Stage Online Marketing & Communicatie

18 september 2019

Ben jij verslaafd aan reizen en alles wat daarmee te maken heeft? En ben je op zoek naar een te gekke meewerkstage op het gebied van online marketing & communicatie? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

Wie zijn wij?

Onze organisatie bestaat uit drie reismerken: middenoostenreizen.com, een gespecialiseerde touroperator voor het Midden-Oosten en Noord Afrika, Srilankarondreis.com, een gespecialiseerde touroperator voor Sri Lanka en de Indische Oceaan, en Official Travel Company, een zakelijke reisorganisatie gespecialiseerd in beloningsreizen, groepsreizen en maatwerkreizen voor particulieren.

Wat zijn je werkzaamheden?

Een van de factoren die het succes van onze reismerken bepaalt, is de online marketing. Een belangrijk onderdeel hiervan is de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Daarom wordt er binnen onze organisatie dan ook veel aandacht besteed aan Search Engine Optimization (SEO). Een belangrijk onderdeel binnen onze SEO strategie is dan ook het creëren van waardevolle en unieke content voor onze websites. Hier zul je dan ook veelvuldig mee bezig zijn gedurende deze stageperiode.

  • Meedenken over het ontwikkelen van marketingcampagnes
  • Beheren, up-to-date houden en controleren van websitecontent
  • Content schrijven en redigeren (bijvoorbeeld blogs en reisvoorstellen)
  • Vergroten van de naamsbekendheid van onze drie reismerken
  • Ondersteunen bij evenementen en beurzen
  • Ideeën aandragen voor plaatsingen op onze Social Media kanalen
  • Secuur bijhouden en updaten van het CRM-systeem

Ready for take off?

Ben jij die enthousiaste reisfreak die niet kan wachten om aan de slag te gaan met deze uitdagende marketingstage? Wacht dan niet langer en stuur een pakkende motivatiebrief met CV naar ben@officialtravelcompany.com ter attentie van Ben van Melick.

Startdatum: in overleg
Stageperiode: 6 maanden

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Artikel delen:

Ouarzazate Taourirt Kasbah

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!