Reisorakel Jaarprijs voor Middenoostenreizen.com

4 januari 2017

Middenoostenreizen.com wint voor de 2e keer op rij de een ReisOrakel Jaarprijs! In 2015 wonnen we voor het eerste de ReisOrakel award voor Autorondreizen en dit jaar hebben we onze top positie weten te behouden!

We zijn dan ook super trots op de Jaarprijs Autorondreizen. Dit jaar hebben 11 reisorganisaties de ReisOrakel jaarprijs 2016 in ontvangst mogen nemen. Deze jaarprijzen zijn uitgereikt aan de organisaties die over heel 2016 de beste beoordelingen hebben ontvangen. De ReisOrakel jaarprijzen zijn uitgedeeld in 10 vakantie-categorieën en zijn gebaseerd op de objectieve ervaringen van 2500 vakantiegangers. Naast de indeling per categorie deelt ReisOrakel ook prijzen uit voor de beste reisleiding, beste accommodaties en beste prijs/kwaliteit verhouding.


Focus op kwaliteit

De ReisOrakel jaarprijs is een van de weinige prijzen die worden uitgedeeld op basis van de kwaliteit die vakantiegangers daadwerkelijk hebben ervaren. Bij ReisOrakel vinden we de kwaliteit van een reisorganisatie belangrijker dan het bereik of omvang van de organisatie. Om deze reden worden de prijzen uitgedeeld aan de organisaties die over heel 2016 de allerbeste kwaliteit hebben geleverd aan hun klanten, ongeacht de grootte van de organisatie. Met een gemiddelde beoordeling van 9,6 scoren we een mooi rapportcijfer. Een mooie opsteker  aan het begin van het jaar om er weer goed tegenaan te gaan. Op naar zo’n mooi resultaat voor 2017!


Fly & Drive, Iets voor mij?

Onze bestemmingen lenen zich dan ook perfect voor auto rondreizen, ook wel Fly & drives genoemd. Oman, Jordanië, Israël en Marokko zijn perfecte bestemmingen om bijzondere auto rondreizen te maken. Doordat wij op al deze bestemmingen een goed lokaal team ter plaatse hebben kun je hier gemakkelijk zelf rondreizen. Als er iets is zijn zij 24/7 bereikbaar en komen ze direct te hulp. Zo kan je onze lokale medewerkers ook gemakkelijk vragen stellen onderweg d.m.v. WhatsApp en/of sms. Ter plaatse krijgt u vooraf altijd een uitgebreide briefing van een van onze lokale medewerkers. Ons lokale kantoor staat altijd direct in contact met ons Nederlandse kantoor waardoor er in geval van problemen direct geschakeld kan worden.  De lokale medewerker legt je precies uit hoe en wat  en overhandigd je het Roadbook! Hierin staat alle info die je nodig hebt.  Zo zijn al onze fly & drives reizen met professionele begeleiding en tegelijkertijd enorm veel vrijheid!

 

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!