocht Dubai
- Alle belastingen en toeslagen
- Transfers
- 24/7 Nederlandstalige reisbegeleidingen

- Persoonlijke uitgaven
- Fooien
- Alle niet genoemde maaltijden
- Toeslag 1-persoonskamer
- Reis en/of annuleringsverzekering

- Quad rijden Dubai Dessert
- Reis en/of annuleringsverzekering
- Upgrade hotel
- Overige excursies

 


Hotels: 

Dubai: the Meydan hotel & Beachclub 5* 
Abu Dhabi : Anantara Spa Hotel 5* 

* Hotels onder voorbehoud van beschikbaarheid anders vergelijkbaar. 


Heeft u vragen over deze reis of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of onderstaande contactgegevens.


Middenoostenreizen.com
Vughterstraat 141
5211 GB 's-Hertogenbosch

+31 (0) 73 610 12 90
info@middenoostenreizen.com