Over Middenoostenreizen.com

U zoekt een reis specialist voor het Midden-Oosten? Stop met zoeken, hier zijn we! 20 jaar kennis en ervaring uit het Midden-Oosten en de reisbranche. Middenoostenreizen.com is dé reisspecialist op het gebied van reizen naar het Midden-Oosten. Bent u op zoek naar een unieke reisbeleving in deze prachtige regio? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u op reis door deze bijzondere regio en buiten de gebaande paden treden? Kijk dan snel verder naar het aanbod op de website. We stellen graag een individuele op maat gemaakte reis voor u samen. Reist u liever in een groep? Neem dan een kijkje bij de groepsreizen die we organiseren.

Onbezorgd op reis

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk door de hele regio waardoor u verzekerd bent van een vast aanspreekpunt die altijd 24/7 bereikbaar is. Wij hebben rechtstreeks contact met al onze lokale partners waardoor we ons hoogwaardige service niveau door de hele regio kunnen garanderen en we een directe bijdrage  leveren aan de lokale economieën. Avontuur, outdoor, unieke reiservaringen en service zijn de sleutelwoorden voor onze organisatie!

Dubai, Jordanië, Iran, Abu Dhabi, Oman, Libanon, Qatar, Bahrein en Israël. Naast deze prachtige bestemmingen organiseren wij ook reizen op maat naar alle andere denkbare bestemmingen in het Midden-Oosten. Wilt u een reis op maat naar Iran of Irak? Of moet u voor zaken in Saoedi-Arabië zijn? Op reis naar Koeweit of Jemen? Ook dan bent u bij Middenoostenreizen.com aan het juiste adres. Wij stellen deze reis dan op maat met u samen.


Bekijk hier onze reisspecialisten »

Contactgegevens

Middenoostenreizen.com
Vughterstraat 141
5211 GB 's-Hertogenbosch

Ouarzazate Taourirt Kasbah

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Populaire bestemmingen