Tijd voor het Midden-Oosten

16 augustus 2013

U denkt bij het Midden-Oosten misschien aan Syrië, Irak en Iran, maar dit gebied heeft veel meer te bieden. Het traditionele Oman, mystieke Jordanië, luxe Dubai of verborgen Bahrein. Wij vinden dat het tijd wordt dat u deze verborgen schatten gaat ontdekken. Dit is de reden van het ontstaan van ons nieuwe bedrijf Middenoostenreizen.com.

Middenoostenreizen.com is opgericht door Rob van Helvoort. Door het bundelen van kennis over de reisbranche en de passie voor het Midden-Oosten willen wij nu iedereen de mogelijkheid bieden om de verborgen schatten van deze regio te ontdekken. Middenoostenreizen.com gaat zich richten op een zevental opkomende bestemmingen: DubaiAbu DhabiJordaniëOmanQatar Bahrein, Israël en Libanon.

Door middel van een consument vriendelijke website, met veel informatie en beeldmateriaal wordt de consument alvast een voorproefje gegeven in de wonderen wereld die het Midden-Oosten heet. Bij veel mensen bestaan nog veel vooroordelen over de bestemmingen die aangeboden gaan worden, vrouwonvriendelijk, politieke onrust en onveilig zijn veel gehoorde uitingen. Het is onze missie het tegendeel te bewijzen. De Arabische bevolking is ontzettend gastvrij en de aangeboden bestemmingen zijn net zo veilig als Frankrijk, zo is bijvoorbeeld te zien in de Global Peace Index.

Met alle nieuwe ontwikkelingen in de reisbranche is het gebied al een stuk toegankelijker geworden, zo zijn er dagelijks vluchten vanaf Amsterdam en Düsseldorf naar Dubai, Abu Dhabi en Amman. Ook de andere bestemmingen zijn goed te bereizen. Middenoostenreizen.com gaat inspelen op deze nieuwe ontwikkelingen en biedt de consument verschillende mogelijkheden, pakketreizen, die men zelf kan samenstellen, kant en klare reizen, maatwerk reizen en alle mogelijk denkbare excursies. Bij de nieuwe organisatie staan de wensen van de klant centraal en wordt alles op alles gezet om ieder verzoek tot een succes te maken. Middenoostenreizen.com heeft een groot uiteenlopend netwerk in het Midden-Oosten, waardoor men constante kwaliteit en de beste prijs kan verwachten. Er wordt samengewerkt met de beste lokale partners en agenten.

Het Midden-Oosten is dichterbij dan de meeste mensen denken; Jordanië ligt op slechts 4,5 uur vliegen. Iedere aangeboden bestemming heeft zijn eigen unieke historie, cultuur en natuur. Het hoogste gebouw ter wereld staat in Dubai, in Qatar grenst de zee aan de woestijn, Jordanië herbergt een wereldwonder en in Oman staan de kamelen op het strand te midden van reuzenschildpadden.

Tijd voor het Midden-Oosten dus!

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!