Op thuisvakantie!

29 maart 2020

Vanwege het coronavirus is het op dit moment helaas niet mogelijk om meer van de wereld te ontdekken. Daar hebben wij als echte reisliefhebbers van Middenoostenreizen.com, Official Travel Company & Srilankarondreis.com iets op gevonden: een thuisvakantie! Met Thuisvakantie.com nemen we u mee op een gratis visuele ontdekkingsreis door onze favoriete bestemmingen. Droom nu, reis later!

Wat is Thuisvakantie.com?

Omdat we vastbesloten zijn om tijdens deze coronacrisis positief te blijven, hebben we iets bedacht om toch op reis te kunnen gaan. Alle lof voor Ben van Melick die ’s nachts wakker werd met dit idee in zijn hoofd. Of hij het gedroomd heeft weet hij niet meer, maar toch is ons motto voor Thuisvakantie.com: droom nu, reis later!

Met Thuisvakantie.com nemen wij u mee op een gratis visuele ontdekkingsreis door onze favoriete bestemmingen. U kunt op deze manier in één dag van Oman naar Sri Lanka en van Jordanië naar Lapland reizen. Hoe tof is dat?! Zo hoeft u de deur niet meer uit om te genieten van al het moois wat de wereld te bieden heeft en ervaart u toch weer heel even dat echte vakantiegevoel. De website is volop in ontwikkeling en we blijven nieuwe bestemmingen toevoegen om u te inspireren om op reis te gaan.

Hoe werkt het?

Wanneer u uw droomvakantie hebt gevonden, meldt u zich aan voor deze bestemming. Hierna ontvangt u direct een mail waarbij de digitale ontdekkingsreis begint. Na deze e-mail krijgt u de daaropvolgende dagen telkens een e-mail waarmee u de reis kunt vervolgen. Het zijn er minimaal twee en maximaal vijf. Daarna bent u van ons af en vallen we u niet meer lastig als u dat niet wilt!

Hebt u vragen over een van onze aangeboden bestemmingen? Neem dan contact op met onze collega’s via info@middenoostenreizen.com.

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!