Update coronavirus

30 maart 2020

In verband met de huidige situatie rondom COVID-19 begrijpen we dat er veel vragen zijn. Dit heeft ook gevolgen voor reizen richting onze bestemmingen. Lees alles over de laatste stand van zaken.

 

LAATSTE UPDATE: 30 MAART 2020 

 

Momenteel is het niet mogelijk om op reis te gaan vanwege alle beperkingen rondom COVID-19. Voor vrijwel alle bestemmingen die wij aanbieden geldt een toegangsbeperking en dat betekent dat u voorlopig geen toegang heeft tot het land. Ook hebben veel luchtvaartmaatschappijen vluchten geannuleerd. Zo heeft Transavia alle vluchten geannuleerd tot en met 6 mei. Ook biedt de maatschappij de mogelijkheid om uw vlucht zonder wijzigingskosten om te boeken naar een later moment dit jaar indien uw vertrek in de periode tot en met 31 mei staat gepland. Per luchtvaartmaatschappij kunnen echter andere regels en/of data gelden.

 

Vragen over uw reis

Wanneer een toegangsbeperking voor uw reis geldt of wanneer de luchtvaartmaatschappij waarmee u zou vliegen de vlucht heeft geannuleerd, hebt u inmiddels al contact gehad met een van onze medewerkers. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en zoeken we een passende oplossing. Wij berekenen geen wijzigingskosten als we uw reis omboeken. Wel kan het zijn dat de luchtvaartmaatschappij tariefverschillen en/of wijzigingskosten berekent. Dit is voornamelijk voor landen die geen negatief reisadvies hebben en waarvoor geen toegangsbeperking geldt.

 

Na 6 mei

Wij begrijpen momenteel dat er veel vragen zijn over uw vertrek en aanstaande reis. Op dit moment is het nog niet duidelijk wanneer eventuele beperkingen worden opgeheven en gaan wij ervan uit dat uw reis gewoon doorgaat. Het is niet mogelijk om uw reis te annuleren, maar wel om deze om te boeken naar een later moment indien uw luchtvaartmaatschappij dat toelaat. Graag kijken wij samen met u naar de mogelijkheden wanneer u uw reis alsnog wilt omboeken.

Verandert de situatie, wanneer bijvoorbeeld het ministerie van Buitenlandse Zaken een negatief reisadvies afgeeft of uw luchtvaartmaatschappij haar beleid aanpast, dan nemen we contact met u op. Samen met u kijken naar de mogelijkheden en zoeken we een passende oplossing.

 

Heeft u nog vragen over uw aanstaande reis? Neem dan gerust contact met ons op!

Artikel delen:

Ouarzazate Taourirt Kasbah

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!