« terug naar overzicht

Word jij onze nieuwe reisadviseur?

6-6-2018

Ben jij verslaafd aan reizen en alles wat daarmee te maken heeft? En ben je op zoek naar een nieuwe job als reisadviseur? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

*** VACATURE GESLOTEN ***

Onze organisatie bestaat uit drie reismerken: Middenoostenreizen.com, een gespecialiseerde touroperator voor het Midden-Oosten en Noord Afrika, Srilankarondreis.com, een gespecialiseerde touroperator voor Sri Lanka en de Indische Oceaan, en Official Travel Company, een zakelijke reisorganisatie gespecialiseerd in incentives, groepsreizen en maatwerkreizen voor particulieren.

Jouw bureau staat midden in het centrum van ’s-Hertogenbosch in ons prachtige glazen pand. We groeien snel en zoeken daarom versterking voor ons jonge team van 10 specialisten. Ons serviceniveau kent geen grenzen; we zeggen geen nee tegen onze reizigers! We zorgen ervoor dat onze reizigers onbezorgd en totaal ontzorgd op pad gaan. Als reisadviseur kun je per direct aan de slag gaan voor 32 uur per week (andere uren in overleg).

Wie zoeken wij?
- Je hebt een commerciële HBO opleiding gevolgd (toeristische of hospitality achtergrond is een pre)
- Minimaal drie jaar ervaring in de reisbranche (vereiste)
- Het is een pre als je met Amadeus kunt werken
- Je hebt een zeer goede kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift
- Je bent representatief, servicegericht en toont inlevingsvermogen
- Je toont initiatief, bent zelfstandig en hebt een blauwe persoonlijkheid ;)

Ready for take off?
Ben jij die gepassioneerde reisfreak met de ambitie mensen te overtuigen om die droomreis te maken? Wacht dan niet langer en stuur je motivatiebrief met CV naar info@officialtravelcompany.com ter attentie van Rob van Helvoort.

Meer weten over deze te gekke vacature? Neem dan contact op met Rob via bovenstaand e-mailadres of via 073 614 09 96.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.