Ons verhaal

Passie voor het Midden-Oosten

Middenoostenreizen.com is ontstaan uit liefde voor de regio. Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring zijn wij gespecialiseerd op het gebied van individuele rondreizen naar het Midden-Oosten. Bent u op zoek naar een unieke reisbeleving waarbij uw wensen centraal staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Eigen lokaal netwerk

Omdat we het Midden-Oosten door en door kennen, hebben wij ook een uitgebreid netwerk opgebouwd. We weten dan ook precies wat er mogelijk is en kunnen daarom creatief zijn in het samenstellen van uw reis. Natuurlijk nemen we u mee naar de hoogtepunten van een land, maar treden ook juist buiten de gebaande paden. Dit bijzondere aspect maakt een reis juist onvergetelijk en origineel. Avontuur, outdoor, unieke reiservaringen en service zijn dan ook de kernwaarden van onze organisatie. 

Door onze rechtstreekse contacten met onze lokale partners bieden we u een hoogwaardig serviceniveau door de hele regio en leveren we een bijdrage aan de lokale economieën. Bovendien heeft u dankzij dit netwerk altijd een vast aanspreekpunt die 24/7 bereikbaar is in het geval van vragen of bij problemen. 

Maak kennis met onze reisspecialisten »

Contactgegevens

Middenoostenreizen.com
Onderwijsboulevard 52
5223 DH 's-Hertogenbosch

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Populaire bestemmingen