Israël | 8 dagen | Rondreis | Fly & Drive of met gids 

Offerte aanvragen 

Tijdens deze reis komt u langs alle hoogtepunten van Israël. De drie grootste steden zijn hierin de leidraad van de reis. U reist via Tel Aviv naar Jeruzalem richting het noorden van het land. In het noorden ligt de stad Haifa, de derde stad van het land. Tijdens deze tocht komt u langs verschillende hoogtepunten, u kunt een bezoek brengen aan Bethlehem, het meer van Tiberias/ Galilea en u bezoekt Safed. De drie grote steden welke u bezoekt zijn alle drie anders van karakter. In Jeruzalem beleeft u het authentieke Israël en wordt u omard door historie.
Tijdens uw verblijf in Haifa kunt u genieten van de Middelandse Zee en de prachtige natuur in het noorden van het land. Tel Aviv is een vrije, liberale en kosmopolitsche stad waar u helemaal op kunt gaan in het nachtleven of kunt genieten van een van de betere restaurants.

 

Dagprogramma 

Dag 1: Amsterdam / Brussel – Tel Aviv / Jeruzalem 
Dag 2: Jeruzalem
Dag 3: Jeruzalem – Dode Zee – Massada – Ein Gedi
Dag 4: Ein Gedi  – Tiberias – Nazareth – Haifa
Dag 5: Haifa - Akko 
Dag 6: Haifa – Caeasarea - Tel Aviv 
Dag 7: Tel Aviv 
Dag 8: Tel Aviv – Amsterdam / Brussel 

*Deze reis is eventueel uit te breiden met een aantal dagen strand of tot 10 of 12 daagse rondreis. 


Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze reis >>

Israël | 8 dagen | Rondreis | Dagprogramma 

Vraag offerte aan 

Dag 1: Brussel / Amsterdam – Tel Aviv – Jeruzalem
Vandaag vertrekt u richting Israël. U vliegt richting Ben Guirron Airport, gelegen tussen Tel Aviv en Jeruzalem. Vanuit hier gaat u richting Jeruzalem, de hoofdstad van Israël. Jeruzalem, ‘ the Holy city’ is nu een moderne stad, maar herbergt een rijke historie. Na aankomst gaat u richting uw hotel en kunt u zich voorbereiden op een indrukwekkende reis.

Dinertip: Op de bovenste verdieping van het Notre Dame Hotel en Klooster is een bijzonder restaurant gevestigd. Vanwege de hoge ligging is er een panoramisch zicht over Jeruzalem vanaf het terras. Een unieke ervaring

Dag 2: Jeruzalem | lees meer >> 
U gaat van start op de top van de Olijfberg wat een groots uitzicht over de oude stad van Jeruzalem biedt, u ziet de Tempelberg en de zo bekende gouden rotskoepel. Hierna is het tijd voor de oude stad van Jeruzalem. Maak een tour door de Joodse-, Armeense, Christelijke- en Islamitische wijk. Wandel langs de belangrijkste plekken van Jeruzalems' oude stad: de Via Dolorosa, de Heilige Grafkerk, het Oostenrijkse gasthuis, de bekende ‘shouk’ (markt), de Klaagmuur en neem de heerlijke sfeer van deze stad in u op. In de middag kunt u een bezoek brengen aan Yad Wasjem, de officiele staatsinstelling ter nagedachtenis aan alles slachtoffers van de Holocaust.

Dag 3: Jeruzalem - Dode zee – Massada – Ein Gedi | lees meer >> 
U verlaat Jeruzalem en zet koers richting het zuidelijker gelegen gebied rondom de Dode Zee. Hier bezoekt u de Dode Zee, maar ook Masada, bekend van koning Herodus. Hij bouwde deze stad voor zijn volk, om hen te beschermen tegen de Romeinen. Er bestaan verschillende verhalen over de slag bij Masada, wat er echt gebeurt is ontdekt u wanneer u een bezoek brengt aan de op een de hoge berg gelegen stad. Vanuit Masada zet u koers naar uw overnachtingsplaats. 

Dag 4: Ein Gedi  – Tiberias – Nazareth – Haifa
Ein Gedi is een oase in het Israëlische gedeelte van de Judeawoestijn, vanuit dit gebied zet u koers richting noordoost Israël. U brengt een bezoek aan Tiberias, aan het meer van Galilea. In Tiberias hebt u een goede plek voor de lunch. Vanuit Tiberias gaat u richitng Haifa, de derde stad van Israël. Onderweg komt u Nazareth tegen, waar u een bezoek brengt aan de Aankondigingskerk. Vervolgens zet u koers richting de kust. U komt aan in Haifa en checkt hier in voor de overnachting.

