Aanvragen

Abu Dhabi | Formule 1

 Abu Dhabi |   8 dagen | vanaf 1890,- p.p.

Offerte aanvragen
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel
Abu Dhabi, het grootste van de zeven Emiraten. Een bijzondere reis op zich. Nu hebt u de unieke mogelijkheid om met Middenoostenreizen.com Abu Dhabi de combineren met HET Event vant het jaar in de Emiraten. De Formule 1, Abu Dhabi. Wij verzorgen voor u een complete reis met tickets naar het F1 Event, wat twee dagen duurt. Op de eerste dag de kwalificatie rondes en op de tweede dag de echte wedstrijd. Dit alles  inclusief toegang tot de bijbehorende feesten, in voorgaande edities o.a. Rihanna, Craig David en Dj Hardwell. Ook in 2018 komen er weer grote namen om het spektakel nog uitbundiger te maken. Je hebt ook toegang tot de vrijdag oefen rondes op het circuit en alle festiviteiten wanneer je bij ons boekt.  Tijdens deze reis gaat u ook een halve dag op pad met een gids tijdens de city tour om de stad te leren kennen. Dit vindt plaats op de eerste dag van de reis. Vervolgens hebt u na de formule 1. Ook nog twee dagen om lekker te relaxen aan het strand van Abu Dhabi. Kortom een unieke reis waarbij u dit event kunt combineren meet een heerlijke vakantie. Eventueel uit te breiden met bezoek aan Dubai. Iets voor u? Wacht niet te lang want de tickets gaan snel!  

Dagprogramma: 

Dag 1. Amsterdam - Abu Dhabi 
Dag 2. Abu Dhabi - City tour 
Dag 3. Abu Dhabi - race day 1. 
Dag 4. Abu Dhabi - race day 2.
Dag 5. Abu Dhabi - race day 3.
Dag 6. Abu Dhabi - relax day
Dag 7. Abu Dhabi - relax day| Optioneel Dubai
Dag 8. Abu Dhabi - Amsterdam .


Onder het kopje dagprogramma vindt u de uitgebreide beschrijving van deze reis.  Deze reis is eventueel ook uit te breiden met een aantal dagen Dubai. Meer info? Laat het ons weten! 


Dag 1. Amsterdam – Abu Dhabi
Vandaag vliegt u vanuit Amsterdam naar Abu Dhabi. Eenmaal aangekomen in de Emiraten staat onze lokale medewerker u op te wachten en wordt u naar het hotel gebracht middels een transfer.
 
 
Dag 2. Abu Dhabi – City tour
Vandaag gaat u in de ochtend op pad met onze lokale gids. Hij laat u Abu Dhabi zien zodat u de rest van de reis een goed beeld hebt van de stad. U bezoekt samen met de gids de hoogtepunten van de stad. Zo gaat u naar de Sjeikh Zayed Moskee, bezoekt u de Cornice, brengt u een kort bezoek aan Emirates palace  en komt u langs de verschillende indrukwekkende gebouwen. In de middag kunt u gaan genieten van het strand of naar Ferrari World gaan.
 
 
Dag 3. Abu Dhabi – oefenrondes
Vandaag beginnen de echte festiviteiten in de stad. In de ochtend kunt u relaxen op het strand of zelf de stad in gaan. In de middag starten de oefenrondes op het circuit, hier kunt u een kijkje gaan nemen.
 
 
Dag 4. Kwalificatie dag.
Vandaag is de dag van de kwalificatie rondes in Abu Dhabi tijdens het F1 toernooi. Dit is de laatste race van het seizoen. Als Grand Prix bezoeker hebt u toegang tot alle rondes en ook tot de feesten op het entertainment terrein bij het circuit.
 
 
Dag 5. MATCH day!
Vandaag is de dag waar het om draait. U gaat vandaag richting het circuit voor de race. Vandaag is Match day tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi. Een spannende dag. Vandaag staat de hele dag in het teken van de Formule 1. Aan het einde van de dag zijn ook de grote feesten op het entertainment terrein.
 
 
Dag 6 & 7. Strand/ relax dagen
Vandaag hebt u een aantal dagen om nog lekker te genieten van het strand van Abu Dhabi. Daarnaast denken wij utieraard graag mee over de verdere invulling van de reis. U kunt een uitstapje maken naar Dubai of gaan Jetskiien voor de kust van Abu Dhabi. Een andere leuke activiteit kan de woestijnsafari zijn op een van deze dagen. 
 
Dag 8. Abu Dhabi – Amsterdam
Deze reis komt tot een einde. U vliegt vandaag vanuit Abu Dhabi terug naar Amsterdam. U hebt een transfer naar de luchthaven vanaf uw hotel en reist terug naar huis.
 
   

Bestemming Abu Dhabi, formule 1 
Duur 8 dagen*
Vertrek november 2018
Vertrek vanaf Amsterdam, Brussel, Dusseldorf

* de duur van deze reis is altijd verder naar uw wens aan te passen 


Hotelopties

   
1. Sheraton Khaliday  2. InterContinental  3. Jumeirah at Etihad Towers 
€ 1.890,- € 2.330,-  € 3.201,- 
Vraag aan Vraag aan Vraag aan

 

Inclusief Exclusief Optioneel 
- Retourvlucht met KLM
of Etihad v.a. Amsterdam
- Meet & assist bij -
aankomst en vertrek
- Airport transfers
- WEST GRANDSTAND-
Tickets vrijdag –zondag
- City tour Abu Dhabi
- Alle geselecteerde overnachtingen
- Verblijf op basis van-
Logies & Ontbijt
- Alle belastingen en toeslagen
- 1 stuk handbagage max 10 kg
- 1 stuk ruimbagage 23 kg
 
- Overige maaltijden en dranken
- Reis- en/of annuleringsverzekering
- Overige uitstapjes en excursies 
- Autohuur
- Upgrade kamer
- Upgrade vlucht
- Halfboard 

* Vertrek v.a. Amsterdam, Brussel of Dusseldorf
* Prijs op basis van beschikbaarheid en onder voorbehoud prijswijzigingen
* Wilt u last minute boeken bel dan snel met 073 610 12 90
* Minimale deelname 2 deelnemers
* wilt u met meer dan 10 personen reizen? neem dan contact op met ons via info@middenoostenreizen.com 
* De eerst volgende vertrekdatum van deze reis is 22 november 2017.


Wilt u meer informatie over deze reis? Of wilt u deze reis aan laten passen naar uw eigen wensen. Dan is dat uiteraard mogelijk. U kunt contact met ons opnemen via info@middenoostenreizen.com of via 073 610 1290. 


Heeft u vragen over deze reis of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of onderstaande contactgegevens.


Middenoostenreizen.com
Vughterstraat 141
5211 GB 's-Hertogenbosch

+31 (0) 73 610 12 90
info@middenoostenreizen.com