Middenoostenreizen.com steunt stichting IMOVE

7 juni 2018

Stichting IMOVE creëert een veilige plek voor Syrische kinderen en vrouwen die worden opgevangen in het Midden-Oosten. Vanaf medio juni steunen wij van Middenoostenreizen.com dit prachtige initiatief door per reiziger een bedrag over te maken aan de stichting.

De activiteiten van stichting IMOVE worden momenteel in Libanon uitgevoerd. Dit land vangt enorme aantallen Syrische vluchtelingen op, waarvan de meerderheid bestaat uit kinderen en vrouwen. Veel van hen lijden aan depressie, agressie en angststoornissen door wat ze meegemaakt hebben.  Daardoor doen ze het slecht op school, maken de school vaak niet af en zijn ze agressief richting zichzelf, andere leerlingen en docenten. IMOVE creëert een veilige plek waar kinderen en vrouwen door het beoefenen yoga, mindfulness en beweging met hun emoties in contact kunnen komen en deze uiten. Door deze sportieve focus doorbreekt de stichting het isolement van de Syrische vluchtelingen en helpt hen zo richting een betere toekomst.

Stichting IMOVE is een initiatief van Nikita Shahbazi. Nikita is Nederlandse, Iraanse van oorsprong, en weet als geen ander wat oorlog betekent en hoe het is om vluchteling te zijn. De combinatie van dans en mindfullness heeft onder haar leiding al bewezen een prachtige uitwerking op de kinderen te hebben.

Vanaf medio juni steunen wij van Middenoostenreizen.com stichting IMOVE en doneren per reiziger een bedrag van twee euro aan de organisatie.


Meer weten over het prachtige initiatief van stichting IMOVE? Neem dan een kijkje op de website »

Artikel delen:

Blijf op de hoogte

Mis niets en ontvang meer reisinspiratie, tips en nieuws rechtstreeks in uw inbox!