Dag 5: Haifa – Akko
Vandaag bent u in Haifa waar u een bezoek kunt brengen aan de Bahai Tempel en tuinen. De Bahai tempel is de belangrijkste tempel van deze geloofsgemeenschap. Daarnaast kunt u in Haifa de Duitse wijk bezoeken, vanuit hier gaat u richitng Akko, een oude Kruisvaarders stad. De oude stad staat op de UNESCO Werelderfgoederenlijst. De oude stad is omringd door de oude stadsmuur. Het is mogelijk om de oude stadsmuur te beklimmen. Vanaf  de stadsmuur heb je een prachtig uitzicht over de zee. Na een bezoek aan Akko gaat u terug naar uw hotel in Haifa voor de overnachting.

Dag 6: Haifa – Ceasarea – Tel Aviv – Jaffa
Na het ontbijt is het tijd om Haifa te verlaten. U gaat richting Tel Aviv. Onderweg kunt u Ceasarea bezoeken. Waar Koning Herodus de Grote in de Romeinse tijd zijn grootheidswaan ten toon spreidde. De resten van het Hippodrome, theater en het paleis van Herodus zijn hier te zien en zullen u versteld laten staan. De haven van Ceasarea is heden ten dagen veranderd in een levendig en leuke plek voor een hapje en een drankje. Vanuit Ceasarea bent u in een kleine 40 minuten in Tel Aviv, ‘the place to be.’ Tel Aviv is een hippe en liberale stad, welke het moderne Israel vertegenwoordigd.  In Tel Aviv zijn talloze toprestaurants en kunt u relaxen bij een van de vele strand tenten. De stad heeft een lang strand wat loopt van de oude stad Jaffa tot aan de nieuwe haven. In de avond kunt u een bezoek brengen aan het levendige Jaffa. De oude stad, waar u nu vele kunst galleries, winkeltjes, bars en restaurantjes vindt.

Dag 7 : Tel Aviv | lees meer >> 
De laatste dag kunt u uitpuffen op het strand van Tel Aviv. Wilt u toch wat ondernemen? Dan is er genoeg te doen hier. Bezoek een van de vele museas of galleries, maak een city tour door de stad of ga met de fiets op pad. Tel Aviv is perfect te ontdekken per fiets.

Dag 8: Tel Aviv – Amsterdam
Vandaag verlaat u Israël. U rijdt vanuit Tel Aviv naar de luchthaven waar u een van de lokale medewerkers van Middenoostenreizen.com ontmoet en de auto weer inlevert. U checkt in vliegt weer naar huis.


 

 
Vertrek Dagelijks
Duur 8 dagen 
Bestemming Israël
Vertrak vanaf  Amsterdam, Dusseldorf, Brussel
Boekingscode  ISR08D2016

Prijs v.a. € 999

Offerte
aanvragen

Vertrek bij deze reis is dagelijks mogelijk vanaf verschillende luchthavens.  De prijzen zijn vanaf prijzen en zijn op basis van beschikbaarheid en prijs-/wijzigingen. Deze mooie autorondreis brengt u langs alle hoogtepunten van Israel. Deze reis wordt ook wel de driesteden reis genoemd. Onderweg komt u de mooiste verhalen tegen.. 


Inclusief

Exclusief

Optioneel

- Retourvlucht Amsterdam - Tel Aviv Economy Class
- Autohuur 8 dagen
- 7 overnachtingen in geselecteerde hotels
- Dagelijks uitgebreid ontbijt buffet
- Alle belastingen en toeslagen 
- 1 stuk ruimbagage 23 kg
- 1 stuk handbagage 10kg
 
- Overige maaltijden en dranken
- Reis- en/of annuleringsverzekering
- Persoonlijke uitgaven
- Uitstapjes en excursies
- Fooien
 
- Excursies
- Upgrades hotels
- Reis- en/of annuleringsverzekering 
- Stadstour met NL of Engelstalige gids 

Toeristenklasse 

Comfortklasse 

Deluxeklasse 

v.a. € 999 p.p.  v.a. 1.233 euro p.p. v.a. 1.788 euro p.p.
3 & 4 viersterren hotels 4 sterren hotels 4 & 5 sterren hotels
Auto: YB - Chevrolet Spark Ford Focus of vergelijkbaar bmw 3serie of vergelijkbaar

*Deze reis is eventueel uit te breiden met een aantal dagen strand of tot 10 of 12 daagse rondreis.

Wilt u meer informatie over deze avontuurlijke auto rondreis? neem dan contact op met een van onze reisspecialisten via 0800 61 49 of mail naar info@middenoostenreizen.com 
  

Akko Akko Israel
Tel Aviv  vakantie israel
Eilat Israel reizen
Jeruzalem Jeruzalem in Israel
Jeruzalem Israel reizen
Israel Israel foto

Israël | 8 dagen | Rondreis | Kaart


Hebt u vragen over deze reis of wilt u meer informatie over deze reis aanvragen neem dan contact met ons op via het contactformulier of via onderstaande contact gegevens.


Bel gratis met de reserveringslijn
0800 - 61 49


Middenoostenreizen.com
Vughterstraat 141
5211 GB 's-Hertogenbosch
Middenoostenreizen.com
info@middenoostenreizen.com
Telefoonnummer 073 610 12 90
Reserveringslijn 0800 61 49