Reisorakel Jaarprijs 2017 – Gewonnen!

11 januari 2018

Middenoostenreizen.com is in de prijzen gevallen! We winnen dit jaar voor de derde keer op rij de ReisOrakel Jaarprijs in de categorie autorondreizen. Eerder wonnen we deze prijs ook over het jaar 2015 en 2016. Nu zijn we ook over 2017 beloond met deze mooie onderscheiding.

De ReisOrakel jaarprijs is een van de weinige prijzen die worden uitgedeeld op basis van de kwaliteit die vakantiegangers daadwerkelijk hebben ervaren. Bij ReisOrakel vinden we de kwaliteit van een reisorganisatie belangrijker dan het bereik of omvang van de organisatie. Om deze reden worden de prijzen uitgedeeld aan de organisaties die over heel 2017 de allerbeste kwaliteit hebben geleverd aan hun klanten, ongeacht de grootte van de organisatie.

De ReisOrakel jaarprijzen zijn dit jaar onderverdeeld in 9 vakantie-categorieën en zijn gebaseerd op de objectieve ervaringen van 2500+ vakantiegangers. Naast de indeling per categorie deelt ReisOrakel.nl ook prijzen uit voor de beste reisleiding, beste accommodaties en beste prijs/kwaliteit verhouding.

Wij zij natuurlijk super trots en gaan onze uitstekende best doen om deze prijs ook over 2018 in de wacht te slepen. Alle info over deze prijzen en over reviews op ReisOrakel vindt u hier.
Wilt u ook zo’n mooie auto rondreis maken? Laat het ons weten, we hebben weer volop nieuwe reizen ontwikkeld voor 2018. Zo is ons aanbod door Marokko uitgebreid en hebben we ook op Oman mooie nieuwe reizen.

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!