Reizen naar Israël zonder test mogelijk vanaf 20 mei 2022!

16 mei 2022

Reizigers die Israël binnenkomen zullen vanaf 20 mei geen verplichte tests meer hoeven te ondergaan op de luchthaven, kondigde het ministerie van Volksgezondheid zondag aan. Enkel volledig gevaccineerde reizigers zijn welkom, die over een geldig internationaal vaccinatiebewijs beschikken.

Israël is een modern land aan de rand van het Midden-Oosten. Het zit vol Bijbelverhalen en cultuur en is bij uitstek geschikt voor mooie rondreizen, stedentrips en strandvakanties. De hoofdstad Jeruzalem is met 800.000 inwoners de grootste stad van het land. Hierna volgt het moderne Tel Aviv.

Om alle informatie overzichtelijk te houden en verwarring te voorkomen hebben we van alle voorwaarden en maatregelen hieronder een lijstje gemaakt. Zo weet u precies wat er van u verwacht wordt als u van plan bent om naar Israël af te reizen.

Algemene maatregelen Israël vanaf 20 mei

  • Het is niet vereist meer om een negatief resultaat op een COVID-test op het vliegveld of alvorens aan te komen bij een Israëlische landgrensovergang.
  • Isolatie gedurende 24 uur na binnenkomst in Israël is niet meer nodig.
  • De verplichting om een mondkapje te dragen wordt opgeheven.

Let op!

De verplichting om een mondkapje tijdens internationale vluchten blijft van kracht. Daarnaast is de verplichting om een inreisverklaring in te vullen vóór aankomst in Israël ook nogsteeds verplicht. Lees meer over het huidige reisadvies in Israël vanuit de rijksoverheid.

Mount Of Olives Graven

Mount Of Olives Graven

Het land is gelegen in een geografisch gevarieerd gebied met een wisselend klimaat. In het noorden zijn er met sneeuw bedekte bergen te vinden en in het zuiden een uitgestrekt woestijngebied. In Israël worden lange stukken verlaten gebied afgewisseld met drukke steden. Israël heeft een zeer rijke historie en is het land makkelijk bereisbaar. Voor uw vakantie richting Israël bent u bij Middenoostenreizen.com aan het juiste adres. Bekijk hier alle reizen naar Israël. Ons uitgebreide netwerk biedt u alleen het beste wat Israël te bieden heeft, we maken graag een reis naar Israël op maat voor u.

Tip: Eilat is de perfecte bestemming voor een strandvakantie in Israël. Hier vind je heerlijke resorts met kilometerslange stranden om lekker te ontspannen. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor leuke excursies in Eilat. Benieuwd geworden? Check onze reizen naar Israël.

Eilat Koraal Voor De Kust

Eilat Koraal Voor De Kust

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!