Update coronavirus

2 september 2020

In verband met de situatie rondom COVID-19 begrijpen we dat er veel vragen zijn. Dit heeft ook gevolgen voor reizen richting onze bestemmingen. Lees hier alles over de laatste stand van zaken.

Reisbeperkingen & reisadvies

Voor een groot aantal Europese landen is het reisadvies momenteel code geel. Niet-noodzakelijke reizen als vakanties zijn dus mogelijk, al worden reizigers wel gewaarschuwd voor de veiligheidsrisico’s op hun vakantiebestemming. Daarnaast verwacht het ministerie van Buitenlandse Zaken op korte termijn een minder streng advies te kunnen geven voor reizen naar sommige niet-Europese landen. Hierbij worden echter geen concrete landen genoemd.

Nieuwe vluchtschema’s

Voor alle toekomstige reizen zijn wij afhankelijk van de ontwikkelingen in het beleid van overheden en luchtvaartmaatschappijen. Vooralsnog kunnen alle reizen vanaf november gewoon doorgaan. Volgens het laatste vluchtschema van Transavia, vertrekken de eerste vluchten naar Israël en Jordanië eind oktober weer. De vluchten naar onder andere Marokko zijn momenteel al hervat.

Staat uw reis gepland in oktober of november 2020 en wilt u liever niet op reis, dan is het vaak wel mogelijk om uw reis om te boeken naar een later moment. Wel kan er voor populaire periodes een tariefverschil zijn.

Wilt u uw reis omboeken naar een nieuwe datum? Neem dan contact op met uw reisadviseur en dan kijken we samen met u naar de best passende oplossing.

Gratis annuleren en omboeken

Wanneer u vanwege COVID-19 niet op reis kunt gaan, bieden wij u de mogelijkheid om gratis te annuleren of om te boeken naar een andere datum. Dit geldt voor alle boekingen die zijn gemaakt vanaf 18 mei 2020 en een vertrekdatum hebben vanaf 1 december 2020. Zo kunt u toch alvast na gaan denken over een mooie reis tijdens de kerstperiode of in het voorjaar van 2021. Reizen die voor 1 december 2020 vertrekken, kunt u wel gratis omboeken maar niet annuleren. Meer weten? Lees dan hier verder.

Mogelijkheden per bestemming

Lees hier de actuele stand van zaken en de mogelijkheden voor reizen naar het Midden-Oosten.


Heeft u nog vragen over uw aanstaande reis? Neem dan gerust contact met ons op!

Artikel delen:

Ouarzazate Taourirt Kasbah

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!