Toe aan vakantie? Boek voordelig tijdens de feestdagen!

21 december 2020

Zit je ook thuis met kerst dit jaar en kun je ook niet wachten om weer op vakantie te gaan? Plan dan nu alvast een vakantie in voor volgend jaar! Het is nu voor veel bestemmingen nog niet mogelijk om er naar toe te reizen. Maar dat betekent niet dat je nog niet kunt plannen voor het najaar van 2021. Zo heb je ook extra lang voorpret.

Daarnaast biedt nu boeken ook een aantal voordelen. Vroeg boeken is goedkoper en is de keuze nog ruim. Ook hoef je bij ons tot 31 december 2020 geen aanbetaling te doen als je vertrekt vóór 16 oktober 2021*. Neem contact met ons op voor advies of voor meer reisinspiratie. We hebben hieronder alvast een aantal leuke reizen voor je op een rijtje gezet.  Droon nu. reis later! Heb je nog niet precies een idee waar je naar toe wil? Bezoek dan Thuisvakantie.com en laat je inspireren door onze online reizen. 

Laat je inspireren door onze reizen:

Het Midden-Oosten:
Bezoek betoverend Oman! Verschillende wadi’s, prachtige accommodaties en een immense woestijn. De perfecte bestemming om op vakantie te gaan door de gastvriendelijke bevolking en prachtige natuur.
> Bekijk de voorbeeldreizen <

De Verenigde Arabische Emiraten:
Ontdek Dubai in stijl. Dit Emiraat staat wereldwijd bekend om de uitstekende service en luxe. Er is haast geen betere plek om te bezoeken waar je zo in de watten wordt gelegd!
> Bekijk de voorbeeldreizen <

Abu Dhabi, de hoofdstad van de VAE. Maar staat vooral bekend om de luxueuze hotels en hoge wolkenkrabbers. Bezoek Ferrariworld of race een rondje op het Yas Marina Circuit, waar Max Verstappen de laatste race van afgelopen F1-seizoen gewonnen heeft.
>Bekijk de voorbeeldreizen<

Afrika:
In voor avontuur? Dan is Sri Lanka de uitstekende bestemming. Dit gevarieerde land heeft voor ieder wat wils. Van natuur- tot geschiedenisliefhebbers en strand- tot bergliefhebbers. Waan je in dit prachtige land tijdens een van onze vele rondreizen.
> Bekijk de voorbeeldreizen < 


* Wanneer met een budget maatschappij (zoals Transavia) wordt gevlogen, geldt dit niet. Alleen het aanbetalingsbedrag dient dan te worden voldaan.

* Het geldt ook niet voor reizen die worden geboekt tussen 15 en 30 april 2021.

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!