Ons verhaal

Passie voor het Midden-Oosten

Middenoostenreizen.com is ontstaan uit liefde voor de regio. Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring zijn wij gespecialiseerd op het gebied van individuele rondreizen naar het Midden-Oosten. Bent u op zoek naar een unieke reisbeleving waarbij uw wensen centraal staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onbezorgd op reis

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Het is altijd een goed idee om te boeken bij een reisorganisatie die is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Uiteraard zijn wij ook aangesloten bij de SGR en dat betekent in het kort dat onze reizen onder deze garantieregeling vallen. Op die manier is uw vooruitbetaalde geld altijd veilig zonder extra kosten. Ons nummer bij de SGR is 3809 en dit kunt u uiteraard controleren op de website van het garantiefonds zelf. 

Stichting Calamiteitenfonds Reizen 

Middenoostenreizen B.V. (KvK nr. 70241481) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een
reis waarop de garantie van toepassing is:

  • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

 

Eigen lokaal netwerk

Omdat we het Midden-Oosten door en door kennen, hebben wij ook een uitgebreid netwerk opgebouwd. We weten dan ook precies wat er mogelijk is en kunnen daarom creatief zijn in het samenstellen van uw reis. Natuurlijk nemen we u mee naar de hoogtepunten van een land, maar treden ook juist buiten de gebaande paden. Dit bijzondere aspect maakt een reis juist onvergetelijk en origineel. Avontuur, outdoor, unieke reiservaringen en service zijn dan ook de kernwaarden van onze organisatie. 

Door onze rechtstreekse contacten met onze lokale partners bieden we u een hoogwaardig serviceniveau door de hele regio en leveren we een bijdrage aan de lokale economieën. Bovendien heeft u dankzij dit netwerk altijd een vast aanspreekpunt die 24/7 bereikbaar is in het geval van vragen of bij problemen. 

Maatwerk specialist

Naast reizen naar landen als Jordanië, Oman, Dubai en Israël organiseren wij ook reizen op maat naar alle andere denkbare bestemmingen in het Midden-Oosten. Wilt u naar Iran of Irak? Of moet u voor zaken in Saoedi-Arabië zijn? Op reis naar Koeweit of Jemen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres en stellen wij deze op maat met u samen.


 

Maak kennis met onze reisspecialisten »

Contactgegevens

Middenoostenreizen.com
Vughterstraat 141
5211 GB 's-Hertogenbosch

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!

Populaire bestemmingen