Nieuwe tours door Oman voor het ANVR Congres 2024

19 juni 2024

Middenoostenreizen.com mag de pre- en post-tours rondom het jaarlijks ANVR congres in Muscat in november organiseren. In samenwerking met ANVR zijn er luxe en actieve tours samengesteld, waar u langs de hoogtepunten van Oman komt en het congres bijwoont.

Het ANVR Congres vindt plaats van 13 tot 17 november 2024, in de hoofdstad van Oman: Muscat. Het evenement biedt een platform voor de reisindustrie om te netwerken, kennis te delen en actuele thema’s te bespreken. Er zijn verschillende sprekers en sessies gepland, gericht op innovatie, duurzaamheid en de toekomst van reizen. Het congres is bedoeld om de samenwerking binnen de sector te versterken en nieuwe inzichten te bieden voor de toekomst van de reisbranche. Deelnemers krijgen ook de kans om Oman te verkennen.

Om uw reis naar het congres in Oman uit te breiden, worden er twee verschillende opties aangeboden. Tijdens de Active Tour ligt de nadruk op een avontuurlijke manier van het land ontdekken en bij de Luxury Tour doet u dat op een ontspannen en volledig verzorgde manier. De tours kunt u voorafgaand of juist direct aansluitend aan het congres boeken.

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!