Uitnodiging opening 9 Januari 2014

18 november 2013

Na een gedegen voorbereiding is het eindelijk zover: onze nieuwe website is LIVE vanaf vandaag, 19 november 2013.  Middenoostenreizen.com is vanaf vandaag ook operationeel te bereiken voor reisaanvragen en al u overige vragen met betrekking tot reizen richting het Midden-Oosten. De nieuwe website betekend: nieuwe reizen, heel erg veel zin in de toekomst en natuurlijk een feestelijke bijeenkomst waarin wij u meer vertellen over het reisaanbod van Middenoostenreizen.com.

Betreft:  Uitnodiging bijeenkomst Middenoostenreizen.com

Middenoostenreizen.com is gericht op dit specifieke gebied en gaat zich positioneren als de expert op dit gebied. Na zelf veel gereisd te hebben in dit gebied hebben wij besloten deze kennis en passie voor dit gebied te delen.

Bij deze nodigen wij u ook graag uit voor de  feestelijke opening op: 9 Januari 2014 vanaf 18:00 uur.

Programma

18:00 – 19:00  Ontvangst
19:00 – 19:30  Presentatie met o.a. de nieuwe promotiefilm en uitleg over de nieuwe groepsreizen.
19:30 – 21:00  Na borrel

Tijdens de opening vertellen wij ook meer over onze openingsactie; een groepsreis naar Jordanië welke we aan gaan bieden tegen een mega actie tarief, inclusief eten, drinken de mooiste excursies, overnachting in de woestijn en 5 sterren hotels.  Deze reis vindt plaats van 23 tot en met 30 maart 2014.

Hopelijk tot dan en Vriendelijke groet,

Ralph Ewals & Rob van Helvoort

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!