Nieuw: de gratis reisgids app van Jordanië

21 februari 2018

Samen met het Nederlandse reisplatform REiSREPORT en de Jordan Tourism Board hebben wij de eerste Nederlandstalige video reisgids app van Jordanië gelanceerd. In deze app vind je tientallen informatieve video’s, achtergrondartikelen over bezienswaardigheden én is het mogelijk om excursies te boeken. En het mooiste van dit alles: deze uitvoerige informatiebron is helemaal gratis te downloaden voor je mobiel en tablet.

Jordanië is als vakantieland sterk in opkomst onder Nederlandse en Belgische reizigers. Het stabiele land is voor velen een eerste bestemming in en daarmee kennismaking met het Midden-Oosten. Om reizigers zowel vóóraf als tijdens de reis van relevante en bruikbare informatie te voorzien, heeft het Nederlandstalige REiSREPORT deze multifunctionele app geproduceerd.

Een aantal uitvoerige reisdocumentaires tonen je wat Jordanië te bieden heeft. Eén daarvan is een bijzondere documentaire met alle hoogtepunten, maar ook geschiedenis en outdoor komen voorbij. Daarnaast vind je tientallen artikelen, een overzichtelijke kaart en nog veel meer leuke en handige functies.

Excursies boeken in de app

Wat deze app nog meer bijzonder maakt, is het excursieaanbod. In een apart onderdeel van de app boek je namelijk heel eenvoudig en geheel in het Nederlands excursies, gidsen, chauffeurs en overnachtingen. De aanvragen worden vervolgens uitgevoerd door ons. Met ons zeer uitgebreide en betrouwbare netwerk in het hele Midden-Oosten ben je dan ook in goede handen.

REiSREPORT

Voor de productie reisde het REiSREPORT Team, bestaande uit Marlou Jacobs en Godfried van Loo, een maand door Jordanië. Wij verzorgden samen met onze lokale contacten een veelzijdige reis voor het duo. REiSREPORT reisde door het gehele land, waarbij zowel bekende als minder bekende plekken aan bod zijn gekomen. Dit alles vind je terug in de overzichtelijke gratis reisgids app van Jordanië alsook de website reisreport.nl.

P.s. Misschien herken je REiSREPORT nog wel van die andere handige reisgids app. Zij maakten namelijk ook een app voor de bijzondere bestemming Iran, ook deze is gratis te downloaden.

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!