Middenoostenreizen.com wint Reisorakel jaarprijs 2015

11 januari 2016

Sinds 2015 kunnen onze reizigers een review over Middenoostenreizen.com op Reisorakel. We vragen dit altijd aan onze reizigers na afloop van de reis. Dit werpt zijn vruchten af zo te lezen, we hebben de prijs voor beste autorondreizen 2015 gewonnen!

Reisorganisatie heeft de ReisOrakel Jaarprijs 2015 gewonnen in de categorie Autorondreizen! ReisOrakel.nl deelt de jaarprijzen uit aan de reisorganisaties die in 2015 de hoogste waardering hebben gekregen van vakantiegangers. De ReisOrakel jaarprijzen zijn onderverdeeld in 11 vakantie-categorieën en zijn gebaseerd op de objectieve ervaringen van 2000+ vakantiegangers. Naast de indeling per categorie deelt ReisOrakel.nl ook prijzen uit voor de beste reisleiding, beste accommodaties en beste prijs/kwaliteit verhouding.

De ReisOrakel jaarprijs is een van de weinige prijzen die worden uitgedeeld op basis van de kwaliteit die vakantiegangers daadwerkelijk hebben ervaren. Bij ReisOrakel vinden we de kwaliteit van een reisorganisatie belangrijker dan het bereik of omvang van de organisatie. Om deze reden worden de prijzen uitgedeeld aan de organisaties die over heel 2015 de allerbeste kwaliteit hebben geleverd aan hun klanten, ongeacht de grootte van de organisatie.

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!