Winnaar ReisOrakel Jaarprijs 2019

14 januari 2020

Voor het vijfde jaar op rij hebben we de ReisOrakel Jaarpijs in de categorie Autorondreizen in de wacht gesleept. Daarnaast hebben we het hoogste cijfer in de categorie Beste accommodaties.

De ReisOrakel Jaarprijs is een van de weinige prijzen die wordt uitgedeeld op basis van de kwaliteit die vakantiegangers daadwerkelijk hebben ervaren. Deze wordt uitgereikt aan de organisatie die de beste beoordelingen heeft ontvangen en is gebaseerd op de objectieve ervaringen van meer dan 2500 reizigers. Ook is de kwaliteit van een reisorganisatie belangrijker dan het bereik of omvang van deze organisatie. Om deze reden worden de prijzen uitgedeeld aan de organisaties die over heel het jaar de allerbeste kwaliteit hebben geleverd aan hun klanten, ongeacht de grootte van de organisatie.

 

Wij zijn super trots en dankbaar om maar liefst vijf keer op rij de winnaar te zijn in de categorie Autorondreizen en dat we dit jaar het hoogste cijfer hebben in de categorie Beste accommodaties! Uiteraard gaan we ook dit jaar weer ons best doen om deze prijs weer in de wacht te slepen. Mocht u willen weten wat andere reizigers van onze organisatie vinden, lees dan hier verder.


Wilt u ook zo’n mooie autorondreis maken? Laat het ons weten!

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!